Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7040
View
47
Reply

Rama-rama Biru, Merpati Putih & Cili Api - Apa Cuba Disampaikan Nonny?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-4-2021 12:00 PM | Show all posts |Read mode
Lepas satu, satu isu dibuatnya membuatkan orang ramai terus berkata mengenai dirinya.




Kredit foto: IG Story




Selepas berkemban di dalam tong air merah, individu persis Nonny Nadirah tampil dengan dres seperti pareo merah dan berkardigan putih.


Apa yang menarik perhatian apabila sebahagian wajahnya ditutupi stiker rama-rama biru sambil memegang beberapa burung merpati putih.







Kapsyen ringkas pada keterangan video di Instastory itu yang membawa maksud 'jaga diri baik-baik' turut mencetuskan tanda tanya warganet.


Malah, ruangan Instastornya dipenuhi dengan emoji burung merpati yang dikelilingi emoji hati serta cili merah disertai keterangan 'Honey Bee'.




Kredit foto: IG Story




Apa maksud dibawa burung merpati itu? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-4-2021 12:27 PM | Show all posts
dia ni nak "pergi jauh"
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 12:31 PM | Show all posts
nak bunuh diri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 12:33 PM | Show all posts
harap tak jd mcm princhiqy versi perempuan pulak lah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 12:35 PM | Show all posts
dia sedang sasau agaknya, i think she is using substance to deal with her "depression" idk.. whatever it is, dont be dumb n stupid. especially now you are being both, it shows
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau post symbolism mcm ni maknanya nak pergi jauh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 12:42 PM | Show all posts
ntah laa malas nak layan retis cenggini. kawan dah nasihat pon taknak dengar. family dia takde ke? sedara mara ke? pemenat plak nk kisah pikir pasal dia ni stress ke hape. klu stress tak payah guna media sosial untuk create publisiti
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 12:51 PM | Show all posts
she's in love?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 12:54 PM | Show all posts
Cili - laser
madu - manis
pigeon - aman
butterfly - transformasi

chouls cilikan ai , tapa , ai tetap hidangkan madu. Peace ya'll .Lov lov. Noni yg dulu bukanlah yg sekarang .


Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sian taw buat mcm2 tp tetap sendu {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 01:25 PM | Show all posts
i teka je ye...

rama-rama maksudnya da bebas dari cengaman tudung mungkin.. dia nk bebas.

merpati. dia try terbang tinggi cari love mcm tu kot.. lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam dah sasau dia ni..tekanan hidup ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 01:53 PM | Show all posts
maksudnye jinak jinak si burung merpati
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
missBlackDahlia replied at 12-4-2021 12:33 PM
harap tak jd mcm princhiqy versi perempuan pulak lah..

adui, ckpla tekya sorg, xkan nk bermadu dgn tekya plk ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sempat lg mental2 pn nak ltk symbolism bagai..ai xminat nak decode...tiba2 je jd gini,berlakon pn x,org pn xkesah lgsg psl kewujudan dia selama ni,tup2 buat kontrobesi mcm ni..bosan yeee..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo ok
Ngantuk ni
Malas nak decode
Moga baik2 aje la
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 04:39 PM | Show all posts
kira nya mcm ikram disszly la ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:08 PM | Show all posts
Welkam 2 da club mental:

Kinah

Tekya

Kram dizly

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Merpati-nak terbang kut sukehati
Rerama- die nak kuar dr kepompong
Cili-nak tunjuk pd someone biar die terase pedasnye dgn perbuatan die...hahahahahha


Pandai ja aku decode
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye dia kalau betul2 depresi. Family semua mana..please la do something. Jgn sampai dia rosak teruk atau hilang nyawa.. nauzubillahminzalik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list