Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
42827
View
259
Reply

Siapa 2 selebriti Malaysia yg dikatakan murtad tu??

[Copy link]

Author: rizalra75    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-4-2021 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Terbaca kat laman Facebook Sharifah Farl seorang melayu kristian yg kononnya berada di Melbourne, Australia.
Katanya 2 selebriti baru murtad. Salah seorangnya masih  mencari makan di Malaysia.

Siapakah??

Screenshot_20210413-033746_Facebook.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-4-2021 04:00 AM | Show all posts
bam jat ke?? Jessy Zam katanyer..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ada sorg retis pmpuan ni kecoh psl dia pakai salib dekat fb. iols x berani nk ckp sape takut jatuh fitnah dah bulan puasa pulak ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau setakat klu macam nih,pastu takut pitenah ke apa...baik diam.tak payah buka thread.sebab dengan ada thread macam jilakee pun dah ada unsur pitenah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Koh koh koh.. senang sikit aku nak masuk syorga nanti.. dah byk yg murtad.. lantak hangpa la... ckp lelebih hangpa tetap ade jawapankan... kena sebat nanti hangpa.. kena bako masa kebumi nanti hangpa.. kena siksa kubo pun hangpa.. aku cuma skmpati ajelaaa pd puak puak yg mortad ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 05:22 AM | Show all posts
farl ni suka provoke.... biarla dia....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 05:24 AM | Show all posts
lebih baik dia mengaku bukan muslim dari berpura-pura masih muslim.. jadi dia nak minum.. nak zina.. nak makan makanan non halal, tak ada siapa nak pertikai..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dah taim nak renew pass suaka puaka depa laki bini kah? Ingat dah profess trinity & jesus anak Tuhan, hati tenteram & genuinely happy. Ini nak gak mencapub kat rakyat Mesia. Kot masuk kistian tak boleg tumbuh rambut kot, tu yang kena lekat tudung kat kepala, kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga kembali mendapat rahmat dan kasih sayang Allah swt

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
amanah konon tapi mengundang pitenah suruh org speku. sape okg nih? kalau retis sendu mmg tak kenal la
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pastor dn sistor ... Cara provoked org lembut je
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa pulak sharifah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Minah tu mmg attention whore
Baca je percaya jangan
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi apa kaitan dgn aku?

Dari aku melayan Minah gila sekor ni..

Baik aku main game masak2
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 08:52 AM | Show all posts
sibuk je la kau pompuan
dh duduk aus sana jgn nak menyibuk hal warga malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
saper minah ni? artis? selebriti? atau As aje
Klu xnak bg taw nama x payahlah keluar statement mcm ni, senget betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Camna dia duk aus tahu pasal retis pat msia eh??(
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:12 AM | Show all posts
sape die ni. selebriti keee
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:20 AM | Show all posts
sajat kah yang di maksudkan? ehekz eh celebrity ke sajat?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:36 AM | Show all posts
aku sorang je ke yang x kenal sape dy ni ..

bulan2 pose, pepagi cmni,, bos plk x de,, tdo je la ...
dh la bgn kul 4.50am .. ketang ketung ketang ketung memasak ...

akan datang azan dh semakin awal, lagi la nk kena bangun awal ... tiberrr aku nih ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list