Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
28385
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2021 02:16 PM | Show all posts |Read mode
Fazura mengakui dirinya kini tidak lagi sesuai membawa watak membabitkan cinta tiga segi dan berebut lelaki.




Kredit foto: IG




Nur Fazura Sharifuddin atau lebih mesra dengan panggilan Faz mengakui dia agak memilih watak ditawarkan.


Katanya, dia lebih tertarik jika diberi peluang membawa watak membabitkan perjuangan dan semangat kental seorang wanita.

"Kisah cinta tiga segi tak sudah, menangis lagi kerana lelaki, saya rasa dah tak perlu dilakonkan lagi. Apapun, saya akui ada tertarik dengan tawaran jalan cerita dan watak diberikan pengarah, Michael Ang untuk drama terbarunya nanti," katanya kepada Harian Metro.




Kredit foto: IG




Fazura bagaimanapun menyerahkan semuanya kepada rezeki, lebih-lebih lagi tumpuan utamanya buat masa ini terarah pada anaknya, Nur Fatima Aisya, enam bulan.

"Saya dah tak boleh bekerja macam dahulu. Kalau 'call time' penggambaran jam 6 pagi dan habis pula jam 1 pagi, saya memang tak boleh terima. Jadi, kalau ada produksi yang boleh ikut masa saya, Insya Allah akan dipertimbangkan.

"Bagi saya, terserah pada rezeki Allah. Kalau ada, terima, asalkan tidak mengganggu masa bersama Fatima. Untuk stamina bekerja, saya memang tiada masalah kerana sangat suka bekerja. Tahun lalu pun, beberapa hari sebelum bersalin, saya masih lagi bekerja," katanya.




Kredit foto: IG




Pun begitu, Fazura menyatakan kegusaran di hati mahu meninggalkan Fatima untuk ke lokasi penggambaran. Belum bersedia, katanya.

"Memang ada rasa rindu di hati untuk kembali ke lokasi penggambaran drama, tapi sekarang Fatima masih kecil. Saya akui rindukan peminat saya juga sebagaimana mereka merindui saya," ujarnya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sopianpian at 18-4-2021 02:25 PM

fatima bambam tinggi mata bulat

  
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:40 PM | Show all posts
kalau Faz dah cakap gini, itu maksudnya wang bukan lagi priority

eloklah..
Faz matang seiring usia
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz ni cantik yang tak jemu d pandang
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lawooooooooo

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aish Rai umur2 mcm ni berlakon jadi budak kolej.

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Paiya: kalau Faz dah cakap gini, itu maksudnya wang bukan lagi priorityeloklah..Faz matang seiring usia


Kalau wang bukan priority idok le jual produk timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:06 PM | Show all posts
Edited by Paiya at 18-4-2021 03:07 PM
Orix replied at 18-4-2021 02:55 PM
Kalau wang bukan priority idok le jual produk timbang kilo

itu namanya cari makan

kalau wang masih priority
dah ditinggal tinggal Fatima tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
patutnye dia berlakon dlm shah alam 40000 tu....jadik datins....

good luck faz...... next project....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pls jangan menyanyi
berlakon je okey
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
So cantikkkk...ok berlakon watak lain...antagonist ker..psychopath ker...another level for you
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 18-4-2021 03:11 PM
patutnye dia berlakon dlm shah alam 40000 tu....jadik datins....

good luck faz...... next project ...

Sape ganti? Watak ritrud tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 18-4-2021 03:11 PM
patutnye dia berlakon dlm shah alam 40000 tu....jadik datins....

good luck faz...... next project ...

Cerita apa tuh???
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-4-2021 01:55 PM
Kalau wang bukan priority idok le jual produk timbang kilo

Ko jangan. Kurma pon tanam sendiri kot. Yg lawaknya karatz dia cakap kurma fatima tu ialah kurma memang nama fatima. Walhal tu jenama nama ponder si baby. Kurmanya ajwa dan safawi.
Apapon iols bukan hater faz mahupun fatima (she is a baby, yg exploit dia bukan diri dia) but menyatakan fakta saja.
But then karatz dia akan melompat loncatlah kalau  idolanya disebut nama tanpa pujian.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-4-2021 03:58 PM
Ko jangan. Kurma pon tanam sendiri kot. Yg lawaknya karatz dia cakap kurma fatima tu ialah kurma m ...

Bagusla cmtu. Acik pn xlalu sgt kalau tgk bini org, laki org bwk wtak utama main2 cinta ni. Mcm xbape sesuai dh diknon.. Faz bwk watak kakak2 ke, mak2 ke boleh dh tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana boleh sampai terkata takmo belakon cinta tiga segi tu hahaha ada reporter tanya ke??
Dulu kan sheols dgn lopa gaduh sebab jejakaz
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:10 PM | Show all posts
rindu lakunan Faz
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MakcikLaksa replied at 18-4-2021 03:07 PM
Bagusla cmtu. Acik pn xlalu sgt kalau tgk bini org, laki org bwk wtak utama main2 cinta ni. Mcm xb ...

iols lak xde masalah siapa nk bawa watak apa. Sukati la. Lg pon iols xnengok drama atau filem meleis ni semua. Tp kalau perlu hencap iols hencap macam si dayan trisha jd budak sekolah. Tua nampaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg xde rumah sendiri eh? Stay hotel je ala2 tok ram lps cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nur Fazura ni cantik orangnya. Manis sangat senyumannya. Pernah jumpa dia irl.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list