Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
28469
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 18-4-2021 03:52 PM
Cerita apa tuh???

1A5E28E6-1E28-4065-A8A6-E799B8C944EE.png

asyik ngan ma je...x syiok sangat...

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ohh my kaka Faz..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas kantoi cuba 'memandulkan' Faz dulu, makin kuat pulak bitterness sorg forummer tu. Taktik nak cover malu kot.

Btw much as I miss seeing Faz on screen, bagus la dia makin selective. Dah tahun 2021 dah, drama berebut2 lelaki ni dh irrelevant pun.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MakcikLaksa replied at 18-4-2021 04:07 PM
Bagusla cmtu. Acik pn xlalu sgt kalau tgk bini org, laki org bwk wtak utama main2 cinta ni. Mcm xb ...

Takut jadi satu doa pulak tiba2 jadi betul in real life haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berlakon ngan pasangan sejadah cinta niqabi dan piyu nak tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
good one faz
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02: Faz ni cantik yang tak jemu d pandang


Seban dia ctik, cantik melayu kan
X yah gigih nk mix2
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz ni baik sgt..time group aku bergambo time tu ade faz..aku segan la nk bergambo, dh kertu..dia ajak aku meh kak ambik gambar sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 18-4-2021 04:32 PM
Lepas kantoi cuba 'memandulkan' Faz dulu, makin kuat pulak bitterness sorg forummer tu. Taktik nak c ...

Ganja gelak je tgk sheolls kantoi dulu.

Btw, sepitsiput pernah mention dulu. Dia nak tgk Fazura memang 2nd FFM trofi dengan memegang watak Salmah. Yang bunuh adik beradik tu. kisah tahun 1984 rasanya. Kalau la betul ada penerbit berani buat cerita ni, confirm Ganja pergi panggung lagi ye selepas bertahun tak tengok wayang ni.

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Yup.. pnh juga jupe Faz kat Petronas Hartamas. Ms tu iols nk isi myk kete. Xtau ade event kt situ. Dpt la bergambar dgn Faz & Fattah. Baik sgt layanannya. Iols malu2.. Faz tarik n pegang pinggang iols hihihi.. but siyessly Faz cantik giler. Fattah hensem charming gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kabshigam24 at 18-4-2021 05:09 PM

Dulu ni rebut laki itu ke kalau takde kek batik takleh ini fazxlofa . faz pun sama bongokz dulu gaduh psal jantan dgn lofa. kira dua2 sama masing2 lagi tak ngam sbb kan jantan aduidui
  
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 18-4-2021 04:32 PM
Lepas kantoi cuba 'memandulkan' Faz dulu, makin kuat pulak bitterness sorg forummer tu. Taktik nak c ...

Rebut rebut lelaki merendahkan maruah perempuan saja. Mcm takde kerja lain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 05:44 PM | Show all posts
Kakafaz selama ni apa ujian berlaku pun sangat kuat..public statement mesti humble, stable, strong. Sejak ada fatima ni her statement broken sikit..sebab agak tegas
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Please faz teringin nak tengok u berlakon romcom ngan amerul affendi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik gmbr faz yg first tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 18-4-2021 05:06 PM
Dulu ni rebut laki itu ke kalau takde kek batik takleh ini fazxlofa . faz pun sama bongokz dulu gadu ...

ade ye ig gabung nama seteru berdua ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 18-4-2021 04:17 PM
asyik ngan ma je...x syiok sangat...

knp faz x berlakon cite ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 18-4-2021 05:06 PM
Dulu ni rebut laki itu ke kalau takde kek batik takleh ini fazxlofa . faz pun sama bongokz dulu gadu ...

agak2 melodi raya jemput tak 2 org ni? dgr melodi tadi, melodi raya jemput org2 yg pernah gado. tak sure lah kak faz n lopa ada ke x
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kabshigam24 at 18-4-2021 07:04 PM
misssakura replied at 18-4-2021 06:56 PM
ade ye ig gabung nama seteru berdua ni...


bergabung meletup faz kata lopa.. faz pun sama.. lopa pun.. kira dua2 gado sbbkan jantan sampai lani. mcm takde benda lain je.. rendahkan maruah diri demi jejantans
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Smoga u olls dpt cter yg bagus la mek jura oii.. Jgn la dok buat ayat sy pentingkn naskhah berkualiti tapi alih2 buat come bck ngn cter haramjad "Bujang Terlajak"... Ni bkn sbb I olls menyampah ngn she olls.. Ni kisah benar yer... Buleh gugel cter haprak 3.6/10 bintang tu if x caya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list