Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
26467
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya aku kena akui faz lg cntik dr jah
Jah tu mengelikan lah mcm pervert time tk benikap suka kulum lidah sambil lap gigi guna lidah...  Main2 mulut ..apo maslh dia ...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 18-4-2021 10:48 AM
Please faz teringin nak tengok u berlakon romcom ngan amerul affendi..

Uish ni best kalau jadi.tambah beto skali.tp kena storyline yg bestlah.kat msia ni barisan pelakon dah best  tp cerita pulak hampeh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 18-4-2021 07:03 PM
bergabung meletup  faz kata lopa.. faz pun sama.. lopa pun.. kira dua2 gado sbbkan jantan s ...

Aku tak rasa pergaduhan yang berpanjangan ni disebabkan oleh lelaki semata2. Salah satu sebab ya tapi bukan itu yang utamanya. Paling sakit buat faz apabila dia sebagai artis senior dituduh mengetuai beberapa artis senior untuk menjatuhkan seorang artis baharu. Artis baharu itu menyampaikan kepada media dengan menyebut nama Faz sebagai dalang utama, sehingga wujudlah that famous quote Siapa N untuk saya jatuhkan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Set set lopak cari duit macam namateyyy hujung2 serba serbi xkena fax rilekssss aje sbb duit berkoyan2
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 18-4-2021 07:06 PM
Smoga u olls dpt cter yg bagus la mek jura oii.. Jgn la dok buat ayat sy pentingkn naskhah berkualit ...

Ya ampun... masa iols tengok faz berlakon cerita bujang terlajak tu pun iols pelik dah kenapa faz berlakon filem bodoh2 alang mcm ni. Tak tau la kalau time tu faz terima sbb dia jarang berlakon cerita komedi.

Yang faz berlakon dalam senario xx tu iols tak nak kecam sebab cerita tu best haha. Senario pun masih relevan & lawak lagi time tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku teringin nak tgk Faz and Fattah in action movie. Also nak tgk citer mcm telemovie Harith Iskander and Sofia Jane dulu....x ingat lah nama drama tu. Or mayb movie mcm When Harry Met Sally..byk dialog utk Faz.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 18-4-2021 07:11 PM
Aku tak rasa pergaduhan yang berpanjangan ni disebabkan oleh lelaki semata2. Salah satu sebab ya t ...

Ye, ceta lama.. Sapa tau taulah.. Depa2 mana tau sgt yg depa nampak ms fattah, fazura vs jah.. Bior kan je lah.. Tp asal nya org tu nak caras jantan faz jugak.. Tp kena rejek.. Maka berapi2 lah ego tercabar.. Alaa semua crta lama.. Masing2 dah bahagia, jah ngn piyuz janggut, faz ngn abam abdul hansem tinggi lampai
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
atleast fazura sedar diri umur dah tak sesuai bawak watak tergedik2..dari yg sorang tu umur dah nak masuk 40 pun still bawak watak acah2 comel..jadi adik kepada pelakon yg jauhh lagi muda dari dia pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak tgk faz bawak watak peguam bela gitu. Menegakkan hak wanita. Pendakwaraya si fatah. Lps tu memasing jatuh hati n kawin. Boleh gituuu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab meols suka tengok citer korea, teringin nak tengok faz bawak watak ala-ala Cheon Song Yi/Jun Ji Hyun dalam My Love From the Stars or Han Ji Eun/Song Hye Kyo dalam Full House. Dalam movie Pisau Cukur, suka sangat Intan Mastura

Or klu watak serius maybe bawak role macam Su Jin/Son Ye Jin dalam  A Moment to remember. Perempuan tu ada Alzheimer.

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn sebut nama Fatima je.. cakap juga nama Bamtah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 18-4-2021 08:21 PM
Aku teringin nak tgk Faz and Fattah in action movie. Also nak tgk citer mcm telemovie Harith Iskande ...

mcm cite mr and mrs smith tu angie and brad pitt kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 18-4-2021 08:36 PM
I nak tgk faz bawak watak peguam bela gitu. Menegakkan hak wanita. Pendakwaraya si fatah. Lps tu mem ...

peguam cite aac2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-4-2021 02:53 PM
Aish Rai umur2 mcm ni berlakon jadi budak kolej.

cerita apa? yang rajnikanth jadi robot tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 18-4-2021 07:11 PM
Aku tak rasa pergaduhan yang berpanjangan ni disebabkan oleh lelaki semata2. Salah satu sebab ya t ...

Walhal aku rasa pergaduhan berpunca sebab jejans. Kalau tak, takde nya lah gado sampai nak gilerz lani. Tapi ntah pape nak gado psal jantanz tak sudah. Kalau psal ayat menjatuhkan itu takde terkesan sgt sampai skunk
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kaedahnya replied at 18-4-2021 10:11 PM
cerita apa? yang rajnikanth jadi robot tu ke

Filem Robot sheols jadi medic student.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 18-4-2021 10:11 PM
Walhal aku rasa pergaduhan berpunca sebab jejans. Kalau tak, takde nya lah gado sampai nak gilerz  ...

Oh thats not the end of it. The harassment took years, some subtle and some not so much.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
oye fazura, jangan lupa tolak jugak watak budak sekolah/budak kolej k

aku tak habis trauma lagi dgn watak "danish" oleh sorang atok tu hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:49 PM | Show all posts
Fazzy lawooooo
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by orkid_amani at 18-4-2021 11:03 PM
Kancilkering replied at 18-4-2021 03:11 PM
patutnye dia berlakon dlm shah alam 40000 tu....jadik datins....

good luck faz...... next project ...


Bez kaa shah alam 40000 tu..baru tengok2 mcm tu ja..tengah layan vincenzo..hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list