Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
28386
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 18-4-2021 08:36 PM
I nak tgk faz bawak watak peguam bela gitu. Menegakkan hak wanita. Pendakwaraya si fatah. Lps tu mem ...

Kalo faz bawa watak peguam, sure tertib je pembawakam tuu. Mesti tegas. Dialog jelas dan teratur. Awww
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau kenapa Saya ada soft spot untuk Faz tapi sebaliknya dengan seteru dia. That one saya meluat betul tengok cara acah2 islamik dia. Family pulak perangai sesuatu sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Paiya:    Edited by Paiya at 18-4-2021 03:07 PM  itu namanya cari makankalau wang masih priority dah ditinggal tinggal Fatima tu


LOL...... cari makan = duit...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 18-4-2021 12:21 PM
Aku teringin nak tgk Faz and Fattah in action movie. Also nak tgk citer mcm telemovie Harith Iskande ...

Uuuu macam menarik! Atau dari 2 clan yg bermusuh ala Romeo & Juliet.  Giteww .
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 18-4-2021 08:28 PM
atleast fazura sedar diri umur dah tak sesuai bawak watak tergedik2..dari yg sorang tu umur dah nak  ...

Ni mesti cite bodo cobid ooo cobid tu ek? Lambat btol nak habis drama tu. Ntah apa apa... takde idea lain agaknyaa nk buat cite.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
hanahani replied at 18-4-2021 11:48 PM
Kalo faz bawa watak peguam, sure tertib je pembawakam tuu. Mesti tegas. Dialog jelas dan teratur.  ...

Wow..iols pun terbayang sama...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin tengok faz jadi pembunuh upahan yang pandai disguise..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia dapat berlakon under HBO Asia mcm bront..who knows, sambung citer the Bridge, depa jemput Faz jadi villian ...ah wishful thinking
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan first time pelakon being selective, cube buka mate pengarah yang cerite basi macam tu mereka dah tak pandang so stop buat cerite sampah...Tapi kat mate pengarah, kau tak nak berlakon cerite sampah aku? Artis tibaiunte, insta famous ade..problem solved
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 18-4-2021 04:12 PM
Dia mmg xde rumah sendiri eh? Stay hotel je ala2 tok ram lps cerai?

I olls pun duk tertanya tanya jugak. Kaya betul Berbulan2 atau bertahun duk hotel
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Knapa dia duduk kt hotel
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 18-4-2021 07:03 PM
bergabung meletup  faz kata lopa.. faz pun sama.. lopa pun.. kira dua2 gado sbbkan jantan s ...

Sblm kewujudan jantanz itu pun dah berseteru mereka berdua..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
inj replied at 19-4-2021 02:50 AM
I olls pun duk tertanya tanya jugak. Kaya betul Berbulan2 atau bertahun duk hotel

Tu maknanya time tu dia tgh ada job. Photoshoot atau iv atau duta meeting. Sbb rumah dia privacy lerr
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 18-4-2021 08:21 PM
Aku teringin nak tgk Faz and Fattah in action movie. Also nak tgk citer mcm telemovie Harith Iskande ...

Dunia Rees dan Ina
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah belakun lagi bagus..aku pon tk pernh tgk filem apa dia ni belakun. Harap kan lawa dan gelemer jah. Ok silakan bereput jaga anak laki je lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 18-4-2021 08:21 PM
Aku teringin nak tgk Faz and Fattah in action movie. Also nak tgk citer mcm telemovie Harith Iskande ...

Mr & Mrs smith.... lebih sesuai. Tapi versi melayuuu...Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 18-4-2021 04:12 PM
Dia mmg xde rumah sendiri eh? Stay hotel je ala2 tok ram lps cerai?

Kt mana noks uols baca die dok hotel? Ke uols tgk gmbar iklan agoda ni?
Screenshot_2021-04-19-07-30-02-399_com.android.chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Mama faz cantikkkk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 19-4-2021 07:31 AM
Kt mana noks uols baca die dok hotel? Ke uols tgk gmbar iklan agoda ni?

gmbr yg ada background klcc tu haaaa. sblm ni ada forummer yg bgtau mmg dia duduk hotel masa confinement sbb tunggu rumah siap. so skrg ni xtau dah masuk rumah tu ke masih stay kat hotel lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 19-4-2021 07:17 AM
Tak payah belakun lagi bagus..aku pon tk pernh tgk filem apa dia ni belakun. Harap kan lawa dan gele ...

Lol what kind of moronic comment is this? Dah tak pernah tgk..pergi main jauh2 la. Dia berlakon utk fans dia, bkn utk ko. Get off your high horse and stop thinking the world revolves around you.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list