Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
29950
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 19-4-2021 06:29 AM
Dunia Rees dan Ina

Aaahhh...tx u.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 19-4-2021 07:29 AM
Mr & Mrs smith.... lebih sesuai. Tapi versi melayuuu...Hehehe

Ok gak tapi x tau kenapa aku suka kalau diaorang berlakon jadi best friend jer bukan husband n wife.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Go kaka Faz
At her age + position as isteri&ibu, good for her to be selective
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau ikut jenis drama yg berdasarkan trend jalan citer skrg... kemungkinan besar sheols harus bersedia dah terima watak sbg mak orang ...
yelah kalau fasha sandha pun sanggup jadi mak org sheols pun apa kurangnya kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah selective watak...
X mcm citer mlm kemarin, i tengok ND berlakon
Ya ammmpunnnn...cm da x sesuai nak ala2 baru nak kawen dgn SK

Tp being selective utk pelakon dah x jadi mslh skrg rasanya
Pengarah bleh cari instafemes wpun berlakon kayu jati hauk
Drama2 kat tv pun x byk memorable
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miszsusy at 19-4-2021 09:36 AM

At least Fazura ni ada juga lh contribution dalam dunia hiburan ni, filem2, drama dia ada lh org igt dan berkesan...walaupun tidak ramai org kenal dia, tidaklah hanya berbekalkan lawa dan glemer je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:42 AM | Show all posts
i suke faz berlakon citer2 dia fun and easy..mcm gol & gincu, manisnya cinta tu..hrp faz amik la cite2 mcm ni lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:48 AM | Show all posts
Paiya replied at 18-4-2021 03:06 PM
itu namanya cari makan

kalau wang masih priority

wang masih lagi prioriti..cumanya dh jatuh ke no 2. xde wang acaner nk besokan anak,ye dop,walaupun seorang je anak tu.

ayat yg betulnya, POPULARITI bukan lagi prioriti.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:50 AM | Show all posts
caca_eric replied at 18-4-2021 03:15 PM
pls jangan menyanyi
berlakon je okey

ayat yg sesuai utk suami sheols jgk. kalau berlakon tu walaupun ka to the yu, xpelah, sbb ade je peminat yg asal dpt tgk muka dia dlm telebisen.

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok faz jdi peguam dlm drama tahajud cinta
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok laa dia memilih watak..kang nanti dia jadi budak sekolah,tergedik2 rebut jantan,korg jgk y mengecam..pd ai,dia dah makin mature..better cri watak y sesuai dgn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 19-4-2021 08:59 AM
kalau ikut jenis drama yg berdasarkan trend jalan citer skrg... kemungkinan besar sheols harus berse ...

Even before bersalin pun, Faz dah start amik role as a mother dalam filem-filem dia sebelum ni macam Tembus and Rafathar.

I think selepas dah bersalin ni, she won't have a problem to play such role.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:30 AM | Show all posts
no_el replied at 18-4-2021 08:36 PM
I nak tgk faz bawak watak peguam bela gitu. Menegakkan hak wanita. Pendakwaraya si fatah. Lps tu mem ...

i ilke your idea... please para penerbit dan pengarah notice this komen
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 19-4-2021 07:17 AM
Tak payah belakun lagi bagus..aku pon tk pernh tgk filem apa dia ni belakun. Harap kan lawa dan gele ...

Takpelah you taknak tengok, ramai lagi orang lain nak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:35 AM | Show all posts
Lady39 replied at 19-4-2021 02:10 AM
Kalau dia dapat berlakon under HBO Asia mcm bront..who knows, sambung citer the Bridge, depa jemput  ...

Aku suka cerita the bridge tu.. vibes dia sesuai dgn faz..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:52 AM | Show all posts
Paiya replied at 18-4-2021 02:40 PM
kalau Faz dah cakap gini, itu maksudnya wang bukan lagi priority

eloklah..

setuju.. biasa nya statement yg dia kuarkn xkn sia2.. ada point..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 18-4-2021 05:40 PM
Rebut rebut lelaki merendahkan maruah perempuan saja. Mcm takde kerja lain.

Species Jantan berkualiti(ropa, single dan berduit)  limited kekdahnya. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
hanipinky replied at 19-4-2021 10:28 AM
Even before bersalin pun, Faz dah start amik role as a mother dalam filem-filem dia sebelum ni mac ...

Ya betul dia ada ambil watak jadi ibu kepada anak yang real watak tu.tp please faz jangan ambil watak ibu kepada anak yang sebaya umur rengsa meols tengok macam fasha hari tu lupa pulak cerita apa dia jadi ibu kepada anak lelaki nampak sebaya.cuba ikut cara faizal hussin dia ambil watak ayah kepada anak yang umur betul2 layak jadi anak dia tak ambil watak ayah kepada anak yang umur sebaya.kalau tak silap pernah tengok idris khan atau zul jadi anak eizlan yusof aduhai turn off meols tengok
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
BERLAKUN rebut jantan tak sesuai tapi INSTINCT rebut jantan tetap mekar selamanya

Pompuan keje depa mmg rebut jantan..azali lagi

Tu pasal pasang badan..bibir merah..suh tebuan sengat bio pouting aaa obat beauty ni itu

Salon kecantikan mekar selamanya aaaaaa

Kekadang terpikio gak...jantan mat pet bewak idup kaki judi pun di rebutkan..tuuu mat rempit sial tu..setan mcm tuu nk di rebut? Mmg pompuan tadak akai..napsuuuuu je

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:09 AM | Show all posts
maxim replied at 19-4-2021 07:31 AM
Kt mana noks uols baca die dok hotel? Ke uols tgk gmbar iklan agoda ni?

hahahahhaha

tp Faz mmg duk Ritz Carlton sampai rumah siap renovate kata sorang forummer, ada dlm thread psl Jahpuris yg mana ntah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list