Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
29951
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 19-4-2021 09:42 AM
i suke faz berlakon citer2 dia fun and easy..mcm gol & gincu, manisnya cinta tu..hrp faz amik la cit ...

Ai suka watak dia dalam tahajud cinta..hat erma fatima produce tu...hero eman manan, remy ishak
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
ok apa umur umur beginian berlakon rampas merampas. buat macam drama cina pukul 7 dulu tu la. tapi cerita cina tu sebenarnya cerita politik cuma guna watak bini bini dalam perebutan kuasa kat dalam rumah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 19-4-2021 07:31 AM
Kt mana noks uols baca die dok hotel? Ke uols tgk gmbar iklan agoda ni?

Sbb mostly kalau dia up photos atau vdeo anak dia mesti macam kat hotel room
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus pazurah. sedar diri gitu. iols tak ley trime rosyam danish dulu pegang watak bdk sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully kalo Faz jd watak mak pn,amik mcm Eugene dlm Penthouse tu jd mak kpd Rona,anak remaja.sbb zmn skrg ni mmg mak2 40s kbyknnya awet muda n still look young.tp drama kena selective.bkn cerita cintan cintun adaptasi novel slot akasia 7pm tuu..yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:28 PM | Show all posts
dia ni berlakon best, cuma tolongla jgn menyanyi lagik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 18-4-2021 04:44 PM
Kalau berlakon ngan pasangan sejadah cinta niqabi dan piyu nak tak ?

Aiyoooo..Tak de class nk berlakon dgn couple kayuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 19-4-2021 06:27 AM
Tu maknanya time tu dia tgh ada job. Photoshoot atau iv atau duta meeting. Sbb rumah dia privacy l ...

Kannnn..bukan mcm sorg retis lindungan kaabah tu..semua org dia angkut masuk rumah..laki pon blh masuk bilik dia nyahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf lah ye..aku suka je suara faz ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu time HSC pun faz terima after ramai netz support comeback dia dalam drama. Faz memang nampak laa hargai fans.
So faz kalau ada watak yg menarik n skrip best, grab pliss.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:27 PM | Show all posts
Edited by Roan at 19-4-2021 01:30 PM

Kalau Faz nak buat comeback.. Please pilih genre drama/movie ROM-COM atau Melodrama.. Rendang Untuk Mertua, G&G, Pisau Cukur, MCDC, Langit Cinta & HSC very memorabale..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:29 PM | Show all posts
dazzlingDentist replied at 19-4-2021 09:48 AM
wang masih lagi prioriti..cumanya dh jatuh ke no 2. xde wang acaner nk besokan anak,ye dop,walaupu ...

ok......

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:34 PM | Show all posts
smudger01 replied at 19-4-2021 07:51 AM
Lol what kind of moronic comment is this? Dah tak pernah tgk..pergi main jauh2 la. Dia berlakon ut ...

kannnnnn busuk sangat sheols! dengki lettewww fans jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:37 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 19-4-2021 11:02 AM
BERLAKUN rebut jantan tak sesuai tapi INSTINCT rebut jantan tetap mekar selamanya

Pompuan keje de ...

sebagai pompuan aku bantah statement bang aji

kalau statement bang aji tu untuk Faz, lagi tak sesuai
lakinya si patah tu dah molek fizikal..



Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 19-4-2021 09:55 AM
Suka tengok faz jdi peguam dlm drama tahajud cinta

Ooo..takde dah kan genre2 ala2 tahajud cinta kt drama2 skang ni...faz n lopa pun ada rupanya yek...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 18-4-2021 07:03 PM
bergabung meletup  faz kata lopa.. faz pun sama.. lopa pun.. kira dua2 gado sbbkan jantan s ...

Yeke sb jantan. Bkn sb jah kesygn ko dulu mencanang sana sini faz nk jatuhkan dia.bila reporter tnya faz tu yg faz balas jah tu siapa yg dia nk jatuhkan. Terus sentap si jah. Langsung buat kontroversi memacam. Padahal masa dia mencanang tu dia mmg nobody pun..smpai skrg pun nobody dlm industri. Bak kata sepit tibaiunta je jah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:17 PM | Show all posts
takper la boleh la berlakon citer lain....byk je citer yg bukan cintan cintun
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
yunayuni replied at 19-4-2021 01:03 PM
Maaf lah ye..aku suka je suara faz ni.

Suara itik tengah teran tloq tepi parit sambil mandang bewak jelir lidah cabang dua yang jua memandang itik dgn senyum bantuan prihatin nasional
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Paiya replied at 19-4-2021 01:37 PM
sebagai pompuan aku bantah statement bang aji

kalau statement bang aji tu untuk Faz, lagi tak ...

Biasa ler...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-4-2021 02:06 PM
Yeke sb jantan. Bkn sb jah kesygn ko dulu mencanang sana sini faz nk jatuhkan dia.bila reporter tn ...

Tenguk pada emotional intelligent quotient mmg pajura lebih dari pakilopa tuh..tapi tak lah jauh beno..macamm aaa

Pakilopa tuu duk dalam hutan..puak cawat tu laa dan pajura kat kampung mandi perigi berkembannnn ..

Gitu lah beza nya..klo mai ciritna anak cep wan tu..dia tu kire dok dalam gua..kannibalis eeeeii t rex mak angkat dia..mmg tadak intelijen ..ok

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list