Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
26468
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 19-4-2021 03:23 PM
Suara itik tengah teran tloq tepi parit sambil mandang bewak jelir lidah cabang dua yang jua meman ...

Sore ko sedap mcm buluh perindu ke..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-4-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
yunayuni replied at 19-4-2021 03:50 PM
Sore ko sedap mcm buluh perindu ke..

Lagi sedap dari buluh perindu...buluh meriam!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-4-2021 02:06 PM
Yeke sb jantan. Bkn sb jah kesygn ko dulu mencanang sana sini faz nk jatuhkan dia.bila reporter tn ...

Lah kalau aku ckp psal faz terus claim aku ini sayang jah ke? Funny betul. 2-2 pun sama jelah. Masa time klfw ke apa yang dua seteru ini ada sekali. Masam je fazzy itu. Lopa diri belakang dia. Lopa pun sama. Lol. Ini masa after fazzy kawin itu eh.. sama je dua2. Mcm lawak pulak netizen baca masam mencuka juga sebab still  psal jantan. One of the reasonn
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 18-4-2021 08:14 PM
Ya ampun... masa iols tengok faz berlakon cerita bujang terlajak tu pun iols pelik dah kenapa faz  ...

Iyaa.. Ngn nama watak puteri yg x abih2.. Mmg menganga bile dpt tau she olls say yes utk cter haprak tu.. If only she took the role Istanbul aku dtg..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 19-4-2021 05:19 PM
Iyaa.. Ngn nama watak puteri yg x abih2.. Mmg menganga bile dpt tau she olls say yes utk cter hapr ...

Time Istanbul tu sheolls tengah angau dengan si selatan tu kan. Dia tak bagi nak berlakon romantik2 gitu kan dengan jantan lain. Tu yang xboleh nak terima watak istanbul tu. hujung2 dapat kat Lisa, terus menang FFM. Betulkan kalau silap fakta ni

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 19-4-2021 04:25 PM
Lah kalau aku ckp psal faz terus claim aku ini sayang jah ke? Funny betul. 2-2 pun sama jelah. Mas ...

Siapa cakap faz masam.kalau u tak ada ditempat kejadian jangan mbuat cerita hanya kerana maybe  satu video kau nampak terus ikut telahan kau.faz all the way happy saja senyum dengan sekeliling manakala lopa dengan muka ketat tapi berpanjangn pakai spec..jln depan belakang pun semua mengelabah.faz buat igs psl show tu dengan lopa sendiri masuk dlm igs tu selamba saja dia post dan masih ada igs tu lagi dekat ig nya.manakala lopa share igs bila ada penampakan faz terus dia off igs tu.tengok siapa yang mengelabah tu.

Ini bukan disebabkan jantan semata.bila kau tak pernah merasa difitnah dicucuk orang2 industri konon kau dengki dengan orang tu dan buat kacau padahal tak ada apa hanya kerana tak puas hati dan tak berhenti disitu misti kau tak akan percaya orang tu lagi.mereka berdua sudah move on cara sendiri apa kata kau pun move on bukan buat cerita yang kau sendiri tidak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 19-4-2021 06:27 AM
Tu maknanya time tu dia tgh ada job. Photoshoot atau iv atau duta meeting. Sbb rumah dia privacy l ...

Privacy mendenye... Family pon kene dtg hotel gakk... Apooo...
Level die lain.....level kayangan.  Hahaha.. Jgn pelik lah die dok hotel...
Skrg Jah pon dok hotel dekat2x plakk dgn faz.   Hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 19-4-2021 08:00 PM
Privacy mendenye... Family pon kene dtg hotel gakk... Apooo...
Level die lain.....level kayangan. ...

serius ke....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-4-2021 05:23 PM
Time Istanbul tu sheolls tengah angau dengan si selatan tu kan. Dia tak bagi nak berlakon romantik ...

istanbul aku datang tu...lisa x dapat apa apa anugerah pun kan?
lepas cerita tu bernard buat film capadocia tu  .....apa ada hal hujung hujung faz dpt best actress pe....dpt gak gi turki.....dpt berlakon dengan faisal hussin tu....hero malaya legend......takat dengan botak tu buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:02 PM | Show all posts
filem Faz yg palig melekat dlm minda iols, Qaisy & Laila jerrr. Faz muka wanita2 urban, kalu muka mcm Vanidahhh mungkin sng pengarah nk bagi watak, byk watak pilihannn.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 19-4-2021 07:22 PM
Siapa cakap faz masam.kalau u tak ada ditempat kejadian jangan mbuat cerita hanya kerana maybe  sa ...

Haha haha. Tapi iols ada nampak time masa semua balik tu faz jalan cepat2, lofa kat belakang, then Abu tak bagi lofa rapat dekat dengan faz.

Ini bukan disebabkan jantan semata? Lol aku dah cakap situ one of the reason doh. Meaning salah satu sebab disebabkan jantanz.... bukan hanya.  Kau baca betul lain kali. Lain kali kalau kau nak baca itu, takyah nak hentam kromo terus. But sometime well video never lies jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 19-4-2021 09:43 PM
kabshigam24 replied at 19-4-2021 09:21 PM
Haha haha. Tapi iols ada nampak time masa semua balik tu faz jalan cepat2, lofa kat belakang, then ...


Alahai kisah pulak ko kan kat Klfw..  itu tahun pertama lopak jejak kaki kat sana pun tgk Show pakai spek hitam ...dr awal komen ko cerita pasal gaduh pasal  jantan,  bila forummer lain cakap pasal statement lain,  point ko tetap pasal jantan jugak... Lepas tu cerita pasal klfw pasal faz konon elak dr lopak... Woiii lopak tu sape kat klfw tu... Dia xde kepentingan pun kat sana.. Dia hanya catwalk sambil menjojolkan buah dia disana..x pyh komen acah neutral tp point ko memang nak kaitkan faz jugak... Koserr la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-4-2021 09:35 PM
Alahai kisah pulak ko kan kat Klfw..  itu tahun pertama lopak jejak kaki kat sana pun tgk Show p ...

Masalahnya bila aku cakap pasal faz, kiranya aku fans jah lah ye? Macamtu eh. Padahal dedua itu sama je. Masing2 dah tua macam aku, malu je gado oi. Cuma yang we all tau faz lofa bitter itu after pasal fattah.
Btw boleh aku tanya kau asal article ini reporter keluar pasal jantan? Reporter tanya apa sampai keluar pasal jantan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 19-4-2021 09:21 PM
Haha haha. Tapi iols ada nampak time masa semua balik tu faz jalan cepat2, lofa kat belakang, then ...

Oh really?kau nampak sekadar video bersepah dekat youtube?kalau itu yang kau tengok it's funny yang nak cepat sangat jln tu lopa bukan faz.kau baca betul2 aku cakap bukan sekadar jantan.kau bercakap pun sekadar tengok video hanya berapa kerat je kau dapat lihat pun plus bukan kau ditempat kejadian.

video never lies?well there always two sides to every story and don't judge people you never know what kind of battle they are fighting
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 19-4-2021 09:42 PM
Masalahnya bila aku cakap pasal faz, kiranya aku fans jah lah ye? Macamtu eh. Padahal dedua itu sa ...

X pyh acah neutral kat sini.. Article berita tu pasal cerita kat tv,  dah memang cerita kat tv semua kisah berebut lelaki,  laki org pun nak direbutkan,  dr tv3, tv1 ke Astro.. Drama novel ke x novel ker itu jalan cerita drama kat tv sekarang... So ape yg ko paham pasal article tu?  Ape kaitan diorg berdua bergaduh pulak... Are u sure pasal Fattah... Hahaha.... Look at her,  look at his,  look at our family... Itu ayat lemak..hadamkan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 19-4-2021 09:43 PM
Oh really?kau nampak sekadar video bersepah dekat youtube?kalau itu yang kau tengok it's funny yan ...

Wow alamak cepatnya bitter kau ini. Cakap sikit je. Kau dapat apa back up sangat ini.... Video mmg never lies pun. Comment netizen banyak kata.. Kau boleh sendiri check. In the end u cant change peoples perception apa depa nampak, bukan aku sorang
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-4-2021 09:49 PM
X pyh acah neutral kat sini.. Article berita tu pasal cerita kat tv,  dah memang cerita kat tv sem ...

Wahai tudungpink, ohh kalau aku kait sikit fazzy kira aku tak acah neutral lah macamtu?? Habis pekena semua. Haha kalau kau nak tahu aku banyk je maki adik lofa itu. Adik lopa itu lagi trokz
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 19-4-2021 09:58 PM
Wahai tudungpink, ohh kalau aku kait sikit fazzy kira aku tak acah neutral lah macamtu?? Habis pek ...

Aku x kisah ko fanatik sape...tp ko yg sendiri kaitkan artikel tu dengan kisah lopak n faz,  eh tetiba melarat ke klfw.. Jadah ape... Ko paham ke tidak artikel tu?  Tu jer soalan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 19-4-2021 09:50 PM
Wow alamak cepatnya bitter kau ini. Cakap sikit je. Kau dapat apa back up sangat ini.... Video mmg ...

Yang bitter disini adalah kau dari awal point kau situ saja.bila aku hujahkan benda betul kau kata lain pulak.kau tanya aku dapat apa backup kau pulak dapat apa burukan orang yang sah2 dah move on fitnah benda yang hanya kau tengok bukan depan mata?kalau video never lies dh ramai yang kena tangkap terus bila buat kesalahan tanpa berpeluang fight untuk diri sendiri.

Persepsi orang benci memang tak suka terima kebenaran it's a fact.again aku cakap kau bukan ditempat kejadian pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-4-2021 10:00 PM
Aku x kisah ko fanatik sape...tp ko yg sendiri kaitkan artikel tu dengan kisah lopak n faz,  eh te ...

Dah cakap pasal jantan, aku bagi lah contoh mase kat klfw tu. Hihi viral doh kat twitter . Tapi lopa lepas dah kahwin ini, dah cam ada aku kisah dunia hal luar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list