Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
26469
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat watak mak tiri ke...ibu muda...mampuih dia ni tak nak ..jatuh saham
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-4-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-4-2021 10:37 PM
Aku kesian kat ko n diorg yg kaitkan pasal klfw tu... Sebab aku kesiankan jahlopak penat bercatwal ...

Aik tapi kau alih cerita pasal lofa dpn laki itu pulak.. so ada kiranya apa depa cakap n aku ckp bitter sebab jantan itu still ada lagi lah eh.. hehe. Mungkin psal benda lain juga. But this is one of the thing.... lah kan. well aku rase jahlop akan cucu lmk jadi mcm dia.. eeeeee sheram
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 19-4-2021 10:40 PM
Yang gila tu kau.aku bukan semua thread masuk pun kau dh kenal aku?wow menarikmisti kau kenal ...

Aku bukan jennie lah gila. Babs betul. Jennie rajin upload thread aku tak. Kau ingat semua yang bash fazzy ke lopa itu semua cybertrooper ke hanat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-4-2021 10:43 PM
Nak jaga hati boipren chuolls.
benda dah berlalu pun. Baik mengharapkan Fazura dapat naskah2 bera ...

Iols suke watak2 dlm penthouse.. Kisah balas dendam,  dia ambik role eugene tu.. Best kot... Harap dpt watak cenggitu la...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:48 PM | Show all posts
Berlakun jadi mak-mak jelah ibu muda atau datin kawin laki tua ke.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 19-4-2021 10:43 PM
Dapat watak mak tiri ke...ibu muda...mampuih dia ni tak nak ..jatuh saham

Nok. 2014 lagi sheolls dah pegang watak mak2 ye. Movie flop dengan Aaron Aziz tu. apa yang tak naknya

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekor dlm manis ada busuk di dalam...sorg lagi speak out loud....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-4-2021 10:43 PM
Nak jaga hati boipren chuolls.
benda dah berlalu pun. Baik mengharapkan Fazura dapat naskah2 bera ...

Cerita ok dah cuma turn off bila tomok hero kedua.aku tak dapat bayang kalau faz berlakon dengan tomok macamana lah ya
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 19-4-2021 10:51 PM
Cerita ok dah cuma turn off bila tomok hero kedua.aku tak dapat bayang kalau faz berlakon dengan t ...

Kan. Syukur jugak Lisa yang pegang watak tu

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 19-4-2021 10:44 PM
Aik tapi kau alih cerita pasal lofa dpn laki itu pulak.. so ada kiranya apa depa cakap n aku ckp b ...

Ko ni baca artikel pun xpaham,  balas komen pun aku tak paham.. Tunggang langgang... Bf lopak waktu tu xde kene mengena ngan faz pun..so skati ko la nak paham celah mana..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas dah aku layan jembalang dekat atas tu lalok mungkin makin dibalas makin annoying.mereputlah dengan cerita kau yang dh bertahun2 tu yang penting dua2 pun sekarang ini tengah bahagia buat apalah nak cerita dan ungkit cerita yang dh jadi sejarah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-4-2021 10:54 PM
Ko ni baca artikel pun xpaham,  balas komen pun aku tak paham.. Tunggang langgang... Bf lopak wakt ...

ye laa kau alih cakap pasal lofa jojol tek kat tut itu aku paham lah.. maksud nya kau alih juga topik.. kiranya betul lah dulu depa bitter ada sbb salah satu sebab laki2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 19-4-2021 10:56 PM
Malas dah aku layan jembalang dekat atas tu lalok mungkin makin dibalas makin annoying.mereputlah de ...

Yebeduuuu ..... aku harap lepas ini tak kan ada thread cybertrooper upload psal jah pastu kaitan itu ini.. kalau depa bahagia.. aku tak sabar tgk depa dlm satu stage. Sebab kata dah move on n bahagia kann..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-4-2021 10:52 PM
Kan. Syukur jugak Lisa yang pegang watak tu

Kan dengan jalan2 ketam tomok dengan gaya lepas spm tak matching jadi hero faz kn
Tapi faz ada sumbang suara 2scene dalam cerita tu gigih sangat bernard suara saja jadilah
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-4-2021 10:51 PM
Nok. 2014 lagi sheolls dah pegang watak mak2 ye. Movie flop dengan Aaron Aziz tu. apa yang tak nak ...


Pisau cukur tu ke..rindu pula lakonon aaron aziz..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka sangat tengok lontaran dialog faz tak kisah bahasa apa tetap bersahaja

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 19-4-2021 11:13 PM
Suka sangat tengok lontaran dialog faz tak kisah bahasa apa tetap bersahaja

Dia memang terer berlakon,  n kebanyakan watak dia memorable walaupun muncul sekejap macam cik lang tu ha... Bernard  n Rafidah memang suke ambik dia kan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-4-2021 11:18 PM
Dia memang terer berlakon,  n kebanyakan watak dia memorable walaupun muncul sekejap macam cik lan ...

Yes dia jarang berlakon tapi banyak watak dia bawa memang memorable.
Yes macam kami histeria ni banyak kali tengok dekat astro tak jemu tengok

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 19-4-2021 11:04 PM
Pisau cukur tu ke..rindu pula lakonon aaron aziz..

Bukan. Tembus.
Movie Ahmad Idham.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-4-2021 02:55 PM
Kalau wang bukan priority idok le jual produk timbang kilo

I dont think product dia timbang kilo. Dia produk oem je kot...oem ni okey je dia ikut prosedur kawalan juga.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list