Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1077
View
10
Reply

Wujud tak jenis lelaki yg strong & silent mcm James Bond?

[Copy link]

Author: ErnaAriff       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2021 05:05 PM | Show all posts |Read mode
Hai gadis-gadis, mengapa kamu menyukai jenis senyap yang kuat? atau pun kamu suka jenis lelaki yg mcm loudspeaker?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2021 06:35 PM | Show all posts
vokuru, tapi dia hantu kopek
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by GigaMom at 18-4-2021 09:08 PM

X suka lelaki jenis peramah sangat2
Memang suka yg jenis diam je n x mesra kaw2 lagi2 dgn org baru jumpa lagi2 kalau perempuan

Tapi bila dah kahwin
Uols akan wish laki korg jenis peramah mudah mesra terutamanya dengan keluarga belah korang
Bila balik kg family semua org sedar kehadiran korang sebb laki korang punya mulut manis ambil hati org tua.

Huhu gitu laa
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang suke tak sure
And tak ade kiteria yang i tetapkan
Tapi i tahu ape i tak suke
Lelaki yang semua nak up dekat socmed
Nanti kalau i buat salah pun nak merempan kat socmed ke
Socmed tu diary ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka macam james bond. Dah la penuh misteri. Aku suka yg macam tok laki aku. Lemah lembut. Cool aje. Tahap keramahan moderate. Semua benda dia cerita. Senang nak debunk kalau dia kelentong aku

Lagi, senang bawak bincang, rajin kemas rumah, rajin solat, rajin keje, rajin cari jalan warm up relationship, hormat aku punya cara fikir.. nikmat apa lagi yg nak aku dustakan. Ada hal sikit2 tu cincai jela kira.

Cari laki untuk dibuat suami sis. Hidup ni bukan macam dalam movie. James bond tak sesuai dibuat laki. Suka memancut sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
HYSB replied at 19-4-2021 02:58 AM
Yang suke tak sure
And tak ade kiteria yang i tetapkan
Tapi i tahu ape i tak suke

Laki mcm ni takde besfren kot sis. Aku menyampah jugak yang gitu. As in life nya di socmed saja. Laki gitu iq rendah sis.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:35 AM | Show all posts
MinyakAngin replied at 19-4-2021 05:06 AM
Tak suka macam james bond. Dah la penuh misteri. Aku suka yg macam tok laki aku. Lemah lembut. Cool  ...

perfect bunyi nye tok laki you sisturrr..#syukur
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 20-4-2021 11:35 AM
perfect bunyi nye tok laki you sisturrr..#syukur

Idok la perfect pun. Yg lain2 tu cincai kira la. banyak jugak kelemahan. Aku syukur saje la sis alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 10:49 PM | Show all posts
Iols tidak suka lelaki yg banyal bergosip
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 11:19 AM | Show all posts
lelaki yg strong and silent ni camne die nak approach uols dah die pun silent je
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 04:46 PM | Show all posts
annehuda replied at 26-4-2021 11:19 AM
lelaki yg strong and silent ni camne die nak approach uols dah die pun silent je

Sign language dear...cuma jgn salah kuar sign jari lain je..hahhahahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list