Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8126
View
115
Reply

[Jenayah] Lepas kawen sama jenis,Peguam di New York mahu perkahwinan sumbang mahram pula dibenarkan.buat petisyen tapi tak laku

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
SEORANG peguam di New York yang menyokong perkahwinan sumbang mahram kini berusaha mencari ibu bapa yang ingin mengahwini anak mereka sendiri.

Richard Morris dari Australia itu kini dalam usaha untuk mengubah undang-undang sumbang mahram di sekitar 60 negara berkata, dia menyokong desakan undang-undang membenarkan perkahwinan sumbang mahram di Mahkamah Persekutuan Manhattan.

Katanya, perkahwinan sumbang mahram antara orang dewasa tidak boleh dikriminalisasi.

Dia dan penyokong lain telah melancarkan sejumlah 130 petisyen kebanyakannya di change.org untuk mengubah undang-undang sumbang mahram di seluruh dunia.

Bagaimanapun sebilangan besar petisyen itu hanya mendapat sedikit sokongan.

"Kami belum memindahkan gunung, katanya kepada New York Post.

Morris mendapat inspirasi untuk memperjuangkan mereka yang bersetuju hubungan sumbang mahram, setelah mengetahui tentang satu kes Skotlandia di mana seorang ayah dan anak perempuan yang sudah lama terpisah, memulakan hubungan intim. Kedua-dua mereka kemudian dihukum kerana melanggar undang-undang.

Memperjuangkan persamaan perkahwinan yang benar adalah perkara yang betul untuk dilakukan, bukan? Kata Morris.

Ia tidak adil seperti undang-undang yang digunakan untuk memenjarakan pelaku seks sejenis, dan undang-undang yang digunakan untuk menghentikan perkahwinan campur antara dua bangsa, tambahnya.

Keith Pullman, yang menjalankan blog Full Marriage Equality, juga menyuarakan tuntutan sama di New York.

Adalah tidak masuk akal untuk mengatakan bahawa orang dewasa tidak boleh memberikan persetujuan untuk berkahwin dengan ibu bapa mereka.

Orang dewasa yang sama boleh dihantar untuk berperang, membuat enam atau tujuh angka hutang, mengendalikan mesin berat, dijatuhkan hukuman mati oleh mahkamah persekutuan, dan bersetuju untuk melakukan hubungan seks dengan lima orang asing (dan berkahwin dengan salah seorang dari mereka) tetapi tidak dapat bersetuju untuk berkahwin dengan orang yang mereka cintai? katanya.

Dalam beberapa kes ini, ibu bapa genetik tidak membesarkannya dan mereka bertemu untuk pertama kalinya dua tahun lalu. Tuduhan antun seksual adalah cubaan yang kelakar untuk menolak hak mereka, tambah beliau
IMG_20210418_190335.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi namrud ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 18-4-2021 03:51 AM

Nanti chin jongos keturunan...habsburg jaw dapat nama dari spainish habsburg dynasty... Facial deformity hasil inbreed...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 18-4-2021 07:45 PM
Nanti chin jongos keturunan...habsburg jaw dapat nama dari spainish habsburg dynasty... Facial defor ...

ramai sanggup letak filler utk dpt dagu panjang macam senduk
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 18-4-2021 07:45 PM
Nanti chin jongos keturunan...habsburg jaw dapat nama dari spainish habsburg dynasty... Facial defor ...

Aku baru nk komen yg sama.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
seramnye klu jd anak /anak sedara/ adik beradik/ parents lawyer ni. x aman hidup
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kamon pedo!! Bila lg turn korang nk tuntut hak?? Mmg bawak sial LGBT ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pincang oo pincang
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah.
Tergamak eh diorang ni.
Teruknya
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:27 PM | Show all posts
nnt kat Malaysia pun ada yg ngikut.
"perjuangan hak asasi manusia"
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
House of Habsburg ni kat Eropah dianggap sebagai keluarga diraja yg berpengaruh. Byk raja dan permaisuri Sepanyol berasal dari House of Habsburg

Tapi disebabkan inbreeding utk memastikan pure blood.. Genetik generasi seterusnya rosak.

Ciri utama keluarga ni adalah dagu.. Digelar Habsburg jaws... Dalam keluarga ni x salah aku ada yg gila. Ada yg tak boleh lahirkan keturunan.. Aku malas nak check Britannica.. Tapi korang boleh cari ttg Hasburg

habsburg-kingds.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
perkahwinan sesama mahram diharamkan kerana akan merosakan keturunan atau dlm bahasa sains menyebabkan mutasi dna. 1 contoh, kemungkinan besar akan dpt anak lembam/mental
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
yang famous inbreeding ni sawney bean. keluarga tu inbred total jadi 45 org. depa culik dan makan 1000 orang (which is exaggerated kot??). zaman king james.

jadi inspiration movie the hills have eyes
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam beberapa kes ini, ibu bapa genetik tidak membesarkannya dan mereka bertemu untuk pertama kalinya dua tahun lalu. Tuduhan antun seksual adalah cubaan yang kelakar untuk menolak hak mereka, tambah beliau

Ni salah satu kes incest diantara anak yg dibesarkan oleh keluarga angkat bertemu bapa kandung. Jatuh cinta dan terus bersekedudukan sampai ada anak. Kemuncaknya.. Si bapa bunuh bayi mereka dan bunuh anak perempuan (wife) dan bapa angkat anak perempuan dia sebelum bunuh diri.

https://channel933.iheart.com/content/father-and-daughter-charged-with-incest-after-having-baby-together-pladl/

Ni pulak kes lebih kurang sama.. Bezanya si bapa bunuh bf anak dan nikah dgn anak.
https://www.cbs17.com/news/national-news/dad-marries-daughter-after-they-kill-her-boyfriend-police-say/
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-4-2021 09:37 PM
House of Habsburg ni kat Eropah dianggap sebagai keluarga diraja yg berpengaruh. Byk raja dan permai ...

Same as kuarga firaun apo ntah...mmg tgk mummy tu bayangan mukanya lonjong semcm..pehtu firaun tutsnkhamen kot..kaki dia mcm abnormal tthat's gambaran dia mcm dok kt carriage ja..then dia jgk kot kawin dgn kak ka adik dia ntah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-4-2021 09:37 PM
House of Habsburg ni kat Eropah dianggap sebagai keluarga diraja yg berpengaruh. Byk raja dan permai ...

Jongosnya.

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
org mcmni patut kena sekolah dgn presiden pembela. syok tgk presiden pembela tu sekolahkan presiden suhakam

oerjuangkan hak saja tanpa fikirkan responsibility
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:32 PM | Show all posts
Memperjuangkan hak asasi konon tapi tak fikir kesan penyakit keturunan akibat jangkamasa panjang. Gene pool penyakit tu eloklah berkumpul aje kat keturunan korang, tak de variasi/ gene recombinant sesama korang aje. Habis tu hak anak tu tak fikir pulak ye?

Bila anak besar nanti eloklah dakwa mak bapak macam ni atas tiket hak asasi dia pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Gile.. Mula2 baca igt lgbt, sekali rupanya lawyer ni nk halal kn sumbang mahram?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-4-2021 10:18 PM
Same as kuarga firaun apo ntah...mmg tgk mummy tu bayangan mukanya lonjong semcm..pehtu firaun tut ...

Based DNA tut.. Bapa dan mak dia ada adik beradik sebapa x salah iols.. Pernah baca kajian ttg Tut.. Pinggang Tut mcm perempuan disebabkan inbreeding juga.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list