Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9810
View
154
Reply

[Tempatan] Kasih seorang ibu, wanita tawar gaji kepada mana2 gadis yang sanggup mengahwini anak beliau

[Copy link]

Author: Punat_button    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-5-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
alinone78 replied at 2-5-2021 01:40 PM
menantu tapi dibayar gaji?
jangan seksa anak orang kak ZZ

pernah ke zz 90an ni cerdik....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-5-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 2-5-2021 05:40 PM
Budak ni tak layak kahwin... Syarat rukun nikah pun tak dapat penuhi.

Ada ubat utk matikan nafsu ...

Pergilah beritahu zz 90an tu or dm ke.

zz 90an tu bodow, ade ke patut dia yg ajar anak dia azal itu ini, join retis semua, mana tak si azal tu tak terbeliak mata nak tut..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by notM at 2-5-2021 08:00 PM
Decaffeinated replied at 2-5-2021 11:09 AM
realitinya kehidupan sekarang isteri memang berbayar sejak nak kahwin sampai nak masuk kubur

ka ...


Suami kena guide Dan Bantu Isteri untuk buat side income....x boleh harapkan suami...in case, kalau suami xda mereka boleh survive untuk raise up anak2.

Jangan biasrkan Isteri hambakan diri pada family 24hrs/7days

Memang hati selalu menyebutla kalau suami Dan anak2 tak hargai kemudian Hari sebab sheols hambakan diri n x generate income utk diri
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 2-5-2021 05:40 PM
Budak ni tak layak kahwin... Syarat rukun nikah pun tak dapat penuhi.

Ada ubat utk matikan nafsu ...

Agree. Mak xcukup lagi belajar agama. Ntah apa pendedahan yg anak dia dah dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 08:25 PM | Show all posts
Kalau cukup jaminan mungkin ada yg mau sbb masalah tekanan kewangan dan dtg dari keluarga miskin...tapi supaya fair perlu fikirkan masalah dan perancangan jangka masa pjg bersama2, tak adalah nanti tekejut2 dan tak faham apa cabarannya bila dah kawin
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap tiada gadis / perempuan yg  ambik tawaran si zz ni...
Sayangilah diri sendiri,  jgn mempersiakan masa depan...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tugas suami bagi nafkah pada isteri
Dah kalau 'nafkah' bulanan dibayar oleh mak mertua baik la kawen dgn bibik aje
Pastu kena duduk serumah dgn FIL dgn si azil tu..aiyoo no no no
Dah la anak nko tu kalau dtg 'angin' dia silap2 lunyai kan bini nya dikerjakan
Kawen dgn anak dia ni umpama nyawa dihujung tanduk..skeri yachh
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cukup ke syarat sah kahwin nya ni? Bab akal fikiran tu le..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aniaya anak orang je kak Z oii. Better cari ubat utk kurangkan nafsu tu (ada ke?). Belikan sex toys ke. Upah ayam ke. Ntah la.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 09:43 PM | Show all posts
stingerxmas replied at 2-5-2021 05:40 PM
Posa cukup tak sejauh ini?



.. siapa ? kak lid ke ? kak lid puasa penuh .... Alhamdulillah .. and insyaallah tahun ini akan penuh puasa ... stink poser penuh ke ?

Anak istimewa kak lid puasa juga ... meaning ... bangun pagi dalam kul 9 am dia kan makan (sahur) ... pukul 8 pm  selepas dia habis senaman dan mandi dia akan makan (ala ala buka puasa) .. dia tak makan siang .. puasa kata nyaaa ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih adekah or masih wujud. Kah wanita suci yang sudi menerima azal ni seikhlas hatii.... Di jaga.. Di belaii... Di tatang bagai minyak yg penuhh... Wujud. Lg kah sosok wanita yang tidak memikirkan masa depa sendiri... Sanggup menghabiskan masa dgn menjaga azal aka bakal suami... Ermm... Semoga Allah swt permudahkan urusan zz... Ameen
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:04 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 2-5-2021 03:03 PM
Gosip kata maknya pernah bawa anak pi Siam huntok ..... . Yeah.

Frankly this is where I'm torn between allowing the kid the experience that any normal human is entitled to or give him some pills hence denying him the worldly pleasure for good.

Fikir balik, mungkin idea mak budak ni hire a full time whore mengangkang secara halal is not that bad after all.


Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 2-5-2021 05:14 PM
ada perempuan indon nak tp anak zz ni nak yg free hair, yg Tawar diri tu Indonesian n berhijab hah ...

Tinggi taste budak ni wlpn...

Sepatutnya mak dia bgtau la tu aurat wanita,
kena tutup. Balik rumah buka ler.
Bukan pakai tudung 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tau ramai budak2 area taman, kampung, budak autisme kaki melancap. Dorang kaki blue...Otak datang kan kuning jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 2-5-2021 10:59 AM
Kahwin dtg dgn tanggungjawab..bukan seks semata2..apakah kebahagiaan yg menanti atau penyiksaan zahi ...

Untuk Azal maybe seks and orng jaga dia. Untuk pompan tu duit and sekuriti (rumah, dsb)
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 2-5-2021 11:03 AM

Tp mamazuras tetap like
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 2-5-2021 11:21 AM
Some negara provide keperluan sexuality untuk golongan ini... sexuality depa tidak cacat...kita ya ...

True.
Tapi ada sekali tu I perasan maknya bawa mereka holiday ke Thailand. Bila balik takde dah ngamuk nk kahwin. Not saying anything ya maybe anaknya tenang lepas pi vacation. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 2-5-2021 11:31 AM
Takde ke pendekatan lain ? Contoh bagi ubat ke apa2 ke utk kurangkan rasa nafsu seksual tu..sbb bi ...

Actuallynya ada dipanggil chemical castration.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 2-5-2021 11:32 AM
Ade jer kan cikki2 yg sanggup janji masyuk

ape2 yg jadik lps kawen nnti tu tak fikir

Lagi suka kot ada konten baru unik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list