Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
65713
View
795
Reply

Majlis Tahnik Anak Siti Nurhaliza pulak Dikecam

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-5-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by winky1 at 3-5-2021 01:32 PM

Mentri igama kensel
Ostad donny  kensel
Ostad janggut kensel
Harap depa baca lah forum
Sitipayung kensel
All these ppl make ne sickkkk
Launch lah product ke buka restoren ke  I boikot.
I pun dah lama tak follow tulisan menteri tu sejak akhir2 asyik star struck je dgn celebrities... Awat depa ni ada sentuhan ajaib ka... Duk doa anak soleh solehah but still duk me nyanyi memekak bergelek di pentas..agamawan pun support Semua ni riders termasuk lah Ostad Ostad... Dah habis kut Ostad tulin ostajah tulin.... Byk lagi terpendam psl perangai kayangan mcm ni dgn gang so called agamawan

donnial=nh=Sitipayung sama... Kensel
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-5-2021 01:34 PM | Show all posts
BarbiePink replied at 3-5-2021 01:22 PM
Kecewa sgt dgn ct
Tak kisah ler apa reasons sheols
Benda2 mcm ni skrg amat sensitip

Hidayah ct pada bulan ramdhan.....no empathy dan mangkin riak


Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
addved replied at 3-5-2021 01:28 PM
I cannot see the light, the light only untuk golongan kaya raya vvip artist-artist royalties aali  ...

Yes, shields and purdahs are not sop compliant. But jah bebas je like untouchable ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:36 PM | Show all posts
hahahaa kali ni mak iti totally cancelled.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:37 PM | Show all posts
winky1 replied at 3-5-2021 01:29 PM
Mentri igama kensel
Ostad donny  kensel
Ostad janggut kensel

menteri agama tarak keje. banyak free time. Attend majlis kawin retis. majlis taknik anak retis.
syiok juga jadi glamour.  


Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:46 PM | Show all posts
Siti Nurhaliza, Datuk K minta maaf

KUALA LUMPUR: Penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa memohon maaf sekiranya penganjuran majlis tahnik anak lelaki mereka, Muhammad Afwa pada 26 April lalu telah menyentuh sensitiviti seluruh masyarakat.

Sebagai warganegara yang memahami bahawa negara masih dibelenggu krisis kesihatan, Siti Nurhaliza dan Khalid menegaskan, mereka sangat mementingkan pematuhan prosedur operasi standard (SOP) yang dikenakan kerajaan ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Bahkan, pasangan itu menegaskan, tidak pernah memandang ringan mengenai hal ini dan selagi berada dalam kawalan, mereka cuba untuk mematuhinya semampu mungkin.

Justeru, apabila terdapat dakwaan berlaku perlanggaran SOP PKPB berikutan kehadiran seorang pendakwah dari luar Kuala Lumpur ke majlis itu, pasangan itu menjelaskan, sebetulnya, tiada sebarang aktiviti rentas negeri berlaku.

Sebaliknya individu itu bersetuju untuk hadir kerana kebetulan dia memang berada di Kuala Lumpur pada tarikh majlis itu diadakan,

Sejak beberapa hari lalu, netizen mempersoal isu kehadiran individu-individu ternama ke majlis tahnik yang diadakan oleh penyanyi terkemuka tanah air itu.

Rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati mereka apabila terdapat individu dari luar Kuala Lumpur dibenar merentas negeri untuk hadir ke majlis tahnik itu.

Selain itu, Siti Nurhaliza dan Khalid juga memaklumkan, atur cara dan bilangan tetamu yang diundang, mematuhi syarat penganjuran majlis sosial PKPB seperti seperti yang tertakluk pada tempoh itu.

Majlis itu juga, kata mereka, terbahagi kepada tiga sesi dengan bilangan tetamu terhad, dihadiri keluarga terdekat serta kumpulan Mawlid untuk mengambil keberkatan fadhilat sunat mengadakan tahnik dan memberi nama kepada anak pada hari ke-7 mengikut sunnah Rasulullah SAW.

Sementara mengenai kehadiran Menteri Di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Datuk Dr Zulkifli Mohamad al-Bakri ke acara tahnik yang berlangsung di sebelah siang bukanlah majlis khas seperti yang disangka.

Sebaliknya beliau hanya singgah untuk menyempurnakan bacaan doa dan tahnik sahaja sebelum terpaksa bergegas pulang untuk urusan lain, jelas pasangan itu lagi.

Dalam masa sama, Siti Nurhaliza dan Khalid berkata, penjelasan ini merupakan kenyataan terakhir mereka dan dalam masa sama berharap perkara ini dapat diselesaikan dan difahami dengan baik.


https://www.astroawani.com/berit ... k-minta-maaf-296192
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Vellfire replied at 3-5-2021 01:46 PM
Siti Nurhaliza, Datuk K minta maaf

KUALA LUMPUR: Penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza dan suami, Da ...

Ada harapan ...dilepaskan with stern warning sahaja...

Ok next retis please...

Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerxmas at 3-5-2021 01:54 PM
Vellfire replied at 3-5-2021 01:46 PM
Siti Nurhaliza, Datuk K minta maaf

KUALA LUMPUR: Penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza dan suami, Da ...


Tak payah nak berdefensive la tolol......

doa through zoom tak berkat kewww..musti pakai munteri kewww(physical presence)? Mak ayah main buahkan bayi tahu..setakat baca prepared text doa utk zuriat sendiri...tak sampai ke langit ke 7 kewww?

Inilah manusia....nak.dapatkan sunnat...langgar semua perkara yang boleh mendatangkan kemudaratan.pada org lain....

Macam hanat....


Posa tak.posa..

@eddysheddy
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
addved replied at 3-5-2021 01:28 PM
I cannot see the light, the light only untuk golongan kaya raya vvip artist-artist royalties aali  ...

Tak boleh la
dia retis bernombor... terpaling
harus diingatkan pada para marhaein sekelian
nanti org lupa
dia ni mcm lofa la
buat apa2 mesti nak nmpk gah
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 3-5-2021 01:55 PM
Tak boleh la
dia retis bernombor... terpaling
harus diingatkan pada para marhaein sekelian

Kaya dgn pengalaman seni berpuluh tahun...otak masih dikepala lutut....
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 01:57 PM | Show all posts
sempena bulan baik ni iols maafkan
tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 3-5-2021 01:57 PM
sempena bulan baik ni iols maafkan
tiberrrr

Lepas bulan ramadhan, dah boleh lan chinchow kheunz
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Setahun dah hidup dalam norma baru, kalau masih tak biasa tu bukan terlepas pandang, itu degil
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:14 PM | Show all posts
untung la artis2 terpaling
circle menteri2 ustaz2 terkenal belako
yg ustaz2 downgrade buat org hilang respect
sbb hadap sgt dgn artis
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fazila17 at 3-5-2021 02:48 PM

Sedari awal memang tak pernah berminat dengan semua yang terlibat baik agamawan2 maupun retis tu

Masing2 nak tunjuk untouchable ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu kalau tiba2 baby dpt covid (mintak dijauhkan) agak2 apa alasan tokti ya. Doa2 rakyat yg teraniaya ni lain siket lagi2 bulan puasa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:33 PM | Show all posts
Finally terdedah jgkkk..Alhamdullilah.
yg dok maki, fitnah UAi, Siti Nurhaliza tu
bolehlahh mintak maaf ye.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ashburn replied at 3-5-2021 02:33 PM
Finally terdedah jgkkk..Alhamdullilah.
yg dok maki, fitnah UAi, Siti Nurhaliza tu
bolehlahh minta ...

Melakukan perkara yg mengundang fitnah, mendatangkan kemarahan org...bila depa nak melutut mintak maaf pada kita semua pula?
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pink59 replied at 3-5-2021 02:32 PM
Tu kalau tiba2 baby dpt covid (mintak dijauhkan) agak2 apa alasan tokti ya. Doa2 rakyat yg teraniaya ...

Org yg dijemput kemajlis pun pernah dapat kobid...kau ingat bengap ni kesah? Janji munteri agama, ahli syurga....yg suapkan madu kelidah bayinya..

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 2 kali ni kena kecam sbb langgar sop. Degil ke bodoh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list