Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
65283
View
795
Reply

Majlis Tahnik Anak Siti Nurhaliza pulak Dikecam

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-5-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 9-5-2021 04:08 PM
CT memang pendengki kot. Tak boleh tengok TZ rumah besar kat Bukit Antarabangsa pulak tu. Dan2 tu  ...

Perempuan awas
Gerak langkahmu oh
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-5-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 10-5-2021 09:23 PM
Xde ape la.. Kisah lama dk je sblm dia kawen dgn CT.. Biasa la laki suka tgk pompuan, adjust2 sket ...

TZ pun cantik nmpk classy. Wpun dh tua still nmpk cantik
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 11-5-2021 02:48 PM
Aku tunggu  seorang pun xbuka cerita...ko fikir poen salmah xde ke masa majlis buang sial boodak t ...

Bwk ngucap kak senah oiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts







Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 10-5-2021 10:20 AM
Allahu. now meols rasa sedih plak lepas tahu psl ni. dem, no wonder zmn bbnu lg masa kawen tu iols ...

Betul chuols.. Sbb tu la pakcik tarudin bangkang sgt masa tu, iols yg xde kene mengena dgn CT pon bangkang, hahahaha cuma fan berat je.. Duk pk masa tu CT ni baik sgt org nya, lurus, x kene la dgn dk si mata keranjang waktu tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 07:40 AM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 11-5-2021 05:14 PM
Betul chuols.. Sbb tu la pakcik tarudin bangkang sgt masa tu, iols yg xde kene mengena dgn CT pon  ...

terus terfikir, moga dia dah insof lah hendaknya kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 07:41 AM | Show all posts
pinksarah replied at 11-5-2021 07:04 AM
dalam berita pon tulis dia bonceng dgn perempuan..

bukan hush hush org berckp..

meols tahu dah kenapa meols x ingat lgsg psl berita ni. hahaha! meols nyampah dgn DK time tu. meols nak tgk ct jer, dk ke kerabat dk ke, anak2 dk ke, kozzer yach! patut lah tak ring any bell lgsg psl berita tu (kemalangan tu tahu sbb ct batal konsert).
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 07:42 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 11-5-2021 07:04 AM
Tu depan orang , depan orangggggggggggg
memang depan org lain

part baran tu meols teringat citer yg psl mamat icecream turki tu. hahaha! seram weh tgk dk hilang sabo nak layan mamat tu main2kan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 07:49 AM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 12-5-2021 01:14 AM
Betul chuols.. Sbb tu la pakcik tarudin bangkang sgt masa tu, iols yg xde kene mengena dgn CT pon  ...

ctcaras tu xbaik

kenapa ko haramjaddah kata dia baik

baik nakharom tu semua drama saja ,hipokrit nakmati


ctcaras tu jahat ,sejahat-jahat betina setaraf pelacur saja

perempuan baik tak rampas suami org....apatahlagi rampas laki mak angkat sendiri


dajjei sungguh laaaaaaaaaaaaaa

ko xboleh fikir langsung ke org yg caras laki org adalah jahat dan syaithon


kenapa ko sial sangat menyokong betina perampas laki orang!!!!!!!!!!!!!!!


Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 11-5-2021 03:05 PM
kepala butohhhhhhhhhhhhhhh ko lah setan

xperlulah ko nak buat kesimpulan ter cela lagi jijik hi ...

Btw hannah, org macam hang diperlukn kat page israel diffend page now.. jalankn tanggujwb mu memaki israel
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ct ni dulu mukaaa manisssss namateyyy... manisssss sgt2 lah weihhh... hukalohhh lahhh pandang x jemu nak pandang berkali2...skrg je pandang dah xnak pandang lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu mmg aku minat la siti ni
ms dia rampas laki org,gaduh dgn retis lain,kawen atuk K,rampas laki org etc sumenya aku bleh pejam sebelah mata lagi
tp sbb kes aqiqah anak ko yg ada usetat porn rentas negeri ni, terus aku blacklist siti ni
di saat2 satu msia merana tak bleh interstate nk visit parents dah tua, ko bleh sedap je ye beking ustaz porn tu yg terang2 buat salah pastu ko play victim acah teraniaya
so now siti is kenselllllllllll
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok hari raya esok hari raya
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
haha raya tahun ni takde mood nak dgr lagu siti.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 09:38 PM | Show all posts
MontanaHannah replied at 12-5-2021 07:49 AM
ctcaras tu xbaik

kenapa ko haramjaddah kata dia baik

aku suka baca post ko pasal ctcaras
walaupun part maki-maki  tu buat aku meremang
tapi aku setuju, perempuan baik takkan rampas laki orang
apalagi laki mak angkat sendiri...



Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari raya maaf zahir batin ye semua...rayalah kita semua ye tok t..;
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list