Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
65714
View
795
Reply

Majlis Tahnik Anak Siti Nurhaliza pulak Dikecam

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-5-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 3-5-2021 05:38 PM
penganjur tu host la a.k.a tokti dan tok k  tak berani petik nama terus kene panggil penganju ...

Xdak sapa yg layak chuols..yg bernombor ni pon sapa bg gelaran tah
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-5-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 3-5-2021 06:13 PM
Tok menteri  tu patut dah under suspension haha...

Mntri ni bleh kata semua majelis retis2 dia ada...dah rasa ilang respek kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Atiesha replied at 3-5-2021 06:16 PM
Mntri ni bleh kata semua majelis retis2 dia ada...dah rasa ilang respek kat dia

Aku pung..takde keperluan pun kau nak attend majlis retis2 nih....please ler peduli naseb rakyat marhaen....
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengada2 tu je komen aku
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerxmas replied at 3-5-2021 06:07 PM
Im giving you the audience...sebagai penjilat tegar penyanyi ting trang tang ting utk beri sep ...

ah malas la aku layan ko. kalau ko nak tau apa pandnagan aku tentang tokti dan neelofa pegi kat thread neelofa. thread ni aku tak kuasa nak masuk. jijik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 3-5-2021 08:57 AM
Itu la.  Hina sgt ke kalau jemput
tok imam setempat?
ini gigih yg jauh nunnnn dijemput


Lepas ni kenduri artist mana pulak dr dzul ni nak pergi. Memanglah memenuhi jemputan Muslim lain tu dituntut tapi dah dalam kobid ni, agak2 lah pun menteri agamanya. Kesian baby ni baru lahir dah terpalit kontroversi sebab family kurang cerdik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
toet2meoww replied at 3-5-2021 07:39 AM
menteri agama tu penting sangat ke nak p kenduri artis2 ni?
dibayar oleh kerajaan utk jd shield pad ...

Lepas ni kita semua boleh call PA dr dzul ni minta slot aqiqah/nikah whatever. Busy sangat memenuhi undangan musim2 kobid ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:29 PM | Show all posts
Susah betul jadi terpaling arab.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
FanCT replied at 3-5-2021 05:28 PM
Ni merungut dgn rezeki Tuhan ke?.. Dia kaya atas usaha dia...

Memang dia kaya kerana usaha dia. Bila dah Kaya mampu pegi haji banyak kali kan?  Mampu dok hotel depan kaabah kan?
Tiap kali pegi berape banyak pahala dia dapat.

Yg miskin merempat kerana Malas Dan bodoh Tak mampu pegi haji...tak mampu ulang alik umrah... zero pahala.
Yg miskin papa kedana mampu panggil ostad power2 baca doa untok Anak nya?
Kenal tok muntri taknikkan Anak nya?
Tarak.  Zero
Yg miskin dok dlm hutan mampu derma tapak masjid?  Nak makan Kadang Lepas... Zero pahala.

Yg kaya collect pahala Tiap minggu,  Tiap bulan,  Tiap tahun....

Kalau Nak masuk syurga bila kita kaya.... Lebih mudah.








  
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga semua sihat sejahtera tiada covid ataupun cluster...allahumma sayyidina muhammad...
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 3-5-2021 11:20 AM
Ada peminat yg celik. Ada peminat yg masih setia membekap. Bodoh tak bertepi

Yang membekap tu sgt positif ya dgn artis kesayangan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
FanCT replied at 3-5-2021 05:28 PM
Ni merungut dgn rezeki Tuhan ke?.. Dia kaya atas usaha dia...

Moral of the story bila kaya mudah masuk syurga....
Banding Anak CT dgn anak keluarga org asli dlm hutan. Korang rasa sapa dapat pahala lebih banyak.  
CT derma Sana sini atas nama anak nya. Anak CT kecik2 dah jejak mekah.
Org asli dlm hutan... Mungkin tak akan dapat jejak kaki kat mekah....
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 3-5-2021 03:28 PM
CTDK dah tak takut dikecam. Shes no longer trying to be Malaysia sweetheart. Zaman nak pura-pura i ...

Pemenat dia pun otak ala2 lobenaks jugak so apa ada hal
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Vellfire replied at 3-5-2021 01:46 PM
Siti Nurhaliza, Datuk K minta maaf

KUALA LUMPUR: Penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza dan suami, Da ...

Nasi dah jadi taik ayam
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 3-5-2021 04:16 PM
Lately dlm malaysia ni ade 3 je artis
Ct
Lopak

Kahkahkah...jgn lupa diba aa, tok bida ( i want choo) ngan alepsokri ( baru launch lagu raya lalalala tawww)
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 3-5-2021 06:23 PM
ah malas la aku layan ko. kalau ko nak tau apa pandnagan aku tentang tokti dan neelofa pegi kat th ...


Dah mulai jijik dgn dewa/dewi pujaan kau?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:49 PM | Show all posts
ni la penyanyi bernombor yg disayangi ramai..bila buat hal..terus downgrade mcm jah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerxmas replied at 3-5-2021 06:45 PM
Dah mulai jijik dgn dewa/dewi pujaan kau?

Kahkahkahkahkah


ye sebab aku masih ada akal kat mana perlu sokong kat mana tidak.

i told u before i'm not karatz.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerxmas replied at 3-5-2021 06:45 PM
Dah mulai jijik dgn dewa/dewi pujaan kau?

Kahkahkahkahkah


eh tapi jangan pulak salah faham aku bukan benci dia.. haha.. aku masih dgr lagu2 dia setakat ni saje. aku cuma boikot apa yang di hadapan. faham ke tidak? selagi dia tak menerima hukuman dan dia tidak menerima pengajaran ..  menunjukan betul2 penyesalan atas perbuatan dia yang aku rasa salah.. rasanya cukupla setakat ni. huhu

ok ko nak gelak lagi tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list