Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22346
View
234
Reply

Lan Pet Pet pukul penghantar makanan [video di post #14]

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 4-5-2021 09:47 AM
hangpa baghu tau ka dia kaki pukui.. aku dah lama tau

Gimana hubungan dgn dia dgn bini merangkap adik nekta yittu?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa bini dia adik beradik Che ta kan..lawa..ada anak tak? Dulu lama xdee.anak. sekarang dah ada anak ke? Dulu MCM baik..sayang isteri. Kaya kan..apa hal makin keluar perangai bukan. Kalau kat luar mcmni pukul sukati cmne la.kt rumah..harap dia hanya baran dgn orang luar. Bukan dgn anak bini..sbb masih bertahan lagi perkahwinan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 4-5-2021 11:45 AM
Akk suka part 'muka busuk perangai busuk'...

Kan? Melampau betul dia ni. Dulu buat muka busuk hanyir, masa mintak maap dkt Pak Ya tu. Kemain dia cium2 tangan. Di kitai nya Pak Ya tu, smp berlari org tua tu nak sorok. Ni budak Panda plk. Kebulur puasa, perangai mcm jahanam. Busuk serba serbi
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 4-5-2021 10:58 AM
bini dia adik bradik nek ta kan?

Iya. Kakak agaknya. Tu yg acah2 mengepak je. Fefeling golongan terpilih lah dpt masuk family tu.
Mcm si Nenas dulu dpt masuk family JAHanam.
Kan mengepak semacam?
Tak masal Nenas terpalit sama. Kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
aku menyampah baca interview dia dok puji diri sendiri je - sayang mak la, hormat org tua la. tp macam tk selaras je apa yg ko ckp.dgn perbuatan ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni elok humban dlm penjara sama.dgn laki bini sangkak merentas ke nilai
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis2 buat perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ren14 replied at 4-5-2021 10:17 AM
xpa sat lagi bini dia backup
cakap laki tak salah
laki baikkk

Skali ngn kakak ipaq si RSO pun duk backup. Plot cita dah boleh agak
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 4-5-2021 09:52 AM
Kalau kat luar x segan silu pukul org..tak tahu kat rumah dia mcm mana

Terfikir jugak
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar betul bini die dpt laki baran cmni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 4-5-2021 10:29 AM
Baca komen ko baru aku perasan rupanya netizen wat lawak citer senario rupanya. Pembaris pulak a ...

Laaa kaka, iolls pon percaya
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Set betul2 la lan dgn budak tu...one by one takde orang kacau...tengok sapa sembah bumi
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:08 PM | Show all posts
Carcosa replied at 4-5-2021 11:45 AM
Sehina2 retis, lagi hina drpd sampah, ialah retis yg tanya "Kau tau tak aku siapa??"
Lagi hina di ...

Mungkin budak ni terlalu jujur cakap dia tak kenal kot..

Adalah tu, tunggu jelah lepas ni permohonan maaf retis
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-5-2021 11:50 AM
Iya. Kakak agaknya. Tu yg acah2 mengepak je. Fefeling golongan terpilih lah dpt masuk family tu.
...

Isteri dia nama Rubitah.. adik che ta bukan kakak
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:13 PM | Show all posts
kat rumah takut bini, tu lepas geram kat luar.... kuang ajaq
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam movie lagi lagi senario tu la perwatakan lan pet pet sebenar kan. Baran, terjerit2.
Macam mana la kalau gaduh dengan wife dia ni.. Mesti terjerit2 jugak
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:14 PM | Show all posts
cruz2 replied at 4-5-2021 09:42 AM
Ada yg komen zaman dia bukak gerai roti canai pon selalu dok cari gaduh plus caras pekerja gerai lai ...

hahahha ini lawak
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hang tau dak aku sapa

Sapa? Pelakon sajor. Bukan professor, doktor,  pulis, majistret atau ketua yakuza. Kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:25 PM | Show all posts
Dah tua tua tu udah udah ler dgn baran tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 4-5-2021 11:51 AM
aku menyampah baca interview dia dok puji diri sendiri je - sayang mak la, hormat org tua la. tp mac ...

Tp kan.. Family aku pernah g umrah ngan die.... Mmg baik sgt die... Lagi2 ngan org tua.... Byk membantu jemaah group. Tp tu la...klu tgk gaya yg ni, mcm bkn die yg kitorg kenal tu. Maybe die patut jumpe therapist or psikatri.... Mcm something wrong somewhere...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list