Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22347
View
234
Reply

Lan Pet Pet pukul penghantar makanan [video di post #14]

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2021 12:33 PM | Show all posts
Baran adalah sejenis penyakit.. org yg tak mampu kawal barannya adalah org yg sakit. Patut dalam bukan2 puasa ni byk2 kan lah bersabar.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 12:34 PM | Show all posts
kuzaime replied at 4-5-2021 10:11 AM
X apa, nanti lepas ni dia mintak mahap sambil cium pipi n kepala budak grab tu

tak boleh blah kan time tu, macam dia nak pelahap kepala pakcik tu
taguna
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 4-5-2021 12:32 PM
Tp kan.. Family aku pernah g umrah ngan die.... Mmg baik sgt die... Lagi2 ngan org tua.... Byk mem ...

Orang baran mi ada je yang baik gila Tapi time dia marah tu macam masuk hantu tak sedar. Member aku ada gini sorang dulu masa belajar. Biasa biasa elok je kalau orang panggil tolong apa apa laju je sampai. Tapi atas padang main bola kerja nak bergocoh saja haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:39 PM | Show all posts
You never learn your lesson ya ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lan ni mmg dari dalam senario lagi x suke kat die..walaupon azlee tu annoying jugak tp die ni pon ada aura yg bwt x suke tgk die..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis yang disembah rakyat selangor dan kl..sama hauk sama sampah..selayaknyak elohim cashkan loteri
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-5-2021 11:45 AM
Sehina2 retis, lagi hina drpd sampah, ialah retis yg tanya "Kau tau tak aku siapa??"
Lagi hina di ...

Kannn...nasib la dl join senario
Kalau x, mmg org xkenal
Yg muda2 ni, layan netflix aje rasanya mmg xkenal pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:00 PM | Show all posts
nape tak tibai sampai lembik je dia ni? tua2 pun mintak dipukul so why not beri je?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:01 PM | Show all posts
Carcosa replied at 4-5-2021 11:44 AM
Nampak budak Panda tu pun tahan sabar mcm nak swing je si LanC@u ni. Mcm bagus2. Dia patut kena dg ...

kan jenis sikit2 pukul ni aku xpaham. yg video geng boyan si botak pendek tu mcm da kena rasuk nak pukul org tu pun aku tengok, aku xphm motip nak mengamuk2 mcm tu mcm kelakar, da la jenis pendek badan ketul2

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:04 PM | Show all posts
opie5662 replied at 4-5-2021 12:32 PM
Tp kan.. Family aku pernah g umrah ngan die.... Mmg baik sgt die... Lagi2 ngan org tua.... Byk mem ...

aku pun ade few kwn yg memang baik dgn lan ni, aku dengar gitu gak dia mmg baik, n apa yg di cerita pasal layanan dgn mak dia tu mmg betul.. maybe dia jenis xsuka org carik pasal mmg kena sedebik.

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti mtk maaf peluk2 lagi mcm dgn Pak guard dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 4-5-2021 12:10 PM
Isteri dia nama Rubitah.. adik che ta bukan kakak

Yg pakai baju yislamik itu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr kenangan..

Zaman covid ni tak boleh la peluk cium gini dh..
Untitled-design-33.png
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlagak dia ni.. Tu sbb nye.. Ingat dia hebat sgt.. Bukan pertama kali pukul org..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
agak2 dia ni pukul bini jugak x?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by per706 at 4-5-2021 01:40 PM

Masa arwah pak yus meninggal,kemaen menanges smpi meleleh2 ayaq idung sambel dok Buat bnyi trompet yg annoying tu.so nmpak mcam jenis lelaki yg jiwa halus,msa kena prank dlm tv org maen2 curik kete dia ke ape.ucapan yg baek sesuai sbgai seorang Muslim instead of maki2 yg keluar dri mulut dia.nmpak mcam penyabar.tpi bila bca story ni.bley than,pntang terusik sket naek tgn segala.ritu pak guard yg da tua.Ni hat ni plakkk.kl gangster sungguh hang nohhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:39 PM | Show all posts
haifawehbe replied at 4-5-2021 01:23 PM
agak2 dia ni pukul bini jugak x?

Ada yang baran tapi still takut bini....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 4-5-2021 10:01 AM
Lan PetPot : Hang tau aku sapa?

Aku : Tau... mamat bodoh yg konon2 pak lawak tapi tak sedar diri  ...

Depa nie klau artis rasa diri hebat ka???
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:42 PM | Show all posts
alalalala.. dah tua bangka pun nak jadi samseng lagi kaa.. bini kt umah dia bantai dak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 4-5-2021 12:34 PM
tak boleh blah kan time tu, macam dia nak pelahap kepala pakcik tu
taguna

macam nak dikokaknya kepala pakcik tu..akan datang kepala budak grab ni pulak lah kena
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list