Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22249
View
331
Reply

Ego Seorang Bapa- 28 Orang Anak Semua Tak Sekolah, Tinggal Berhimpit Dan Kotor

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2021 01:20 PM | Show all posts
mclaren replied at 4-5-2021 12:10 PM
Tak disebutkan pulak negeri mana ni. Pantai barat for sure sebab nak ke Kelantan jauh kata Ima tu.
...

lega si ayah kalau anak2 kene amik dengan JKM. boleh produce anak2 baru lagi. dapat bini2 sorang 1 bilik. celup tiap2 malam selagi tak bendera merah. haih geram.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Berhenti mengawan plz.xleh brain la bapak yang berfikir guna kepala bawah ni. Sakit ht aku
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pejabat agama takleh ke check dulu kalau ada nk poligami atau duda2 nak kawen lg ni. Bukan ape byk je kes tak mampu & yg kawen cerai. Ex2 bini kene tanggung anak2 yg bederet. Si jantan sedap je kawen lain. Yg ni kes tak mampu tapi nk poligami. Elok mandolkan aje mcm kucing. Biar die jadik malas bodo je makan tido tak membiak at least.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:38 PM | Show all posts
negeri mana? tolong repot kat pejabat agama, poligami sampai 4 tapi tak mampu. minta mahkamah syariah faraq kan semua 4 pernikahan, kalau boleh neuter terus jantan ni

rumah macam tandas awam, tapi berangan nak hantar anak sekolah pondok, pegi cairo. ko ingat islam tu kotor macam ko ke? pastu dah besar2 tu tetiber nak hantar pondok, ingat boleh terus jadi orang? anak sapa laaa jantan tak guna ni....

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:54 PM | Show all posts
Mencarut dalam hati aku baca cerita ni.. geram betul.. kurang pahala puasa aku...

patutnya zakat pun tak layak .. ko mampu nikah sampai 4kan, hidup lah sendiri
dasar pemalas mengharapkan bantuan jer
NGO ke, zakat ke, patutnya tak boleh tolong pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni ada masalah berfikir dgn waras ke? Demand tinggi tp x melangkah ke hadapan dgn usaha..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 4-5-2021 10:31 AM
Pancut sedap2...lepas tu zakat kena tanggung. Gitew lah

Pancut sedap. Orang lain tanggung. Gituhh. Zakat tu dari org lain jugak yg mmbyar
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau bapaknya mampos macamana?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by darkness at 4-5-2021 02:08 PM
arareez replied at 4-5-2021 10:14 AM
Sewa rumah zakat tanggung pun boleh ada 4 bini?


Asalkan 4 bini koo..hahaha. Pastu ada angan2 nak skolahkan anak di cairo walhal sekolah pun idok. Wahh sedap punya bapak sebarkan sperma aje..fuhh tahan hati je nak maki
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh mcm mne la korg hidup bersempit mcm tu.. Kesian anak2 born into such poverty,  physically & mentally. Semoga ade harapan utk anak2 keluar dr kancah kemiskinan and do well on your own. Bapak & mak boleh pergi mampus
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:09 PM | Show all posts
Aiiskenot replied at 4-5-2021 01:05 PM
Mmg padan la anak sulung lari. Kalau dh sikap ayah bini 4 x pandai didik. Serabut ooooo.. Aku x bl ...

kann?? ntah2 budak tu lari pun sebab mak pak dia suruh g keje sambil jaga adik2. pastu duit gaji tu sume mak pak yg rembat.
#donespekujahat
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa mak bapak sejenis lembam la. Otak dia setakat tu je fikir. Motor otak dia xleh creat macam. Kan ada orang macam ni. Sejenis redha dan berserah dan menunggu. Takleh ke JKM ambik je semua anak tu. Sebb bapak dia loser kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr awal elak bca tred ni tp lalu kt fb pulak kisah ni... i is cannot brain
Kawin smpai 4 tu berdaftar ke x? Mcm mna bleh lepas smpai bermadu 4? Empat2 bini mmg lembam ke apa? Sorg pn dr bini2 tu x pernah suara kn psl anak dh berceretttt byk gtu?
Dgn keadaan rumah mcm tu tgk pic mula2 je x sggup nk tekan next dh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 4-5-2021 12:10 PM
Tak disebutkan pulak negeri mana ni. Pantai barat for sure sebab nak ke Kelantan jauh kata Ima tu.
...

Baik suruh EL tu sponsor operate vasektomi ke apa kt si bapak nya tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:18 PM | Show all posts
ni kalau tokey2 ubat kuat tau mau berebut amik mamat ni jadi duta produk


'terbukti berkesan, 4 bini 28 anak'
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:22 PM | Show all posts
sng je plk membiak smpai 28 org
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:25 PM | Show all posts
aku tak jadi nk ngata.. semoga dipermudahkan urusan anak28 yg tak bersalah tu.. bukan x ada parents menzalimi anak28 sendiri.. antara nampak dengan tak je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya mcm tahun lepas pun ada kes macam ni
Rumah bersepah anak berselerak
Guna langsir je utk tutup as penghalang bilik masing2
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda pertama perlu dibuat utk selesaikan masalah ini ialah, dibobitkan si suami tu, baru boleh settlekan benda lain pelan-pelan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:55 PM | Show all posts
kotornya rumah. sekali tengok mcm tandas awam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list