Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
80731
View
695
Reply

Di mana suami Noor Nabila

[Copy link]

Author: lofar11    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Rindu nak tgk suami Noor Nabila, org kata masih Pengantin Baharu yg bernikah baru sahaja 8minggu pada  18 March yang lalu... Gambar raya Nabila pun single je.. Kakak harap klau apa2 jadi jangan baru cari Rosix, kesian rosix.....
3905D469-9434-4DD4-B27E-3798007D6E31.png
322E42E1-D8CB-4CA5-A818-BE4375BCCF2D.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-5-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat perangai lagi ke Engku Emran?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Aik. Xkan la Pjj kan boleh rentas xkan raya pertama kali sbg somi isteri pun tak bersama gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Die nak private life kot... bagus juga mcm tu.. nanti org meluat pulak kalau selalu post.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 15-5-2021 10:53 AM
Die nak private life kot... bagus juga mcm tu.. nanti org meluat pulak kalau selalu post.

Oh bagus jgk low key tp gambo raya pun dah mcm Nabila Janda pulak sorg je semua HAHAH
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 15-5-2021 10:47 AM
Buat perangai lagi ke Engku Emran?

Gambo raya pun sorg jekk pelik juga, maybe ee low key tak suka post pic mcm dgn LCB dlu pun sama kan muahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mlm raya ada je aku tgk si meran dgn aleesya main
mercun dpn rmh mamazat.. takkan esk pgi raya terus lesap kot?? haha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Meran ni problematic lah. Agaknya jenis merajuk sikit lari dari rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sorang bt perangai, sorang mulut hangsuang? ya dak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia artis ka. Saja ja MO nk org speku business dah sendu kut. Sama MO ngan Adik dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 15-5-2021 10:58 AM
mlm raya ada je aku tgk si meran dgn aleesya main
mercun dpn rmh mamazat.. takkan esk pgi raya teru ...

Oh ada lerr, okla tu cuma si Nab lgsg tak de igs muka merang and tak de post gambar raya sama2, bkn la suruh post gambar mcm Jah cium2 tp mcm Fattzura ke ee dukung Jayden and Nab peluk aleesya Happy Family gitu, baru kawen 8minggu tau bkn 8tahun HAHA
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Private life???
Adake private life dlm kamus hidup sskjp cuolsssssss
Koserrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia saje jek kot. Nak org tertanya2 n berckp psl dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
milafida replied at 15-5-2021 11:03 AM
Dia artis ka. Saja ja MO nk org speku business dah sendu kut. Sama MO ngan Adik dia.

Tak rasa speku sbb sejenis adik beradik rentas negeri salah di sisi Hukum negara pun langgar janji dpt Hupdate ig, si Nab ni klau merang tu sweet haku rasa atas katil pun Nab selfie ni sejenis lapar perhatian, mmg ee Dingin ni jenis biasher2 je tak sweet mcm Nab impi kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 15-5-2021 11:05 AM
Private life???
Adake private life dlm kamus hidup sskjp cuolsssssss
Koserrrrrr

Yeeeee u je paham puak ni, klau ee tu sweet haku rasa atas katil pun deme selfie weh tak de makna private life sejenis semua tunjuk wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarik thread nih.. tazabar nk tgk episod plor twist sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 15-5-2021 11:03 AM
Oh ada lerr, okla tu cuma si Nab lgsg tak de igs muka merang and tak de post gambar raya sama2, bk ...

tgk youtube pg ry atisha. ada video jenab dgn jebat je dk bersalam dgn mamazat atuk khan. meran aleesya mcm takde. haha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Cin percaya depa ni ada buat jamuan raya pngl org lain drg rumah sbb tu gambar raya x meriah..
Makcik kentut tu masak pelbagai...takkan jamu kat anak dia si lemak dgn atisha saja kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 15-5-2021 11:14 AM
Cin percaya depa ni ada buat jamuan raya pngl org lain drg rumah sbb tu gambar raya x meriah..
Makc ...

ya cin. aku pn percaya tu..sbb langsung senyap igs puak sskjp ry thun ni..tapi bagus la dh insaf tak show off mcm si niqabis tu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tangkap gambar pun sorang2.. sesuatu sgt.. Merang buat hal lagi ka.. silap la dgn puriz boleh lah gula2.. dgn meran salah la.. meran tu chinta mati kat mak alisya jah.. - mode bawang lepas Ramadhan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list