Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
4687
View
59
Reply

[Tempatan] Account Twitter Roslan SMS yang kantoi penggemar porn gay rupa-rupanya di hack

[Copy link]

Author: ResellerMaxis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2021 10:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ResellerMaxis at 15-5-2021 10:32 PM
Selepas kantoi suka laman lucah, Pas Selangor dakwa Twitter Roslan Sms digodam


Selepas kantoi dengan dakwaan suka melayani laman gay, Pas Selangor mendakwa, akaun Twitter Setiausaha Perhubungannya, Roslan Shahir Mohd Shahir digodam.
Dalam kenyataan yang dikeluarkan oleh Lajnah Penerangan dan Media Baru Pas negeri, mereka berkata Twitter peribadi Roslan Sms itu telah dihack melayari laman porno yang menunjukkan rakaman video lucah.
Pas Selangor kesal dengan tindakan-tindakan pemain politik dengan menggunakan serangan peribadi yang mengaibkan bukan hanya pada individu yang menjadi sasaran serangan akan tetapi memalukan pada generasi masyarakat.


Terkini apabila Tuan Haji Roslan Shahir Datuk Mohd Shahir selaku Setiausaha Perhubungan Pas Negeri Selangor yang akaun Twitter peribadi beliau dihack melayari laman prono yang menunjukkan rakaman video lucah.
Tindakan sebegini memalukan dan perlu ditolak agar budaya fitnah jahat untuk mengaibkan peribadi seseorang itu tidak berlaku pada masa akan datang, tegas Lajnah Penerangan dan Media Baru Pas negeri.
Sebelum ini, seorang pengguna Twitter, Zack Rockstar membuat rakaman video terhadap laman yang disukai oleh Roslan menerusi Twitternya.
Video itu kemudiannya disiarkan dalam Twitter beliau menyebabkan akaun Twitter yang dikendalikan Roslan sudah hilang.
Roslan adalah bekas Setiausaha Akhbar Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Beliau juga adalah penulis tetap Harakah dan Harakahdaily, lidah rasmi Pas.
Sasaran utama tulisan beliau sejak dahulu adalah DAP.



Masya Allah. Siapalah punya kerja nak fitnah pejuang pejuang Allah ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-5-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena hack la sangat

So sah2 heolsss top khenn?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 10:33 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-5-2021 10:26 PM
Kena hack la sangat

So sah2 heolsss top khenn?

iol ingat spesis azmin n anwar ni spesis terpencil di tanah air kita. warga normal yang mulut hari hari menyumpah lgbt n sajat xberminat benda macam ni. rupa-rupanya geng lobai pun mulut sumpah lgbt. tapi naluri sendiri suka gay porn.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal siapa ni tapi come on lah secara logik nya dari parti mana pun even yang bukan muslim, saya tak rasa seseorang tu akan gunakan akaun sebenar dia dengan nama nya sendiri sebagai pemegang akaun untuk layan laman2 macam tu.
So I believe je claim digodam tu.

Lain lah dia ni ada akaun rahsia  and somehow ada orang berjaya hacked and linked the secret account to him.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 10:36 PM | Show all posts
mclaren replied at 15-5-2021 10:34 PM
Tak kenal siapa ni tapi come on lah secara logik nya dari parti mana pun even yang bukan muslim, say ...



Ada jer si bodoh xtahu orang boleh tengok apa dia like. dia ingat apa dia like untuk dia sendiri view nanti.

sedangkan gay naluri dan buat seks songsang pun dia xtahu beza.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 15-5-2021 10:36 PM
Ada jer si bodoh xtahu orang boleh tengok apa dia like. dia ingat apa dia like untuk dia sendi ...

Oh tu dia ke... ingatkan orang PAS tak pakai songkok, pakai kopiah je?
Tak follow orang2 PAS ni so tak kenal. Takat Hj Hadi and orang2 lama tu cam lah muka.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 10:38 PM | Show all posts
mclaren replied at 15-5-2021 10:38 PM
Oh tu dia ke... ingatkan orang PAS tak pakai songkok, pakai kopiah je?
Tak follow orang2 PAS ni  ...


Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar  OKG please utk masukkan dalam fail
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 10:39 PM | Show all posts
mclaren replied at 15-5-2021 10:38 PM
Oh tu dia ke... ingatkan orang PAS tak pakai songkok, pakai kopiah je?
Tak follow orang2 PAS ni  ...

oit. yang pakai songkok tu menteri agama tersohor ph. bukan penggemar gay porn ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 10:39 PM | Show all posts
riyadhK replied at 15-5-2021 10:39 PM
Gambar  OKG please utk masukkan dalam fail

apakah OKG tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan lah dia tak check langsung account twitter dia...in between tu ada jer dia like twit2 lain isu semasa n politics etc.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat kajian masalah gay negara
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 15-5-2021 10:39 PM
Gambar  OKG please utk masukkan dalam fail

Ebby Yus dengan Norlia Ghani
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:04 PM | Show all posts
Dia tak tahu kot benda yg dia like akan keluar dlm list.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Top bottom flexi?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 15-5-2021 10:39 PM
apakah OKG tu?

OKG = orang kena gosip
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 15-5-2021 10:39 PM
oit. yang pakai songkok tu menteri agama tersohor ph. bukan penggemar gay porn ni.

Ha ha ha nampak sangat tak ambik tahu rupa orang2 politik ni. Kalau terlanggar troli kat supermarket sah2 tak tahu tu menteri / ex menteri kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak rasa dia kena hack sbb dia like tweet lucah berselang seli dgn tweet biasa. Lepastu bukan selalu, tahun 2018 pun hadooo. Org tua main twitter mana la tau benda2 camni x private khensss. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hack laaa sgat
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 15-5-2021 10:34 PM
Tak kenal siapa ni tapi come on lah secara logik nya dari parti mana pun even yang bukan muslim, say ...

Chef wan pun dlu byak like n follow IG model spenda badan kekar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list