Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
2091
View
15
Reply

Neelofa Tetap Unggul Di Instagram Biarpun Menerima Kecaman

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2021 03:17 PM | Show all posts |Read mode
Walaupun sering menerima kecaman sejak bergelar isteri, pengacara TV, Neelofa menguasai dunia instagram dengan jumlah pengikut tertinggi 8.6 juta. Jumlah sukaan untuk hantaran yang dimuatnaik juga boleh mencapai sehingga melebihi setengah juta sukaan.



Kredit foto : Instagram Neelofa, CTDK





Jumlah itu mengatasi jumlah pengikut instagram penyanyi nombor satu tanah air, Datuk Seri Siti Nurhaliza yang mempunyai 8.2 juta pengikut. Pada tahun lepas Datuk Seri Siti berada di kedudukan nombor satu pengikut instagram tertinggi dengan jumlah 7.8 juta pengikut.



Selebriti-selebriti lain yang mengikut rapat di belakang Neelofa dan Datuk Seri Siti pula adalah pelawak Zizan Razak dengan 7.8 juta pengikut, pelakon Nora Danish (7.3 juta) dan pelakon dan pengacara yang juga merupakan menantu kepada Timbalan Menteri Di JPM, Mira Filzah (7.2 juta).


Pendakwah Ebit Liew pula menjadi individu bukan selebriti yang mempunyai pengikut tertinggi dengan jumlah 5.1 juta pengikut.



Kedit foto : Instagram Zizan, Mira Filzah, Nora Danish, Ebit Liew





Kontroversi dan kecaman berterusan terhadap Neelofa, 32 dan suaminya Muhammad Haris, 26 bermula dengan perlanggaran SOP Covid-19 dengan kesalahan berulang kali sejak perkahwinan mereka pada penghujung Mac lepas.



Kredit foto: Instagram Neelofa



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
retis sangkak terpaling unggul BELI FOLLOWERS
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:30 PM | Show all posts
ciannn. ukuran keunggulan seorang artis diukur drpd followers instagram jerrrr? itu jerrrr? tkde 'class' langsung la kalau setakat itu jerrrr.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:48 PM | Show all posts
ramai yg buka hari hari IG dia nak tengok baby bum, sama ada dah ada isi ke belum
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih tk boleh move kaki laki die mcm tu.. mcm ada aura ketakutan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mualnya xde nama lain
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:37 PM | Show all posts
IG ramai BBNU.
Tgk FB ngn Twitter sikit.

Furthermore, jadahnye bukak thread untuk sampah camni.
Kan dah ade thread pasal gambar raya berlendir kahak die ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk thread mengundang kecaman yach. Ye la yela.lopak terpaling popular handal menawan terpaling sempurna sepanjang zaman. We get it
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:37 PM | Show all posts
melinda_kerr replied at 16-5-2021 03:52 PM
Masih tk boleh move kaki laki die mcm tu.. mcm ada aura ketakutan

kerana komen kau, terpaaksa kite tengok sekali lagi hoyyeh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 16-5-2021 05:37 PM
kerana komen kau, terpaaksa kite tengok sekali lagi hoyyeh hahaha

Hahahah.. samada sejuk atau takut...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr: Masih tk boleh move kaki laki die mcm tu.. mcm ada aura ketakutan


Disebabkan komen ini, iols terpaksa tgk sekali lagi... baru prasan kaki dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain jalendiriah menayang bentuk kaki. Buang je ler tudung tu. Tinggalkan nikop tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketakutan ke ke sejuk an
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Puriz tak selesa atau janggal diperlakukan sebegitu kot. Sebab tu kaki tak sempat nak relax. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 02:43 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 16-5-2021 03:48 PM
ramai yg buka hari hari IG dia nak tengok baby bum, sama ada dah ada isi ke belum

Netz Meleis sllu camtu, sllu sibuk nak thu bila branak. Ingt branak tu sng ke, stoopid dorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Popular pun sebab bilangan followers terbanyak???? Sedih! Dulu pun bolot nak menang semua anugerah meletop pun sbb dia host. Harapkan followers mmg tak ke mana. Bakat non hado. Selamat berkubor je la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list