Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
7400
View
35
Reply

Gambar Raya Fattzura bersama Fatima berpakaian sedondon pink buat ramai netizen

[Copy link]

Author: FORUMCARIII       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2021 04:25 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FORUMCARIII at 15-6-2021 02:50 PM



[size=17.008px]Rata-rata berkongsi ucapan hari raya buat pasangan ini selain turut memberi komen geram dengan kecomelan Fatima.
[size=17.008px]“Wow wow wowwww. Loveeenyaaaaaa. Selamat hari raya”
[size=17.008px]“Manissssnyaaaaaaa. Selamat hari raya guysssss”
[size=17.008px]“Comel nya sikecik tuuuu”
[size=17.008px]“Comel nya Fatima..mesti bila dah besar cantik secantik mommy dia..”
[size=17.008px]“Salam aidilfitri Faz & family. Stay safe & healthy. Fatima is so cute in pink just like mummy.”

Dari pagi tunggu gambar
[size=17.008px]“most awaited photo so cute fatima”
[size=17.008px]“Selamat Hari Raya missfazura tersangatlah cantik! Fatima cute sangat!”
[size=17.008px]“Dr pg tertunggu gambar Fatima…Selamat Hari Raya Fatima..why so cute”

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila ku tgk2.. terfikir.. bertuahnya fazura nih..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lembabnya tt ni. Dah 4 hari raya baru nak buka thread.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sooo yesterdayyy org dh up dlm tred hari raya tu lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Jom lah makan kfc..
Hurm
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bamtah ..nak pinjam dak Teema seminggu boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram betul tgk Fatima ni. Kecik2 dh pandai tgk cam. Ada 1 vid kat private IG dorg tu..mula2 Fatima pusing tgk mommy dia, lps tu hulur sblh lg tangan nk capai daddy dia. Kemain tenung lama kt daddy.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnya tt.. bkn dah buka ka benang ni kat bod kelab peminat
Mod @friedfishsoup tutup je lh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Malasnya_ replied at 16-5-2021 05:25 PM
Gigihnya tt.. bkn dah buka ka benang ni kat bod kelab peminat
Mod @friedfishsoup tutup je lh..


Asalnya TT ni buka kat bodgos, I moved thread kat bod kelab penyokong. Tapi TT tetap nak buka benang yg sama for the second time kat bodgos , ntah apa niat dia.

Biar je fans comment di sini dari thread baju raya artis kena offtopic.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-5-2021 05:37 PM
Asalnya TT ni buka kat bodgos, I moved thread kat bod kelab penyokong. Tapi TT tetap nak buka be ...

Ikutkan hati nak je tutup kan....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-5-2021 05:44 PM
Ikutkan hati nak je tutup kan....

Betul tu Rex, mmg nak katup. Tapi confirm TT ni akan buka thread yg sama untuk kali ketiga.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik teema anak beranak kan..

tapi si tt jugak yg menten bebal lagi hanatt bukak thread dengan coding bersepah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 06:17 PM | Show all posts
Sukanya warna pink camni.. Pastu satu family pulak segak2..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Omgggg cuantiknyerr Faz
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 16-5-2021 04:34 PM
Bila ku tgk2.. terfikir.. bertuahnya fazura nih..

She bertuah after sheol managed to turn her life around. Kaklongkawasan dah jadik Queenofpeople'shearts chuolsz.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai dik timoh... Ada gambar dia ngan beg, tak tahan iols nengoknya. So cute.
Gambar raya family ni macam iklan raya dah, photogenic sangat tiga tiga pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dah keluarga gambar sama ke haritu...ingatkan ada pic Raya baru.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-5-2021 05:37 PM
Asalnya TT ni buka kat bodgos, I moved thread kat bod kelab penyokong. Tapi TT tetap nak buka be ...

Kaka pon rengse. Dah la benang bkak xproper tulis siap ada error2.. Semakkkkk


Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
so kiut fatima
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendonia si tima ni nnti... Tinggi helok jelita nnti niih
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list