Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13517
View
199
Reply

[Tempatan] Kosmetik beracun masih dijual berleluasa sebab ada pengguna obses nak kulit wajah cantik, putih

[Copy link]

Author: R2D2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-6-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-6-2021 08:52 AM
wah anggur sedapnya tp tak boleh beli sbb mak sakit kencing manis nnt teringin pulak

Aku beli mkan dgn opah.. 500 gm.. Tahan la seminggu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-6-2021 09:30 AM
Aku beli mkan dgn opah.. 500 gm.. Tahan la seminggu..

lama jugak tahan seminggu baru habis klu saya byk tu sekejap je
kejap2 bukak peti sejuk mkn duk ulang2 sekejap je habis
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-6-2021 07:49 AM
selama ni sekalipun saya tak pernah tengok citer korea sbb tak minat tp sbb awak try lah tengok
...

Last2 laki yg jahat yachh???
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-6-2021 09:36 AM
lama jugak tahan seminggu baru habis klu saya byk tu sekejap je
kejap2 bukak peti sejuk mkn duk u ...

Opah sekali makan 5-7 biji.. Tu pun puas paksa nak bg dia habiskan..dan aku bukan makan hari2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-6-2021 08:06 AM
haah kan tp org lelaki natural je tetap nampak hensem

Hang silap. Org lelaki level konpiden tahap petala tujuh jotaaa....

Screenshot_20210614-094059_Samsung Internet.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-6-2021 09:39 AM
Last2 laki yg jahat yachh???

org pompuan pun sama klu lelaki tu tak hensem mcm2 dikatanya
jd sama2 jahat lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 13-6-2021 08:07 AM
Hakikat yang orang selalu lupa ialah kalau muka tu memang dah buruk, pakailah apa kosmetik pun tetap ...

"Kejelitaan adalah hak milik setiap insan".. tag line ni la berjaya mengaburi mata org. Ni la kosmetik beracun yg awal2 muncul secara commercial kat tv.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-6-2021 09:40 AM
Opah sekali makan 5-7 biji.. Tu pun puas paksa nak bg dia habiskan..dan aku bukan makan hari2..

owh patutlah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-6-2021 09:43 AM
owh patutlah

Tu yg tahan seminggu.. Opah paling suka mixed nut.. Tu yg top up byk setiap bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-6-2021 09:41 AM
Hang silap. Org lelaki level konpiden tahap petala tujuh jotaaa....

tp klu dah kepam tetap jugak kepam walaupun yakin tahap hikmat tinju maut pendekar laut 999,999 hp
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat obersee sana ada ke produk whitening? Kt Amerika atau negara yg ramai white people sana tu. Mostly banyak untuk hilangkan sunburn je kot jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-6-2021 09:41 AM
org pompuan pun sama klu lelaki tu tak hensem mcm2 dikatanya
jd sama2 jahat lah kan

Pompan byk tgk hati budi kott.. chewahh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-6-2021 08:19 AM
Ang kan lelaki.. Biasa la.. Dah tua kan perlukan la extra skincare utk baiki mslh kulit yg tak ter ...

Ai female sarah tapi macam Jitu ni bab skincare. Beli cleanser brand Simple belas ringgit tahan nak dekat setahun.
Selain tu sunblock drugstore jugak also memang lebih daripada 6 bulan tahan. RM50 sebulan very high for me personally tapi lain orang lain needs so ai faham. Kulit kita semua tak sama kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-6-2021 09:49 AM
tp klu dah kepam tetap jugak kepam walaupun yakin tahap hikmat tinju maut pendekar laut 999,999 hp ...

Mata org lelaki kero.. kepam pun bila cermin diri sendiri, nampak brad pitt giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Zirara99 replied at 14-6-2021 09:50 AM
Kat obersee sana ada ke produk whitening? Kt Amerika atau negara yg ramai white people sana tu. Most ...

Deme ada produk tanning laa.. sbb kulit putih mcm mayat idup, deme tak suka..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-6-2021 09:52 AM
Pompan byk tgk hati budi kott.. chewahh..

org laki byk tengok body
tp saya tak termasuk k
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-6-2021 09:30 AM
Aku beli mkan dgn opah.. 500 gm.. Tahan la seminggu..

Jimatlah macam ni. Saya 500g tu boleh sekali hadap seorang habis ha ha.
Diri ni tak banyak spend kat skincare or mekap (almost none) tapi budget bulanan amat tinggi kat groceries. Produce takes a huge fat chunk adeh la... nak menanam takde tempat even indoors.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-6-2021 09:55 AM
org laki byk tengok body  
tp saya tak termasuk k

Kalau tgk bodi jahh takde la deme kluar kuiz: muka ka badan?
Org laki ada jenis tgk muka tapi badan tamau gemuks. Ada jenis tgk bubis dan butt, tak kisah rupa sbb mlm2 voley tutup lampu..

Giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:58 AM | Show all posts
Setakat nie tak terpengaruh dgn kosmetik timang kilo.
Masih setia dengan barang dr drug store.

Setakat ni muka takde masalah berjerawat sgt. Maka bersyukur la tak diuji dengan jerawat penuh muka.
Cuma umur dh meningkat nie, dgn tido tak berapa nk cukup layan anak, muka sikit kusam.
Sekarang tgh treat guna mask sheet ja dulu.

Sapa2 ada idea nk naik kan seri muka ni, meh la share.

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-6-2021 09:41 AM
Hang silap. Org lelaki level konpiden tahap petala tujuh jotaaa....

Pic lelaki tu mengingatkan kat si Tajuddin kisskiss. Boleh dia nak saman orang jatuhkan nama 'baik' dia? Eh perasannya tang mana nama baik entah. Satu negara kot dah kondem lagi terasa diri baik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list