Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1635
View
19
Reply

[Dunia] Pemain Bolasepak Di Peringkat Antarabangse Tidak Perlu Vaksin #ChristianEriksen

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-6-2021 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 23-6-2021 01:11 PM

IMG_20210614_014713.jpg

Inter Milan director Giuseppe Marotta dismissed suggestions that club midfielder Christian Eriksen, who collapsed in Denmark's Euro 2020 opener against Finland on Saturday, had previously contracted COVID-19 while the Italian club's doctor said he had shown no previous signs of a health issue.

Eriksen, 29, collapsed in the 42nd minute of the match near the touchline after a Denmark throw-in and was given life-saving cardiac massage treatment on the pitch, with officials later saying the player was stable and awake in hospital. read more

In the next few days, he will undergo thorough examinations. The most important thing is that he is well," Inter team doctor Piero Volpi told Gazzetta dello Sport.

But there has never been an episode that even remotely hinted at a problem, neither when he was at Tottenham nor at Inter. In Italy the checks are very rigorous.

Sanjay Sharma of St. George's University of London, the playmaker's cardiologist at former club Tottenham Hotspur, also said Eriksen had no prior heart issues during his time with the Premier League side.

However, he told the Mail on Sunday that some players may have had sub-clinical COVID-19 infections, which could have resulted in "scarring" of the heart.

Marotta dismissed that suggestion.

"He didn't have COVID and wasn't vaccinated either," he told Rai Sport.

Cek out my sign8ure:
https://t.me/covidvaccineinjuries

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Walau aku x suka marotta ni...teruk kamu twist ckp dia buat tajuk misleading mcm ni.jahat betui kamu ni yong
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Antivaks & dakyah bodoh tidak boleh dipisahkan. Lepas tu sentap..lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 23-6-2021 01:11 PM
alesandra replied at 14-6-2021 04:34 AM
Walau aku x suka marotta ni...teruk kamu twist ckp dia buat tajuk misleading mcm ni.jahat betui kamu ...

Kalo perlu kenape dia tak dicucok??

https://t.me/covidvaccineinjuries
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan da kena covid before this..
Rugi je suntik vaksin lepas beberapa bulan sbb da ade antivodi..
Menda ni xnak pla ko google..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Scary.. dia lari dan rebah dengan mata terbuka tp mcm dah tak bernyawa. Maybe sebab cepat tindakan first aid, dia selamat. Heart attack kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2021 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 23-6-2021 01:12 PM
lattehazelnut replied at 14-6-2021 09:55 AM
Kan da kena covid before this..
Rugi je suntik vaksin lepas beberapa bulan sbb da ade antivodi..
M ...

Marotta kata he never had Covid.

IMG_20210614_100650.jpg

Paham english ke tak?

https://t.me/covidvaccineinjuries
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 14-6-2021 09:33 AM
Kalo perlu kenape dia tak dicucok??

Dia x ckp  pun x perlu .kot MOSTI italy serupa pe'el kat sini mana tau kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tertawa aku bila mengenangkan di tanah ayer, yang dah kena kobis pun tetaplah disuruh cucuk jua... depa tak peduli pun siapa dah ada antibodi siapa masih tiada. Janji CUCUK! HAHAHA!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
ok maksudnya x pnh kena covid, x cucuk vaksin lg. mmg kena heart attack muda.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:04 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 14-6-2021 09:58 AM
Scary.. dia lari dan rebah dengan mata terbuka tp mcm dah tak bernyawa. Maybe sebab cepat tindakan f ...

cardiac arrest sis...dia macam jantung tetiba berhenti mengepam dan boleh diselamatkan melalui CPR ke apabenda entah namanya tu dengan kadar segera, pastu sebelum buat cpr tu kena pastikan dalam mulut dia takda benda yang menghalang saluran pernafasan cthnya lidah tergulung.

kalau heart attack pulak, yang ni tak silap sebab saluran darah tersumbat kot. entahlah kena tanya doktor2 mi segera kat sini meols pon baca kat twitter Dr Beni hemsem kat twitterjaya jah pastu dah lupa dia cakap apa kohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:19 PM | Show all posts
takde sapa ke nak bukak benang pasal syarifuddin azman menang Moto3 semalam. dia pergi spain tu mesti dah vaksin kan. iols tk reti bukak benang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 14-6-2021 04:04 AM
cardiac arrest sis...dia macam jantung tetiba berhenti mengepam dan boleh diselamatkan melalui CPR ...

I see.. ingat heart attack.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 23-6-2021 01:12 PM
helicornia replied at 14-6-2021 12:19 PM
takde sapa ke nak bukak benang pasal syarifuddin azman menang Moto3 semalam. dia pergi spain tu mest ...

Done!

https://mforum1.cari.com.my/foru ... ead&tid=1255388

https://t.me/covidvaccineinjuries
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 14-6-2021 06:27 PM
Done!

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1255388

toceh sister
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 14-6-2021 10:12 PM
toceh sister

Momantai..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 14-6-2021 04:34 AM
Walau aku x suka marotta ni...teruk kamu twist ckp dia buat tajuk misleading mcm ni.jahat betui kamu ...

Dia menganjing takkan kau tak faham?  
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:41 PM | Show all posts
sebelum ni,
banyak jer player professional yang mati kena cardiac arrest masa tengah main bola.
player amatur mati masa tengah main badminton dan futsal pun ramai.

takde kena mengena dengan kobid pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 23-6-2021 01:13 PM
nazzse replied at 14-6-2021 06:44 AM
Antivaks & dakyah bodoh tidak boleh dipisahkan. Lepas tu sentap..lol

Engko yang sentap..

1 down many more to go.

Lama2 games dah tak boley nak buad siaran langsung takot kantoi..

Jangan riso, belom mati lagi.  Malaikat maut rijek dulu.

IMG_20210615_230358.jpg

https://t.me/covidvaccineinjuries
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 14-6-2021 09:58 AM
Scary.. dia lari dan rebah dengan mata terbuka tp mcm dah tak bernyawa. Maybe sebab cepat tindakan f ...

jpg.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list