Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8023
View
108
Reply

Pasangan Jutawan Ditemui Maut Dalam Kolam Renang Resort

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Amigurumi replied at 15-6-2021 09:41 PM
Pasal kawasan mafia tu ada juga dengar cerita.  Tak sabar nak tahu apa kesudahan kes ni. Double st ...

I tak tahu betul ker tak benda ni......dengar dengarnye mafia Koh Tao ni nak protect kawasan mereka supaya tak di invade oleh business foreigner seperti yang terjadi di pulau pulau Thai yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:49 PM | Show all posts
takziah kpd keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 15-6-2021 09:46 PM
I tak tahu betul ker tak benda ni......dengar dengarnye mafia Koh Tao ni nak protect kawasan merek ...

I see..yg nak protect ni tak pernah dgr, boleh la lepas ni korek deep lagi. Tapi memang pernah baca confession rakyat thai psl kes ni, local rasa kerja mafia depa. From that baru i tau, thai pun ada gangster level mafia gitu naif
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:18 PM | Show all posts
biasanya org mula2 report itu dianggap suspect no 1 dlm memulakan siasatan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 15-6-2021 09:46 PM
I tak tahu betul ker tak benda ni......dengar dengarnye mafia Koh Tao ni nak protect kawasan merek ...

Kalo betul la news psl mafia ni kan, akak rasa syukur jah
Jgn jd mcm pulau bali
Bersepah foreigners yg try nak invade pulau tu sbb lawa,best bagai
Eloklah local people protect area tu dr kene invaded by tycoon foreigners yg nak kaut hasil tanah bumi siam
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Resort yg menawarkan pakej bunuh diri ke ape ni ramai sgt mati
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Plot drama tamil ni, lambat sgt nak dpt harta pusaka.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:01 PM | Show all posts
Koh Tao ni kat area mana, siapa tau?

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:21 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-6-2021 10:29 PM
Kalo betul la news psl mafia ni kan, akak rasa syukur jah
Jgn jd mcm pulau bali
Bersepah foreign ...

di Mesia Pulau Singapork dan Pigneng depa dapat Free je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-6-2021 10:29 PM
Kalo betul la news psl mafia ni kan, akak rasa syukur jah
Jgn jd mcm pulau bali
Bersepah foreign ...

Yea betul, kalau ada pun foreigner punya business kat sana bar ker hotel memang kena ikut rules mafia, even police kat sana pun ikut cakap mafia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 15-6-2021 11:01 PM
Koh Tao ni kat area mana, siapa tau?

Gulf of Thailand, South China sea pulau atas dari Koh Samui.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-6-2021 10:29 PM
Kalo betul la news psl mafia ni kan, akak rasa syukur jah
Jgn jd mcm pulau bali
Bersepah foreign ...

Orang putih panggil Koh Tao ni "Death Island" sebab banyak orang putih mati. Pulau ni pun banyak Burmese dan less develope skit, even foreigner dah di advice jangan pergi tetap juga mereka berbondong bondong masuk.

Aku rasa jutawan ni mesti kena dengan mafia. Ko report police pun tetap masuk carpet juga.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 15-6-2021 07:01 AM
Koh Tao ni kat area mana, siapa tau?

Ko tao dekat samui... Tempat cantik untuk diving... Banyak divers di sana....foreigner panggil death island sebab ramai juga missing european farang... Jika ada masa visit 3 islands sekali ko tao.. Samui and phangan....
Diving memang recommeded ko tao tempat cantik and lebih expensive dari 2 island lagi.... Untuk party famous phangan moon party and cheap....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:55 AM | Show all posts
jfq replied at 15-6-2021 11:56 AM
Fuyo kaya la rathish
Dan2 la cctv tak berfungsi. Mcm familiar aje

Tu yang pelik tu. Cam dalam film
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 15-6-2021 09:06 AM
Amigurumi replied at 15-6-2021 05:41 AM
Pasal kawasan mafia tu ada juga dengar cerita.  Tak sabar nak tahu apa kesudahan kes ni. Double st ...


Bukan real mafia saja yang take care foreigners buat perangai.. Dreba taxi and tuk tuk juga jadi mafia sometime seperti brotherhood .. Specially bangkok area....
Ada buku farang tulis tentang kehidupan dan perangai siam guideline untuk foreigners.. Specially bussiness... Gf scam.. nama buku blackbook... Author pernah masuk prison di siam... Sebab raja thai marah kata dia buruk kan thailand.... But story and guideline dia memang betul....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik ni 55years? Mmg hot la. RIP for both of  you.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Seram pulak dgr pasal mafia kt Thailand ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:48 AM | Show all posts
slavehunter replied at 15-6-2021 09:46 PM
I tak tahu betul ker tak benda ni......dengar dengarnye mafia Koh Tao ni nak protect kawasan merek ...

kalau yang pegi sana ala2 miskin pada definisi mafia kat situ, selamat tak?  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:53 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-6-2021 10:29 PM
Kalo betul la news psl mafia ni kan, akak rasa syukur jah
Jgn jd mcm pulau bali
Bersepah foreign ...

teringat kisah kapel siap guide mat saleh lain camne nak overstay kat bali n terus apply PR...  mampus lepas tu kena halau dan kena banned dari bali...  padan muka...  satu lagi offer sex yoga class...  kena halau dan banned jugak...  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:54 AM | Show all posts
Perawankota replied at 16-6-2021 03:41 AM
Seram pulak dgr pasal mafia kt Thailand ni

mafia kat thai ganas dia macam mafia kat hongkong, china, russia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list