Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
2458
View
22
Reply

Uqasha Senrose Ucap Terima Kasih Jadikan RASN No.1, Siapa Bakal Anda Rindu?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-6-2021 02:14 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Uqasha Senrose memberikan penghargaan kepada semua pihak yang terlibat di dalam drama terkini lakonannya, Rindu Awak Separuh Nyawa (RASN).




  



Melalui video di Instagram, bintang cantik itu menyatakan dedikasi khas buat krew produksi, rakan pelakon dan peminat yang selama ini tidak putus-putus memberikan sokongan sepanjang ia bersiaran.


RASN yang mempunyai 48 episod telah pun tamat pada Isnin.




  



Terima kasih banyak pada yang ikuti dan sokong drama Rindu Awak Separuh Nyawa dari episod pertama sampailah ke akhir. Terima kasih jadikan drama ini nombor satu.


Tidak dilupa terima kasih kak Siti Rosmizah kerana pilih saya untuk pegang watak sebagai Kasih Maisara. Abang Along Kamaludin, pengarah yang banyak mengajar serta mengcungkil sisi lain Uqasha Senrose, antara kata yang diucapkan kakak kepada pelakon, Nelydia Senrose ini.


Melihat ke ruangan komen, para peminat turut memberikan reaksi masing-masing dan rata-ratanya memuji komitmen mereka yang terlibat di dalam drama arahan Jamal Khan dan Along Kamaludin itu.




Kredit foto: IG Uqasha




Selain Uqasha, RASN juga dibintangi Shukri Yahaya, Fizo Omar, Norreen Iman, Fiza Thomas, Fauzi Nawawi, Marsha dan ramai lagi.


Ia sebelum ini bersiaran setiap Isnin hingga Khamis, jam 10 malam menerusi slot Megadrama di saluran Astro Ria HD (104) dan Astro Ria (124).




Sumber: Media Hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu separuh busuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu abg keriii la nokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtgk... Sorry
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru tgk semalam. Sana sayang sini sayang.. 30min tutup jela TV.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana lg fenomena, cite ni ke atau 7HMK.. x prnh layan cite ni.. bosan jln cite n watak lebih kurang je ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ja yg tgk ni..aku kdg2 tertengok tp xleh nak teruskan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:31 PM | Show all posts
chinchan78 replied at 15-6-2021 06:44 AM
Mana lg fenomena, cite ni ke atau 7HMK.. x prnh layan cite ni.. bosan jln cite n watak lebih kurang  ...

Sama2 hauk..tersayang-sayang x abis2 tp aku suka OST dia..hehehh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Jln cerita lebih kurang 7hari mencintaimu , tp fenomena lg la 7HM1/2 sbb kisah adik beradik duk kmpung tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chinchan78 replied at 15-6-2021 02:44 PM
Mana lg fenomena, cite ni ke atau 7HMK.. x prnh layan cite ni.. bosan jln cite n watak lebih kurang  ...

Lg fenomena 7HM kot.. sbb RASN ni utk org ada astro je.. tv3 tu.. lebih ramai yg tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:28 PM | Show all posts
mak aku penonton setia. mcm nak hujung2 tu agak meleret2 boring.. kalau tambah setakat 2 eps aje dah okay.. hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah tgk
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cerita melayu tlg la creative sikit story. xde best nye cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Punya lah ramai viewers depa kata, depa yang tengok tak masuk porem kot? Aku pun tak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ok x dia dalam cite ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 15-6-2021 03:36 PM
Jln cerita lebih kurang 7hari mencintaimu , tp fenomena lg la 7HM1/2 sbb kisah adik beradik duk kmpu ...

Sama ke cerita. Sbb tak tgk pun. Biasa tv3 lebih hype sbb easy access utk semua. Channel free.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:42 PM | Show all posts
tengok tajuk pun rasa geli bulu ketiak
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan Aku tgk pelakon lelaki Tu...nangis je...
Pastu syg Sana syg sini...watak Bini MCM Jinak2 burung merpati..

Takde hero lain ke kat msia ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 15-6-2021 04:28 PM
mak aku penonton setia. mcm nak hujung2 tu agak meleret2 boring.. kalau tambah setakat 2 eps aje dah ...

Kalau baca novel dia lg meleret2.. aku siap skip2.. balik2 ulang syg2 tu.. bila bini da syg.  Laki merajuk.. bila laki syg.. bini nerajuk.. aku perasan drama2 SR ni.. kalau couple/kahwin.. mesti pasangan bg syarat x leh berbual/berckp langsung dgn pompuan lain.. seolah2 semua org nak ke laki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 15-6-2021 05:20 PM
Sama ke cerita. Sbb tak tgk pun. Biasa tv3 lebih hype sbb easy access utk semua. Channel free.

Sama tang watak syukri yahya..laki naif yg ikut je kehendak bini..bila dh tercabar baru la ugut2 nk kawen pempuan lain
Sama tang heroin asalnye jahat tp sbb jatuh miskin, xde sedare mara dh akhirnye mencintai hero sepenuh hati
Sama tang kejap2 merajuk kejap2 pujuk kejap baik kejap gaduh..ego xnk ngaku kalah
Sama tang ade watak bdk miskin iaitu buntat, pastu 7hm2 bdk pempuan tu belakon sama citer RASN ni
Sama tang pempuan jahat bermula dgn nama nurul dan watak alim..7hm nurul ain, ni nurul huda
Sama tang merajuk time pregnant
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list