Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
97614
View
618
Reply

Gempar!!Ex staff Buka Pekung Rizalman Sampai Togel -Azwan Ali Beri Kata Semangat #406

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-6-2021 01:02 PM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 18-6-2021 12:58 PM
Sis boleh tolong tepek X kat sini???

ala kaka google jah royal belum... nak tepek berderet2 la pulak... kalau ada peta khas senang sikit khen
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:03 PM | Show all posts
ni je iols boleh tepek kaka


Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:05 PM | Show all posts
RIsalmon ??

ayyyyookkkkk!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:05 PM | Show all posts
ni je ID designer terkekwat malaysia mampu buat?



Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut lah meroyan
harap sprm siasat
royanan dia kena karma ke atau kifarah yistana
jgn menipu ya tok dosa
tak fikir dosa aih tok
ckp mcm setaz jadian
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:06 PM | Show all posts
gambar2 interior royal belum akan menyusuli... bagi iols masa yach
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-6-2021 12:53 PM
B***M tu adalah Belum... sila google... boleh cross sampai ke southern thailand ye jangan main main.

kat hutan sana ke? projek chalet resort seangkatan ke apa? musti cungg

dia ni mmg terkenal mulut cam tetttt ngan staf pun. adik kwn iols (sedara dia jugak) praktikal kat tmpt dia. x ajar apa pun suh jahit manik je berbulan2 dok situ. bila bdk tu ckp kat mak dia, makcik tu sound la dia ni baru la nak ajar2 sikit tu pun sakan kene keji.keh3.kejadian ketika acik rossy mendunia anto baju 15psg sekaliharung kat dia neh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:13 PM | Show all posts
ok la not bad ID dia untuk resort... tapi lampu2 kuning dan gelap gelita tu tak sah tak bukan memang sentuhan Ripondan Risalmon...

sebelum ni dia deko rumah kampung tu pun gelap gulita siap lampu kuning macam tempat memuja saka dan hantu raya...

rumah dia pun macam tempat jin bertandang dengan sangkar besar dekat doorway masuk depan pintu umah dia...
mesti dalam sangkar tu jin afrit yang duduk....













Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:15 PM | Show all posts
syamzana replied at 18-6-2021 01:06 PM
kat hutan sana ke? projek chalet resort seangkatan ke apa? musti cungg

dia ni mmg terkenal mulu ...

yer kaka... biasa lah tu kalau belajar dengan ponen
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:17 PM | Show all posts
tak habis2 dengan sangkar jin dan pokok nyamuk aedes kalau dia ni deko....

btw cantik juga yach... iols terpaksa jujur




Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MANA PENYEMBAH TOKRI??? pdn muka acik2 penyembah tokri. Dari dlu lg heols mmg ada negative vibes. Mengata org lain no 1. Menganjing, perli org. Skrg rasakan ko!!!! Acah mcm bagus alim konon
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg id kerja based on commission ke? Iols xtaw tanye je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:23 PM | Show all posts
sapa laki dia tuh... hihihihi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-6-2021 01:13 PM
ok la not bad ID dia untuk resort... tapi lampu2 kuning dan gelap gelita tu tak sah tak bukan memang ...

Eh I curious glamcasa dia tu buat project apa lagi? Apsal TokRIak tak membongak sangat pun? Dalam IG dia sebelum archive hari tu dia membongak project Glamcasa yang end up rupanya project rumah dia sendiri ja.

Syok sendiri ka?

Tgk resort ni mcm biasa ja pun takda la impressive nau. Like normal ID work
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:25 PM | Show all posts
dosa maki hamun dan ketidak adilan kepada staf juga akan ditanya tok.
tok lebih arif rasanya...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-6-2021 01:17 PM
tak habis2 dengan sangkar jin dan pokok nyamuk aedes kalau dia ni deko....

btw cantik juga yach.. ...

Adakah specific shot ni je impressive utk habuan TokRIak tayang kerja dia di own Soc Med?

Gambar chuols tepek atas sana nampak biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:28 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 18-6-2021 01:24 PM
Eh I curious glamcasa dia tu buat project apa lagi? Apsal TokRIak tak membongak sangat pun? Dalam  ...

memang biasa2 jah... tu la memang dia syok sendiri je kot sebab takde projek baru la tu resort semua tak boleh jalan... theyols nak renovate pun fikir dua tiga kali nak ambil riponen ni renovate resort dah la katanya harga nak pakai ID dia harga total kita buat rumah dengan tanah tu... kalau beli 20 juta so 20 juta la ID dia... baik aku ambil ID dari russia antonovich tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:29 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 18-6-2021 01:17 PM
tak habis2 dengan sangkar jin dan pokok nyamuk aedes kalau dia ni deko....

btw cantik juga yach.. ...

Tong Chanel tu mcm x masyuk ja,
mcm Chanel from guangzhou
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:32 PM | Show all posts
bukan ke lepas vivy yusop tu tamat kontrak ahli lembaga pengarah UiTM, heshe ni pulak dpt job vivy tu? lepas melahar si vivy tu dolu? yang penting heshe accept offer job tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum ni bawah MK Land, bestfriend dia punya kans.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list