Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7029
View
87
Reply

[Tempatan] COVID-19. Berita 23 Jun. Kes naik semula ke paras 5,000. Hari ni 5,244. Selangor shj dah 2,001 kes

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-6-2021 02:12 PM | Show all posts |Read mode
Sehingga 23 Jun 2021: Jumlah kes COVID-19 yang dilaporkan adalah 5,244 kes (711,006 kes).

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kedah berapa?

Kedah oiiiiii R2D2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2021 02:23 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe lah demi ekonomi korbankan sikit kesihatan dan nyawa. Tauke2 tu dan bisnes besar ni penting supaya ekonomi negara terjana.
Boleh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:29 PM | Show all posts
so extend lagi la fmco phase 1 ye?

sambung gentel telur la memasing
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:32 PM | Show all posts
selangor naik...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa 5,244 ni ha? Tak reti jaga diri ke hape. Menyusahkan org lain kena berkurung dalam rumah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:37 PM | Show all posts
Truefeelings replied at 23-6-2021 02:36 PM
Sapa 5,244 ni ha? Tak reti jaga diri ke hape. Menyusahkan org lain kena berkurung dalam rumah

haruss la kluster tempat kerja.. tanya semburit, heols sure tahu tuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:40 PM | Show all posts
pintu depan tutup

pintu belakang bukak

macambuat keja sia2

ini semua haram jadah tuan
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan weekend ni ada harapan nak dine in. Boleh tak jaga sop semua org. Tak kisah la nak keluar rumah kan. Jangan jadi bongok sngt letak mask bwh dagu bwh hidung. Bila ko wat cmtu jgn nak surprise la cmne bole dpt covid. Idiot! Tak boleh dimaafkan la org cmni. Ko mmg meminta jangkit covid. Eh ntah la. Malas la nk kesian diorg yg kena covid ni. Ada la tu yg buat shit. Hampeh la!
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:04 PM | Show all posts
Kadar sembuh pun tinggi gak I guess, dah masuk balik range 90% dah...sebelum ni dlm 80% jer, I mean a month back...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
3minggu pkp acah2 langsung x membuahkan hasil. Masih terus diheret berpanjangan demi menjaga 100k++ essential service dan tapak binaan. Xpalah,ramai yg suke hidup mode macam ni. Teruskan la sampai healthcare kita sendiri meluat nk ngadap especially kematian yg makin naik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:17 PM | Show all posts
Dah suruh try ivermectin taknak.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yg buat swab 5000 orang,2500 positif. .dah 50% ..ni yg number dok Naik turun positive,berapa ramai yg pi swab Tak habaq pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:22 PM | Show all posts
Sabah turun hari ini 129 kes baharu....terbaik tak lama lagi longgar sikit pkp
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:23 PM | Show all posts
Abg_Zek replied at 23-6-2021 03:17 PM
Dah suruh try ivermectin taknak.....

bodoh sombong...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2021 03:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata turn pkp seterusnya gomen buat mcm ni..tutup semua kilang dan bukak semua sektor yg katop masa pkp la ni..tengok plak mana satu yg punca kobit sebenarnya kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2021 03:56 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
so hadap lockdown lg ke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list