Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
10235
View
42
Reply

[Dunia] Malaysia Sohor Di Mata Dunia

[Copy link]

Author: matamata       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-6-2021 04:51 PM | Show all posts |Read mode
  

Single Polls, Total 46 Users voted
13.04% (6)
6.52% (3)
8.70% (4)
6.52% (3)
65.22% (30)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nat geo nak kena banned ngn ummah melaya ka buat fitnah?msia is the best country in the world to handle covid hokayy..

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:17 PM | Show all posts
Jgn lupa tambah #rakyatjugagagal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2021 05:19 PM | Show all posts
tripleid replied at 23-6-2021 05:15 PM
Nat geo nak kena banned ngn ummah melaya ka buat fitnah?msia is the best country in the world to han ...

Ulasan dia ni untuk situasi masa tu...which was true...tak semestinya akan terpakai utk selama2nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak tgk bideo.. Tapi nak tanya, pic tu amik masa PKP 1.0 kew?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:07 PM | Show all posts
Nenolen replied at 23-6-2021 05:17 PM
Jgn lupa tambah #rakyatjugagagal

rakyat mana yg gagal?
aku kesana kesini pun xmencetus kluster tobleron

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 23-6-2021 05:17 PM
Jgn lupa tambah #rakyatjugagagal

Negara2 maju tak pernah salahkan rakyat. Itu ciri negara komunis atau third world
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:16 PM | Show all posts
pyropura replied at 23-6-2021 08:10 PM
Negara2 maju tak pernah salahkan rakyat. Itu ciri negara komunis atau third world

minda negara maju kalu pemimpin buat salah auto letak jawatan....tapi sini buat salah pun buat2 tak tahu siap salahkan org lain (salahkan media terutamanya salah lapor)

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu pada bideo2 pujian tinggi melangit yg.buat jubo kembang kuncop & Aljazeera disumpah seranah



https://youtu.be/t-ofRI5QzDs
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannya aku doakan yang baik2 aje la..negara lain pun ada jgk kelemahannya
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 23-6-2021 08:16 PM
Rindu pada bideo2 pujian tinggi melangit yg.buat jubo kembang kuncop & Aljazeera disumpah seranah  ...


Sb tu kalau aku, pujian ni hanya nak naikkan subcribers aje..tp ummah malaysia ni punya lah naik bangga melambung
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 23-6-2021 08:16 PM
minda negara maju kalu pemimpin buat salah auto letak jawatan....tapi sini buat salah pun buat2 ta ...

Pemimpin2 kluster mahkamah yg terang buat salah pun masih tsengih2 n lmbai2 depan media kt mahkamah..n masih gigih berebut2 jawatan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:18 PM | Show all posts
semua orang tahu punca kes naik semula sebab apa kan kalau tak mungkin sekarang dah aman2 cikcur ke sana sini tanpa face mask
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:41 PM | Show all posts
makneng replied at 23-6-2021 05:41 PM
Malas nak tgk bideo.. Tapi nak tanya, pic tu amik masa PKP 1.0 kew?

nak tnya gak sbb aku tgk jalanraya penuh je. kat KL tu bulatan pahang jem selalu, jalan tun razak, depan hospital.

nyaris nak bergesel kete dgn motor tambah lori bersimpang siur
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan natgeo yg tulis caption tu tp photographer tu yg tulis gitu. Pastu natgeo post gambo tu berserta caption.


Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan natgeo punya caption tu..photographer tu memang orang mesia..natgeo penah share gamba dia masa pkp 1.0 jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana option salah Dap?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana option salah Dap?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Memula dulu kemain puji malaysia melambung. Setelah vaksin habis dibolot negara kaya bak kata menteri, malaysia tak patah semangat pun terus je gagah vaksinkan rakyat. Meski mco 3.0 gagal, di mata si ianteh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 23-6-2021 10:18 PM
semua orang tahu punca kes naik semula sebab apa kan  kalau tak mungkin sekarang dah aman2 cikc ...

Punca kes melambung:
1. Aktiviti tebuk atap gomen Sabah.
2. Pati lari berkeliaran sebab ditipu masa swab test (ditangkap)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list