Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
1399
View
42
Reply

Siapakah calon Perdana Menteri ke-9 pilihan anda?

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-7-2021 05:12 AM | Show all posts |Read mode





Siapa calon pilihan anda?
Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 119 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan najib, sbb kalu najib naik balik nnt rosmah muncul semula dan kes2 dia ank beranak mesti akan ditutup.

anwar pun xmo
zahid komedi pun xmo ada kaklong
jemis pun xmo sbb dia dan family dia
atok pun xmo juga
LGE pun xmo jugek

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 09:27 AM | Show all posts
walaupun aku takmau atok
tapi kuasa kuasa besar dalam negara ni akan naikkan atok balik - mageran
tak caya tgk bulan 8 nti

atau mgkin anak atok...atau anak emas atok... ajmin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dah vote. undi adalah rahsia.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 10:31 AM | Show all posts
tin milo mana lah undi lebai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 05:08 PM | Show all posts
Mana TPM Bapak Dafi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang pasti bukan jibun, hadi dan  guan eng

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 10:50 PM | Show all posts
semua yang dah tua kertu jah dalam gambar?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Xnk vote. Rase mcm x semua layak. Semua selfish.
Yg sengsara RAKYAT

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex........
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
dah vote dah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua tua berkedut. Nak yang muda cerdik pandai pulak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
i rasa yg blh dipertinbangkan ikut turutan adalah tok pa (pnh pgg bbrp portfolio menteri) , tok mat (dgr cite dia keje bagus), hishamudin (penah pgg bbrp portfolio menteri), KJ ( pnh jadi menteri) dan apprenticenya adalah Syed Sadiq sbb rasanya drg ni xde isu songlap2 dan burukkan nama negara, kan? keluarga pun belum pnh kepochi?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa nih min? List tak lengkap la..

Pokdin nak ismail sabri.
Atuk nak kembali berkoserr.. konon bubuh jemin, tapi nnt pusing2 dpt kat anak dia mukiz.
Tok mat tokpa takde dlm list pun. Jehid nak naikkan tok mat kott..

Ada koser besaq nak mageran.. mcm si owix. Tapi tgk je la.. kayangan dah mula plan utk migrate, mcm si jepeh tuh. Marhaen mcm kita sumer nih la yg sengsara mcm biasa. Iols nak sambung blajaq pon jadi isu.. pooddaahh..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak abam KJ.. corrupt tp keja still jalan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
alah nape tak tunjuk sape voters, hah aku vote bangnon semata2 nak tengok atok meroyan dan tau pekeheyy nye yg atok takut sangat bangnon naik tu dan jugak apekah bangnon mampooo kemudi malaysia ke arah negara maju atau sekadar membawa malapetaka??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
i nak tokmat hassann

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 16-7-2021 08:24 AM
i rasa yg blh dipertinbangkan ikut turutan adalah tok pa (pnh pgg bbrp portfolio menteri) , tok mat  ...

Takde kes rasuahlah susah nak jadik pm mesia
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
nak yang boleh buat kerja. yang memang buat kerja, takde selindung, no kompromi. WUJUD KEEE KAT MALAYA NIII??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok mat. Semoga tokmat dpt bangunkan industri tourism negara.

Semoga IG :  the.pd.house itu mendonia yach


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list