Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
23505
View
325
Reply

Suhaimi Saad Tinggalkan Wasiat, Ramal Hari Kematiannya Dah Nak Dekat?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2021 11:17 AM | Show all posts |Read mode
Suhaimi Saad memberi bayangan mengenai hari kematiannya yang dijangka semakin hampir.


Di Instagram, penyanyi kontroversi ini sempat memuat naik wajahnya dan berwasiat gambar itu digunakan sekiranya dia sudah tiada nanti.




Foto: IG




"Nampaknya hari kematian ss semakin mendekat. ma sya Allah. so nak la sampaikan sikit wasiat. Kat sini ada 3 keping gambar. pilih la salah satu untuk buat hebahan tentang kematian ss nanti," katanya.


Suhaimi juga meminta agar peminatnya membacakan doa seperti yang ditulis di kapsyen.


"Allahummagh fir suhaimi saad warhamhu wa 'a fihi wa'fu 'anh."




  



Bukan itu sahaja, suami kepada Ina Naim nini juga ada menyebut tentang hutang.


"Yang mana ada berhutang dengan ss,ss halalkan. yang mana nak tuntut hutang ss, boleh deal dengan ina naim eh. royalti tahunan ss ada lagi, tak langsai sekali gus, boleh bayar sikit sikit."




  



  



Sebagai penutup, Suhaimi kata jika dia sudah meninggal nanti, berhentilah mengecam diritnya lagi.


"Bermula saat tu, stop la kecam,kutuk atau fitnah ss lagi. Jangan ikut perkara atau contoh yang tak baik,ok."




  



Baiklah abang SS. Sama-sama kita ingat pesanan ini okay? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:21 AM | Show all posts
control damage???
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:22 AM | Show all posts
Hahaha, dah lepas mati pun bini jgk eh kene tanggung hutang.
What are you trying to prove weh.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon mati skrg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker nak mampos.anak2 kau x jaga dgn baik.asik main fb manjang.smg mamposlah cepat biar ina tu terduduk.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:30 AM | Show all posts
nak mati, sila cepat sikit lah sogay
wasiat kepala bana ko
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah nak mati...Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 16-7-2021 11:21 AM
control damage???

Takut kena saman lah tuh. Hari tu bukan main bongkak ckp. Dah 3 hari x update fb. Kot kot dah kena panggil sebab kenyataan anti vaksin di fbnya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Mampoih pi - kak odah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:40 AM | Show all posts
utang suruh bini bayar...bagusnya la suami
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:41 AM | Show all posts
Sohai sempudal ni dh 2 kali  dok ulang skrip yg sama....dah nak mati...berwasiat bagai....haramkan bini kawen lain kalo dia mampus......
Asal nak kena saman aje...tetiba ngaku dah nk mati.....
Gamaknye dia tunggu keranda terbang (lampor) kat Madura tu....datang kat kawasan umah dia kot baru dia decide nak mampus?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Anank2 hang sape nak kena tanggung? Reta dah tinggalkan dah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu dia haramkan lelaki pinang ina kalau dia mati... mcm org x de agama je prinsipnya... bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:45 AM | Show all posts
matjerk replied at 16-7-2021 11:43 AM
Anank2 hang sape nak kena tanggung? Reta dah tinggalkan dah?

Sejanggut udang emas pun dia takde....yg dia ada cuma perrari reban merah yg menanti rebah dan juga boxer yg dia jumpa masa mendobi kat kedai beberapa thn lps
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
gila babeh perangai ko buat hutang suruh ina lembam pikir cane nak bayarkan. nasihat aku tak payah bayar, biar je roh sohai tergantung akibat tak bayar hutang!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:45 AM | Show all posts
so sila lah clear kan hutang piutang b4 mampos.. pastu nk menyusahkan bini plak nk tolong langsaikan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa fb dia? Cari x jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Peel hauk sungguh jantan nih minta orang claim hutang kat bini lepas ko meninggal
Time ko sedap2 lahap secret recipe ko tak ingat bayar hutang??
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:54 AM | Show all posts
Aku prefer gambar ni.jelir lidah sunnah nabi kata kau kan
aaaa.png

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada spe2 boleh nasihatkan ina standby amik hibah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list