Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13093
View
76
Reply

[Cinta] Terjumpa ex husband di PPV, yang bercerai 3 tahun lepas.

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-7-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 18-7-2021 07:41 PM
Masing2 belum move on la tu...kehangatan cintamu masih aku terasa..seperti baru semalam kita berpisa ...

Ya lagu kumpulan gersang utk kasi feel suasana.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu msg2 belom berjodohan bole la start blk wasap2 mcm kapel dulu..

Michael Ang.. Sila take note.. lepaih ni bole buat drama.. cr tajuk dabom sket
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti teringat2 waktu zaman kawen kan. Ada anak tak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackrose87 replied at 18-7-2021 07:46 PM
Dah 3thn cerai.. boleh la cakap baik2. Klau 3minggu, mau terbalik meja.

hahaha netoiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 09:42 PM | Show all posts
nampak wife jenis gatal kelentit
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Helokkkkk buatan ex nye punnn
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 18-7-2021 05:56 PM
Kacak dan lawa. Tgk mata pun nmpk lawa kacak.

Iras fattah amin
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 18-7-2021 09:22 PM
Mesti teringat2 waktu zaman kawen kan. Ada anak tak?

Kalau tak berhuhung biasanya takde anak
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 18-7-2021 07:59 PM
Apo yg tergantung. Itu je lah ceritanya baru terjumpa semula

Ye la.. sambung balik ka.. promo ex ka.. ke jumpa balik, pastu balik takde sambungan?
Iols want moar!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodoh balik la ye..hattan cerai dah 7 tahun kawen balik sekarang ok je
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 18-7-2021 09:22 PM
Mesti teringat2 waktu zaman kawen kan. Ada anak tak?

Ada anak sorang. Girl.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang kawen pas spm ke dek??
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa ada.. mmg mata dia brgenang ke wey?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 18-7-2021 07:50 PM
Ada benarnya..
Silap2 tak jadi vaccine.. Tros balik

Hahaha..klaka..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Msti wife dia curang nih..
3thn cerai xkn laa xpernah sekali pn jmpe,kata ada anak tu..propa much?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je yg lepas cerai jadik kawan baik, besarkan anak sama2.. lagi elok2 dari masa suami isteri.. Segala benda nak digaduhkan

Gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
fahima80 replied at 18-7-2021 10:41 PM
Ada anak sorang. Girl.

Laaa.ada anak. Takkan selama 3 tahun tak berjumpa langsung dan tak berhubung. Rasanya macam dirancang je ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 19-7-2021 12:10 AM
Msti wife dia curang nih..
3thn cerai xkn laa xpernah sekali pn jmpe,kata ada anak t ...

Kan. Aku rasa propa je. Ada anak. Ex laki pun nampak baik. Ada kerja. Takkan tak berhubung langsung. Apa2 hal mesti bapak tu isi borang letak nama ex wife dan ic kalau pasal anak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 19-7-2021 12:56 AM
Laaa.ada anak. Takkan selama 3 tahun tak berjumpa langsung dan tak berhubung. Rasanya macam diranc ...

Tengok di ig ex wife tu memang ada je berhubung dengan ex husband tu. Ada dia hantar anaknya jumpa last year. Cuma agaknya musim covid ni dah lama tak jumpa. Covid pun dah dekat 2 tahun. Agaknya berhubung dengan telefon je la.

For me, rasanya ex wife ni lebih kepada teruja je dapat kaunter ex husband dia jaga. Takde pulak dia kata dah 3 tahun tak jumpa langsung ex husband dia di ig caption tu ko. Lagipun baca komen katanya ex husband ni bertanggungjawab, nafkah anak semua tak pernah tinggal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan balik. Mana tahu lebih bahagia nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list