Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123
Return to list New
6416
View
59
Reply


Gelar Diri Pakar Motivasi Tapi Dedah Aib Di Media Sosial?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-7-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda2 mcm ni mcm some form of encouragement pun ada. If she sleeps fine at night amidst all this, agaknya kemaluan dah tiada la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 12:41 PM | Show all posts
tak kenal pun....
moga2 dijauhkan pengaruh dia dari anak2 teruna I...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:49 PM | Show all posts
sheols sepatutnya buat live sesi diskusi tanya apa saja, dengan prince chicky dinzly gitohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Business agama.. Sex... Mmg untung... Bodo
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 24-7-2021 07:57 PM
soalan2 dia mcm nak pancing utk diri sendiri jah..I mean, utk dia berangan sendiri..kuat nafsu kot.. ...

iols stujuk wlaupun uols tak tanye.iols ade kenalan sekor dua muka mcm dia ni la muka mintak sembang mintak.bhabhi
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Woi, motivasi diri ko dulu bagi kurus badan tu baru motivasi orang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 08:51 PM | Show all posts
Aku pemah folo dia sekejap dlm 2thn lepas
Unfolo sebab rasa tak sesuai dgn jiwa
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lately aku perasan bila baca confession kat FB IIUM Confession tu kan, kat bahagian komen mesti ada je promote minah ni. Ramai pengikut dia budak2 muda
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bbnu mendambakan acik2 ni sbg pakar motibashit..


Ntah pape..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:16 PM | Show all posts
Cari-Azza replied at 24-7-2021 08:32 PM
Setuju, macam nganjing, so called dekat dengan bbnu ke camna

Sejak dia kena kecam, dia mcm baik sikit..
Respon lebih berhemah.
Dia nak jd mcm funnjamal kot tp not acceptable🤣
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 10:41 PM | Show all posts
Siapa ni! First time dengar, teruk perangai
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:08 AM | Show all posts
memula motivasi, pastu gi sedekah sana sini letak account no kat fb
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Perasan cara dia yg cuba nak jdi savage bila org share problem dgn dia.. tak perlu pun macam tu.. org share dengar la elok2 kan apa masalahnya.. kalau taknak dengar tak perlu pun nak acah2 tukang motivasi
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa dia ni? Tak penah tahu pun kemunculan KK ni, famous ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:14 PM | Show all posts
ni guna konsep blue ocean. cari market mana yg belum saturated. tapi in a way melazimkan benda yg tak sepatutnya. budak2 muda rasa mcm derang follow the trend walhal. hummm. sakit tgk trend sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:16 PM | Show all posts
tak boleh report ke benda camni. kalau report nak report kat sapa? benda ni kalau dibiarkan takut bawa trend dan pengaruh buruk kat budak2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:56 PM | Show all posts
benda aib sendiri nak hebah hebah dah kenapa... jaman now... bebudak dah taktau malu pulak yer
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Oo dia ni..
Aku tak boleh tahan duduk kat tiktok walaupun followers dah dekat 100k.
Tak sanggup budak2 kutuk aku mcm aku ni kengkawan dia. Walhal hingus pun meleleh lg..

Benda2 mengarut mcm ni diorang sukalah..
Seronok agaknya cerita pasal sex di public tanpa segan silu.. Laki dia tak marah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ewww aku menyampah acik kepam ni
Ada kawan aku 2 orang blum kawen suka share posts minah ni
Dah lah posting sume tahpape tpi boleh jdi rujukan orang. So disgustingggg!
X sesuailah muka hang tepek jadi ebook cover tu pls lah kuruskan badan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 22-7-2021 02:12 PM
ini pakar masturbasi

Kah kahhh..cam jilaker jer kan???.vongok la kalau versi kertu nak sembang lucah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list