Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
57613
View
488
Reply

Saman fitnah: Siti Nordiana tuntut pampasan bernilai RM1 juta

[Copy link]

Author: makiting    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-7-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
IMG_1259.JPG

Selain permohonan maaf secara terbuka, penyanyi terkenal Siti Nordiana turut menuntut lima individu yang didakwa memfitnahnya membayar RM200,000 setiap seorang sebagai syarat menyelesaikan kes berkenaan.

Lima individu yang dituntut Siti Nordiana itu ialah penyanyi Lan Solo dan isterinya, Shiela Razlan, penyanyi Syura Badron, Pegawai Perhubungan Awam FMC Sam Samin, serta jurusolek, Aida G.

Mereka mengesahkan sudah menerima surat tuntutan daripada Siti Nordiana.

Selain permohonan maaf secara terbuka, penyanyi terkenal Siti Nordiana turut menuntut lima individu yang didakwa memfitnahnya membayar RM200,000 setiap seorang sebagai syarat menyelesaikan kes berkenaan.

Lima individu yang dituntut Siti Nordiana itu ialah penyanyi Lan Solo dan isterinya, Shiela Razlan, penyanyi Syura Badron, Pegawai Perhubungan Awam FMC Sam Samin, serta jurusolek, Aida G.

Mereka mengesahkan sudah menerima surat tuntutan daripada Siti Nordiana.

Oleh : Nadia Azam

Sumber : Malaysiakini online

https://m.malaysiakini.com/hiburan/585256

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Go go nanaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Biar semua orang belajar Tak kutuk orang kat media sosial
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:45 PM | Show all posts
go go bola bola api...

biar rasa sikit retis2 sendu dan tersangkak nak belanja kawan makan pun kedekut...

cashhhh... gigih nak live sangat dekat ig ramai2, soo nampak sangat nak perhatian dan padan muka di situ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengajaran..benda yang boleh bawak bincang kat ws group tk perlu dibuat live. berbaloi ke? live pun berapa orang je yg tengok.. dah cukup dah quota drama mingguan pkp kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:49 PM | Show all posts
Aku ada tengok sekejap igl 5 orang ni
Bini lan tu memang terpancor jenis mulut jahat
Yang si aida g tu macam tak banyak cakap
Aku mula ingat aida g tu bini izu isley
Asyik la tak duduk diam
Dok betul tu betul ni
Nak nampak cantik, walaupun..

Elok la nana saman
Memang padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
go go nana

kalau arwah achik ada..dah kene tempeleng agaknya syura ngn lan ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasakan lah.. Jenis kawan mcmni mmg 1 sen pon x guna simpan. Ni dh kena saman jangan pula melutut merayu
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain permohonan maaf secara terbuka, penyanyi terkenal Siti Nordiana turut menuntut lima individu yang didakwa memfitnahnya membayar RM200,000 setiap seorang sebagai syarat menyelesaikan kes berkenaan.


Ape mksud syarat menyelesaikan kes ? If geng5 ni xmampu bayo kene penjarakah ? Sape2 mind to explain ?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Haa rasekan.  Mulut jahat lagiii
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Go Nana Go


Syura n co nnt jgn lupa buat live kutuk hakim plak lepas dah masuk court.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Padaan mukaa....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ieqa140388 replied at 30-7-2021 10:49 PM
Selain permohonan maaf secara terbuka, penyanyi terkenal Siti Nordiana turut menuntut lima individu  ...

Kalau tak dpt byr.. kes onzz kot..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Go nana. I sokong
Biar jadi pengajaran utk yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:53 PM | Show all posts
lan bitter kena reject dengan siti nana
bini lan bitter sebab laki dok sebut2 siti nana
syura bitter sebab rezeki x berapa nk masuk...asyik2 siti nana je disebut2
sapa lagi berdua tu aku tatau
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mna nk cari duit oii...200K
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 30-7-2021 10:53 PM
Kalau tak dpt byr.. kes onzz kot..

Dasat weh.. nana mcm da declare perang ni. 1 lawan 5.. 1 ngetop vs 5 sendu. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Diri sendri yg x reti marketkan diri pehtu disalahkan org lain plak stop rezeki hangpa.diri sdiri yg x reti menari,disalahkan lantai yg jongkat jongkit..aPooo...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Adan ukee.. Nnti sbuk la nak buat2 mntk kesian.. Msa ngumpat kat LIG, xnak guna otak.. Booo
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah...tercyduk semua

Tapi nanti ada org tue mainkan sentimen sedih baru lepas bapa meninggal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list