Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3010
View
24
Reply

[Sarawak] Seorang Lelaki Bertindak Bunuh Diri, Terjun Dari Bangunan Wisma Sanyan Di Sibu

[Copy link]

Author: FanTasyCreaTioN       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-9-2021 04:27 PM | Show all posts |Read mode



Seorang Lelaki Bertindak Bunuh Diri, Terjun Dari Bangunan Wisma Sanyan Di Sibu. Seorang lelaki telah ditemui meninggal dunia di pekarangan letak kereta di bangunan Wisma Sanyan sebentar tadi. Lelaki tersebut disaksikan oleh orang awam terjun dari bangunan Wisma Sanyan di Sibu.

Kejadian yang dipercayai sebagai tindakan bunuh diri ini melibatkan seorang lelaki yang lengkap berpakaian kemeja dan bertali leher. Menurut sumber awam, lelaki tersebut dikatakan terjun dari tingkat 22 Wisma Sanyan, Sibu.

Melalui gambar yang tersebar di media sosial, lelaki tersebut dikatakan merupakan seorang yang masih muda dan memiliki paras rupa yang baik. Setakat ini, polis masih menjalankan siasatan lanjut tentang perkara tersebut.

Orang ramai juga dinasihatkan untuk tidak menyebarkan gambar serta video berkaitan aksi bunuh diri tersebut bagi menjaga sensitiviti serta menghormati keluarga mendiang. Takziah buat keluarga mendiang.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2021 04:36 PM | Show all posts
sekarang ni ...
ramai tertekan ... ramai dah tak tau nak pikir apa ... tak tau nak buat apa ...

sebagai sorang kawan ... tak mampu menolong ... kita cuba menjadi pendengar ... kurang2 lega juga perasaan kawan tu ...


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nekad betul dia....(dlm video)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2021 04:39 PM | Show all posts
Skuau replied at 7-9-2021 04:37 PM
nekad betul dia....(dlm video)
ha`ah ...

FC tak up ... tak sampai hati ...

kata nya lawyer ...


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 7-9-2021 04:39 PM
ha`ah ...

FC tak up ... tak sampai hati ...

ya lawyer...baru cerai sbln lepas..ikut 'khabar angin' nya la...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2021 04:46 PM | Show all posts
Skuau replied at 7-9-2021 04:43 PM
ya lawyer...baru cerai sbln lepas..ikut 'khabar angin' nya la...
boleh tahan kabar angin akak ...

FC tak jumpa pun ....

takat yang jumpa kata lawyer ... muda lagi... dan ada gambar sblom terjun...


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 7-9-2021 04:46 PM
boleh tahan kabar angin akak ...

FC tak jumpa pun ....


acik2 bawang memang laju bab ni...semenjak joyah dah bersara...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2021 05:02 PM | Show all posts
Skuau replied at 7-9-2021 04:53 PM
acik2 bawang memang laju bab ni...semenjak joyah dah bersara...
ada update lain...?

acik2 bawang yang FC jenguk2 ni masih bz kutuk2 SDMC

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok rupa paras mendiang ni. Nak terjun pun masih pakai mask. Memang terganggu betul emosi dia nekad terjun dari level 22 tu.

Sebak tengok video. Terus delete

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 08:38 PM | Show all posts
234126 replied at 7-9-2021 10:27 AM
Elok rupa paras mendiang ni. Nak terjun pun masih pakai mask. Memang terganggu betul emosi dia nekad ...

ada kwan share video
tak sanggup tengok

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 08:40 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 7-9-2021 08:46 AM
boleh tahan kabar angin akak ...

FC tak jumpa pun ....

ada gambar dia  dgn wife dan baby girl
laju jer orang share
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 08:42 PM | Show all posts
Skuau replied at 7-9-2021 08:53 AM
acik2 bawang memang laju bab ni...semenjak joyah dah bersara...

laju eks.. bolehlah jadi wartawan kat bod borneo lepas ni


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 08:45 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 7-9-2021 08:36 AM
sekarang ni ...
ramai tertekan ... ramai dah tak tau nak pikir apa ... tak tau nak buat apa ...

kita tak berada ditempat dia
dan tak rasa bertapa beratnya masalah dia

kita yang masih hidup dan sedar skrg ni
apa2 masalah bawaklah berbincang



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Vellfire replied at 7-9-2021 08:38 PM
ada kwan share video
tak sanggup tengok

iol tertekan play pastu mata pun tak boleh alih ibarat jadi depan mata. Laju sgt dan terkejut.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tedah.. berapa kali dah tempat yang sama jak. Sebelum sia juak org terjun..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2021 05:00 PM | Show all posts
Vellfire replied at 7-9-2021 08:40 PM
ada gambar dia  dgn wife dan baby girl
laju jer orang share
owh ...
kmk sikda nangga


sian baby ...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2021 05:01 PM | Show all posts
Vellfire replied at 7-9-2021 08:45 PM
kita tak berada ditempat dia
dan tak rasa bertapa beratnya masalah dia
orang camni...
bila dah nekad ...
dia tak banyak cakap... jenis pendam sendiri kot ...

sebab tu penting ada kawan yang betul2 kawan ...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2021 05:03 PM | Show all posts
ianiskandar replied at 8-9-2021 02:38 AM
Tedah.. berapa kali dah tempat yang sama jak. Sebelum sia juak org terjun..
aok ...

nang bena ... dah brapa kali ndak tempat yang sama ... patut polah jaringan kah apa kah o


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 8-9-2021 05:01 PM
orang camni...
bila dah nekad ...
dia tak banyak cakap... jenis pendam sendiri kot ...

Bapak kmk pdh wee tok bright student zmn sekolah dolok. Sbb nya ank murid bpk kmk. Firm nya tok lawyer insuran rumah kmkorg. Bapak kmk pun tkejut bena nya dgr cerita tok

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2021 02:47 PM | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 11-9-2021 02:39 PM
Bapak kmk pdh wee tok bright student zmn sekolah dolok. Sbb nya ank murid bpk kmk. Firm nya tok la ...
makaseh info ...

yalah mek baca2 ... banyak urang madah mendiang tuk bait ...

adalah ya nyebab nya jadi camya ...

sik pat juak kita madah pa2 lebih2... sebab kita bukan dirik nya ...



Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list