Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
29785
View
189
Reply

Betul ke zizie dah bercerai?terkini-Alhamdulillah,SEKADAR KHABAR ANGIN saje

[Copy link]

Author: Perils       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-9-2021 09:38 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Perils at 14-9-2021 01:11 AM

Betul ke zizie dah bercerai ?Drpd komen IG ni la . Sorry kalau iols yg tertinggal ketapi . Dan dah tak bertudung pulak tu .
  


IMG_20210910_095013.jpg Screenshot_2021-09-10-09-48-21-94.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:45 AM | Show all posts
terawal pulak mari harini ahakkkk..kalo betul takziah la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Slain zizie, dia ada bini lain lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayoo dah bersusah payah nak dapat anak lama tunggu. Tup2 berpisah plak. Kalau betollah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak ramai.. twin pun cute..  confirm ke dah cerai dan xbertudung lagi? Alahaiii.. kesian nya
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Next beroques pulak
Btw cerai sebab apa? Adakah cerai sebab selama ni ZZ asyik tutup lampu atau pakaikan disposable bag starbucks dekat laki dia?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:53 AM | Show all posts
sebelum play video tu iolss baca BUNG by ridz okumura
ingatkan zizie jv dgn mamat ni buat biz. pastu letak nama (ex?) laki dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:55 AM | Show all posts
kena csi btul2 ni, jangan tersalah petik jer.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:56 AM | Show all posts
dorang ke yg masa awal2 kawin tu dorang dok nafi. pastu lepas dah naik mahkamah baru ngaku?
ke orang lain?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kalau betul berita ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Sameee la kita
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudung tu dh nk terbang ke? Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:13 AM | Show all posts
Anak berderet pun maintain lagi.. takpe masih ada market cari jerung
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:14 AM | Show all posts
kopiah dipakainya skarang.. haha..  comey.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakspek replied at 10-9-2021 09:45 AM
terawal pulak mari harini ahakkkk..kalo betul takziah la..

Berkopiahlaa plk.. lopes ni zizi leh juai kopiah cap bung.. mesti laku
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
betul ke cikebung tu ada bini tua? ingat zizeie sorang jee. haha dari tudung kepada kopiah...cikebung ke rupanya yg suruh dia bertudung selama ni???
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-9-2021 09:52 AM
Next beroques pulak
Btw cerai sebab apa? Adakah cerai sebab selama ni ZZ asyik tutup lampu atau p ...

Hahha adoi komen uolss ni hahaha
Kalau dah asik tutup ngn beg kertas takde comolot ke tak bestnya takat creet jerr.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana ada cerai. Pandai-pandai je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:38 AM | Show all posts
sahih ke citer ni..kalau serai pun idak la zz ni kesusahan mcm ibu2 tunggal yg lain

ada je jerung nak wat bini nti..tgk je acik ziela laku jua

yg penting jaga aset bg mantop kohkohkoh

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:41 AM | Show all posts
X dpt berkepit naik Mahkamah sama2 lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list