Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134859
View
1108
Reply

Koleksi Foto : Kucing

[Copy link]

Author: guard_x       Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2004 01:38 AM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 24-5-2004 17:33:


Terima kasih ... he he he :bgrin:

Aku segan ler chowski.. camera aku tak sehebat camera kau ...

Hmm kau ada gambar anak kucing ker ? :bgrin:


Apa pula nak segan .....Janji camera sudah  lollol:lol
Gambar kat atas tu anak kucing aku la tu ...baru 1 thn lebih :ah::ah::ah:

#Camera aku pun biasa aje ....yg hebat nuhhhh macam DSLR
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2004 11:11 AM | Show all posts
Originally posted by chowski at 25-5-2004 01:38 AM:


Apa pula nak segan .....Janji camera sudah  lollol:lol
Gambar kat atas tu anak kucing aku la tu ...baru 1 thn lebih :ah::ah::ah:

#Camera aku pun biasa aje ....yg hebat nuhhhh maca ...



Oh gitu ker. he he he :lol

Camera aku jenis Olympus ...  :nyorok:

Kucing kau tu besar yer chowski ... hmm ada gambar kucing siam ker ? :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2004 02:40 PM | Show all posts
Gambar kucing siam & maine coon..



[ Last edited by aimez on 16-9-2004 at 03:13 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2004 02:56 PM | Show all posts
wah, besar lah kucing kau aimez ... :bgrin:

anak kucing ada ker ? ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2004 09:28 PM | Show all posts





ni gambar kucing kak liza..
umur dah 13 thn...
namanya cumi....

[ Last edited by hanieliza on 25-5-2004 at 09:46 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2004 11:29 AM | Show all posts
comel2nya kucing kat sini.....eeee...gearam.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 10:25 AM | Show all posts
eiiii...kiutttttttttnyer dierrr...gerammmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 10:33 AM | Show all posts


budak bertiga nie buah hati aku kat umah nie.. :love:
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 12:44 PM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 2004-5-22 04:33 PM:
Ok.. ni kali pertama aku tangkap gambar kucing... aku belum pro lagi tangkap gambar ni. baru first time ... he he he ... :bgrin:

[IMG]http://img61.photobucket.com/albums/v187/rhoyo/kucing.jpg[/ ...


apsal anak kucing tu mcm takut jer rhoyo???? aper yg dah ko buat ????:no::no:
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 02:45 PM | Show all posts
kucing tu samada yang masih hidup atau yang sudah mati , kita letakkan atas jalan tak berturap, biarkan digilis kereta dan terjemur dua tiga hari, jadi lah ia bergini .. kan kan kan...

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 05:04 PM | Show all posts
isk...sian nyer..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 02:19 PM | Show all posts
Adoiiii.......kucing gigit tanganku.........

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2004 04:52 PM | Show all posts


oOOpss.. ini kucing ker?? ff:
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2004 12:34 AM | Show all posts

kucing yg tak diketahui tuannya datang ke rumah sherrina untuk mencari sesuap nasi.....cute kan? :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2004 11:11 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2004 04:48 PM | Show all posts
cutenye miow.... suka sgt ngan miow..... muahs muahs miow :hug:
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2004 04:56 PM | Show all posts
kucing saya...



Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2004 10:03 PM | Show all posts
Originally posted by Dark-Ang3L at 30-9-2004 01:48 AM:
cutenye miow.... suka sgt ngan miow..... muahs muahs miow :hug:


Dark, postlah gambar meowmu disini..byk tu!:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2004 10:07 PM | Show all posts
Originally posted by mentollica at 30-9-2004 01:56 AM:
kucing saya...





kiutnye meow!!!! :love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2004 12:16 AM | Show all posts

sorry tak berapa sharp. sebab jauh dan kelam. kucing yg telah menyebabkan kitorang susah nak tido malam selama 4 hari. dia nie terperangkap kat atas bumbung dan hanya boleh diselamatkan melalui tingkap bilik air yg punye le tinggi. jenuh le nak memanjat, nak memujuk nak tarik dia turun. hampir dah nak give up. kalau nak tau story penuh, check http://sherrina.blogspot.com


Operasi menyelamat berakhir dengan jayanya...sambil dihambat dengan penyapu oleh mak sherrina yg marahkan kucing tu yg nyusahkan kitorang :lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119347s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list