Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134949
View
1108
Reply

Koleksi Foto : Kucing

[Copy link]

Author: guard_x       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2004 12:52 PM | Show all posts
Originally posted by mentollica at 30-9-2004 04:56 PM:
kucing saya...





O...baby kucing,patutle sampai terberak atas riba!:lol Anak hang renyih tu pun  nampak cam kucing gak. Pagar roboh rupanya cik Intan. Boo Bear pun dua roboh!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 01:09 PM | Show all posts
avatar tu bukan intan lah belanga, yg tu Anis dok reyih khas untuk aida...heheh
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2004 10:35 AM | Show all posts
Kucing sesat..



Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2004 10:36 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2004 07:50 PM | Show all posts
Pulanglah ke pangkal jalannn... :lebai:
Reply

Use magic Report

Shimmy This user has been deleted
Post time 26-11-2004 07:53 PM | Show all posts
selamat hari raya semua.. ni gambar kucing yang bernama Aizam.. glemer tak nama dia wakaka :lol


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2004 07:56 PM | Show all posts
Canggih nama kucing... bersempena nama ex-bf ke? Hehehe... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Shimmy This user has been deleted
Post time 26-11-2004 07:57 PM | Show all posts
Originally posted by guard_x at 26-11-2004 07:56 PM:
Canggih nama kucing... bersempena nama ex-bf ke? Hehehe... :bgrin:


dak aih.. ada dua ekor.. sekor adam, dah takder.. yang ni lak aizam.. sebab anak sedara suka adam AF tu pasal dapat nama tu :lol
Reply

Use magic Report

static This user has been deleted
Post time 3-12-2004 01:52 PM | Show all posts




Lamer dah tak post..ehehehe. Aduh...posing maut! :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 09:24 AM | Show all posts
This is WAWA -- sombong gilerrrr -- mata garfield

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 09:24 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2004 10:17 AM | Show all posts
Ini ha anak Abang baru boleh bagi keluar kandang. Usia baru 3 minggu. Abang ni sebenarnya kucing betina. Kita orang serumah panggil dia Abang pasal masa kecik dulu macam tomboy, habis semua adik beradik nya kena belasah. Bila dah besar dia pula kena belasah dengan kucing jantan lain...... padan muka:lol. Di bawah ni lah hasil nya..... tapi kan Abang ni pandai jaga anak & very loving. Silap hari tangan kita habis dibahamnya kalau anak dia kena usik.....enjoy:bgrin:



               


               

  
               
               

                             


                             
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 27-12-2004 01:22 PM | Show all posts
^
comel betul
lama dah gue tak bela kucing
dulu zaman skolah rajin le
skang dah bujang,mmg takde masa
:lol
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2004 12:10 AM | Show all posts


Sapa bunuh kucing ini??? Jeng...jeng...jeng.....citer penuh di http://sherrina.fotopages.com :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2004 01:34 AM | Show all posts
nak join gak:cak:

gambar kucing saya..nama dia robin..
skang ni dah besar dah..


yang ni plak kucing kat kampung..
nama dia kuman sebab masa lahir kecik sgt..skang pun dah besar.. photo ni OOF sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2004 11:16 AM | Show all posts
in action ...


profile muka ..



[ Last edited by azaleena on 28-12-2004 at 11:29 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2004 12:17 PM | Show all posts

oopppssss...

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2005 07:27 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

kakn This user has been deleted
Post time 2-5-2005 04:48 PM | Show all posts
kucing kakn semasa berusia 13 hari...





aiseh, besar lak... mod kat sini la tlg kecikkan ek... hehe...

kakn guna kamera phone je, Nokia 7610.


kakn..image has been resize..:nerd: lawa kucing..:nerd:

[ Last edited by bimmer_man on 2-5-2005 at 10:13 PM ]
Reply

Use magic Report

kakn This user has been deleted
Post time 2-5-2005 04:55 PM | Show all posts
gambar2 ni guna tepon Sony Ericsson T630



ini oren... nakal sungguh... :kant: muka kakn bape kali tah kena gigit, kena cakar ngan die ni... tapi ni le kesayangan kakn... :love:

kat bawah ni lak, gambar anak2 die.. Tam dan OJ. :bgrin: kurang nakal berbanding ibu die tapi die ni plak suka gigit kaki kakn...




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093400s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list