Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134663
View
1108
Reply

Koleksi Foto : Kucing

[Copy link]

Author: guard_x       Show all posts   Read mode

Post time 2-5-2005 10:47 PM | Show all posts
Nama: Cikepam
Umur: 14 hari
Jantina : Jantan

Reply

Use magic Report

d'One This user has been deleted
Post time 3-5-2005 09:49 AM | Show all posts
[quote]Originally posted by bimmer_man at 2-5-2005 10:47 PM:
Nama: Cikepam
Umur: 14 hari
Jantina : Jantan

Tahniah bimmer dapat anak baru.:clap:
Reply

Use magic Report

d'One This user has been deleted
Post time 3-5-2005 09:49 AM | Show all posts
Ini plak anak kucing yang aku jumpa kat sebuah kedai makan. Menurut tokeh kedai tu, ada empat ekor semuanya. Seekor dah diambil orang, seekor kena lenyek ngan kereta, so tinggal dua ekor. Ini salah seekor darinya.

Reply

Use magic Report

sabli_d This user has been deleted
Post time 4-5-2005 08:39 PM | Show all posts
Originally posted by d'One at 3-5-2005 09:49 AM:
Ini plak anak kucing yang aku jumpa kat sebuah kedai makan. Menurut tokeh kedai tu, ada empat ekor semuanya. Seekor dah diambil orang, seekor kena lenyek ngan kereta, so tinggal dua ekor. Ini salah ...


Nice shot..... Posing...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2005 08:58 PM | Show all posts
hari nih Cikepam dah pandai gurau gurau..
aku pulak gurau gurau dengan dia menggunakan..*ahem* *ahem*



Reply

Use magic Report

Sweet_Angel This user has been deleted
Post time 6-5-2005 10:19 PM | Show all posts


hehehe ... lol



hehehe ...lol
Reply

Use magic Report

Sweet_Angel This user has been deleted
Post time 6-5-2005 10:29 PM | Show all posts






Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2005 12:06 PM | Show all posts
;););)
pandainye amik gambar kucing..pakai kamera apa nih..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2005 07:33 PM | Show all posts





kucing anak dara kak liza..
asalnya dia hanya bagi makan di kolej saja..
bila cuti semester 3 bulan ni dia kesian dan minta bawa balik rumah..
so now dia dah jadi part of our family laaa..
semua suka main...
namanya KECIK..kucing jantan..umurnya dalam limgkungan below 1 tahun kot..
Reply

Use magic Report

d'One This user has been deleted
Post time 9-5-2005 01:26 PM | Show all posts

Play Time







[ Last edited by d'One on 9-5-2005 at 01:29 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2005 06:43 AM | Show all posts
Originally posted by kakn at 2-5-2005 01:48 AM:
kucing kakn semasa berusia 13 hari...



[img=448,336]http://img.photobucket.com/album ...


eiiiii comeeeeeeeeelnya meow geram nengok!!!! :hug::hug::love: suka tul tgk yg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2005 12:08 AM | Show all posts
kalau korang jalan-jalan ke Bukit Bintang, singgah2 le di depan MacD kat simpang BB, dekat kedai Giordano. Ada satu brader nama Jamil akan berada disana dengan kucing-kucingnya yang dok atas skuter. bagi sedikit derma, korang bleh main dan amik gambo.....dia nie bela kucing2 terbiar.


nie skuter yg penuh dengan kucing.


apa pandang-pandang???


Tido lagi best....zzzzzz.....


kucing hutan yang telah berjaya dijinakkan
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2005 02:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Rossi This user has been deleted
Post time 14-12-2005 11:59 PM | Show all posts
Nak tumpang pos gambar sikit, dari koleksi lama ..





Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2005 01:15 AM | Show all posts
Panda the kitten...

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2005 09:48 AM | Show all posts
meow....nak post jgk la...











Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2005 09:50 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2005 04:48 PM | Show all posts


Ni pulak gambar kucing kita. Testing samada gambar keluar ke tak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2005 04:52 PM | Show all posts
Nama kucing  Bobo. Gambar first sekali tu gambar dia sedang mengandung. Murung semacam je muka kucing tu. Ni gambar dah beranak. Anak ada tiga ekor semua.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2005 10:33 AM | Show all posts
heeeeeeeee...kucing kite..nama dia bob...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093635s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list