Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
131559
View
198
Reply

P&V - Complaint And Feedback

[Copy link]

Author: sherrina       Show all posts   Read mode

Post time 11-3-2005 09:32 AM | Show all posts
Originally posted by guard_x at 11-3-2005 09:23 AM:
Sherrina,

My idea is to create satu thread "Borak2 Kosong"... segala posting2 yang tak relevan di thread2 lain kita dumpkan ke thread "Borak2 Kosong" tu... dgn cara tu kredit ...


:setuju::setuju::setuju:
macam mana kalau dinamakan borak2 foto dan video...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2005 08:13 AM | Show all posts
Amacam kalau ko yang buat...? :nerd: Kan sekarang dah jadi MOD P&V... :bgrin: Tahniah bimmer... sejak bila ni? Baru aku terperasan... :cool:

Originally posted by bimmer_man at 11-3-2005 09:32:

:setuju::setuju::setuju:
macam mana kalau dinamakan borak2 foto dan video...
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 3-4-2005 12:43 PM | Show all posts
apakata..tubuhkan satu club..utk suma forumner yg nak join club photografer cari.com
macam..board ni dah ada thread model camera yg diaorg ada kan..so tubuhkan lah club dia lak.kalau dah ada cadangan seperti ni..sila ignore je cadangan saye nih
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 11:36 AM | Show all posts
gru,

Sebenornya kat sini kira memang dah club dah... kira tak rasmi la... P&V ni kira club la kan... kalau ada member2 yang buat apa2 aktiviti tu join la... :nerd:

Originally posted by grugals at 3-4-2005 12:43:
apakata..tubuhkan satu club..utk suma forumner yg nak join club photografer cari.com
macam..board ni dah ada thread model camera yg diaorg ada kan..so tubuhkan lah club dia lak.kalau dah ada cad ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 06:41 PM | Show all posts
Originally posted by guard_x at 6-4-2005 11:36 AM:
gru,

Sebenornya kat sini kira memang dah club dah... kira tak rasmi la... P&V ni kira club la kan... kalau ada member2 yang buat apa2 aktiviti tu join la... :nerd:




Memang betul apa GX cakapkan tu, tak yah le adakan sub sub clubs plak, nanti activity terbatas...
Reply

Use magic Report

nin9 This user has been deleted
Post time 29-4-2005 10:45 PM | Show all posts
setuju.. hidup p&v!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2005 05:44 PM | Show all posts
gru,
kitaorang ni skang cuma club malam jer blom tubuhkan!
club yang lain dah!
:kerek:
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2005 10:02 AM | Show all posts
tomen,

Make sure club karaoke tu sepat2 sket buat... eloknya lepas habis musim cuti sekolah ni la... celebrate...!  :bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2005 12:29 PM | Show all posts
Originally posted by guard_x at 2005-3-11 09:23 AM:
Sherrina,

My idea is to create satu thread "Borak2 Kosong"... segala posting2 yang tak relevan di thread2 lain kita dumpkan ke thread "Borak2 Kosong" tu... dgn cara tu kredit ...


dah buat. namanya sembang gebang P&V
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2005 03:05 PM | Show all posts
Thanks Sherr... :nerd:

Originally posted by sherrina at 28-5-2005 12:29:

dah buat. namanya sembang gebang P&V
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2005 08:38 AM | Show all posts
Originally posted by guard_x at 2005-5-25 10:02 AM:
tomen,

Make sure club karaoke tu sepat2 sket buat... eloknya lepas habis musim cuti sekolah ni la... celebrate...!  :bgrin:



skang ni saya cuba caik sponsor utk club karaoke ni!
aktiviti makruh macam ni diharap dapat sambutan laaa!
sokong la industri muzik malaysia!
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2005 08:37 AM | Show all posts
disini saya ingin mencadangkan setiap gambar yg dipost disertakan exifnya..sekianterimasarkis

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

otroImAnn This user has been deleted
Post time 27-6-2005 04:14 PM | Show all posts
saya setuju dengan apa yang dicadangkan oleh Enche Frycrax itu... cadangan yang sungguh bernas... ia juga dapat mengelakkan penipuan gambar yg dipostkan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2005 06:18 PM | Show all posts
Originally posted by frycrax at 2005-6-27 08:37 AM:
disini saya ingin mencadangkan setiap gambar yg dipost disertakan exifnya..sekianterimasarkis


actually idea tu dah lama kita praktik.....especially otai2 yg kat sini.....cuma sejak kebelakangan ni saja dlm keghairahan semua org posting gambar2 menarik ...mungkin terlupa nak letak....mungkin jugak sbb terlupa exif psl x tulis kat mana2 kannnnn...mcm aku ni yg masih setia dgn pelem.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2005 09:14 AM | Show all posts
Bila time teruja sgt post gambar tu semua nya terlupa dah... exif ka apa ka... :nerd:

Originally posted by Tee Jay at 24-7-2005 18:18:

actually idea tu dah lama kita praktik.....especially otai2 yg kat sini.....cuma sejak kebelakangan ni saja dlm keghairahan semua org posting gambar2 menarik ...mungkin terlupa nak letak....mun ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2005 02:38 AM | Show all posts
Nak tumpang bagi cadangan juga ..   if a thread has too much pics they need to put a 56k warning. Cuz otherwise it could take hours for the pics to load.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2005 10:48 AM | Show all posts
Roger... tu dia kawan2... lain kali letak warning tu kat title thread... :nerd:

Originally posted by DARSITA at 17-8-2005 02:38 AM
Nak tumpang bagi cadangan juga ..   if a thread has too much pics they need to put a 56k warning. Cuz otherwise it could take hours for the pics to load.
Reply

Use magic Report

Yuya_marino This user has been deleted
Post time 17-8-2005 02:59 PM | Show all posts
a'kum,

almost 1 year just being a faithful reader this board n this is my 1st reply here. anyway i just wanna to address my complimentary pada semua forumer kat sini sebab terlalu banyak ilmu berkaitan DSLR yang aku dapat disini walau pun sekadar membaca posting orang lain. buat masa ni blom bersedia utk outing atau paste any pix kat sini sebab blom ada kamera sendiri lagi. selama ini main kamera opis sahaja, maybe in few months aku akan meminang juga si 'dia' (D50), hage n kedai  dah survey (dapat info dari korang gak).

macam biasa ayat korang ler 'post ler gambar kat sini....'  - nanti dulu yer (takut kamera jer canggih, orang nyer tak canggih!!!)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2005 04:37 PM | Show all posts
Originally posted by Yuya_marino at 17-8-2005 02:59 PM
a'kum,

almost 1 year just being a faithful reader this board n this is my 1st reply here. anyway i just wanna to address my complimentary pada semua forumer kat sini sebab terlalu banyak ilmu be ...


terimakasih sebab sudi jenguk2 ke sini.. your comment is appreciated very much..
dah confirm ke nak amik D50.. tak terpikir nak amik D70s ke? harga tak jauh beza tu..

:cak::cak:
Reply

Use magic Report

Yuya_marino This user has been deleted
Post time 17-8-2005 05:39 PM | Show all posts
bro bimmer,

rasanya beginner cam saya ni, D50 pun dah terlalu advanced, w/pun hage beza around RM500++ tapi rasanya dah tak sanggup kumpul duit lagi, kalo bole jam2 ni gak nak sambar terus. biarlah saya bertatih dengan D50 dulu, ok!... kalo yang pakai D50 ni boleh join outing ker?...maklum ler meriam buluh pendek jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.565178s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list