Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
113294
View
243
Reply

Proton SAGA dalam sejarah

[Copy link]

Author: Fast-N-Furious       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-10-2004 12:26 PM | Show all posts
inilah dier model proton SAGA iswara, satu perubahan yang sangat drastik dan diterima pakai oleh rakyat mesia.. satu upgrade yang boleh dipuji sebab banyak perubahan telah dilakukan, cuma enjin still megavalve lagik...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 12:33 PM | Show all posts
setelah agak lama model SAGA Iswara nie berada dipasaran, USPD mengamik initiatif utk make-up sikit ISWARA aeroback nieh, so kuar ler satu model limited edition atau model Iswara sport yang cuma ader kaler silver. accessories tambahan yang ditambah adalah seperti side skirt, lips hadapan, panel meter design baru, lampu belakang ala alteeza gitu, air spoiler belakang design baru.



Tak banyak perubahan, setelah ISWARA limited edition nie habis, baru ler kuar SAGA LMS kete kebal plak macam si squall citer tu.. edition awal cuma kaler merah ngan kaler itam, pas tu skang nie ader banyak kaler lain cam kaler biru ngan gold tu..

[ Last edited by Fast-N-Furious on 14-10-2004 at 12:38 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 12:44 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 14-10-2004 12:01 PM:
weh.. dalam game PS2 punya grand turismo, pakai kete nie bleh makan skyline tak?? miahahah



Fast, gambaor nih dalam Game racing maner nih?   Lawakla... Memula taknak gelak, last2 GELAK jugak!!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 12:49 PM | Show all posts
Originally posted by matdue77 at 14-10-2004 12:44 PM:


Fast, gambaor nih dalam Game racing maner nih?   Lawakla... Memula taknak gelak, last2 GELAK jugak!!!!!

Grand Turismo, PS2... maihaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 12:50 PM | Show all posts
pacth games mane ni.:cak:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 12:55 PM | Show all posts
ni plak gambo Saga Iswara aeroback

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 12:56 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 14-10-2004 12:49 PM:

Grand Turismo, PS2... maihaha


Keter nih dapat lepas UNLOCK racing....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 12:57 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 14-10-2004 12:55 PM:
ni plak gambo Saga Iswara aeroback



nf: Oit Fast, sempat lagi tuh... biase nih.... nf: :agr:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 12:57 PM | Show all posts
interior SAGA


interior fiore
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 01:11 PM | Show all posts
ni interior proton Iswara CARES. antara version iswara yg pakai enjin injection..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 02:00 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 14-10-2004 12:55:
ni plak gambo Saga Iswara aeroback



cam kenal jerk keta ni.. bukan ker ini kereta paling hangat diperkatakan 'parking kat paip bomba'
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 02:12 PM | Show all posts
Originally posted by EdisiSesat@Cari at 14-10-2004 02:00 PM:


cam kenal jerk keta ni.. bukan ker ini kereta paling hangat diperkatakan 'parking kat paip bomba'



Aik ini tak leh ni.......harus disamankan....:bgrin::bgrin::bgrin::bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 02:52 PM | Show all posts
Originally posted by EdisiSesat@Cari at 14-10-2004 02:00 PM:


cam kenal jerk keta ni.. bukan ker ini kereta paling hangat diperkatakan 'parking kat paip bomba'

pihak berkuasa tengah carik tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 03:13 PM | Show all posts
model yg sama bapak haku pernah pakai dulu, SAGA version  1.5i, kaler kasturi green, cuma yg nie dah tukar sport rim. model asal pakai rim cover jer.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 03:14 PM | Show all posts


[ Last edited by  HangPC2 at 2-9-2007 10:48 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 03:18 PM | Show all posts
lagi gambo lancer fiore, model asas proton saga



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 03:25 PM | Show all posts
proton saga iswara ralli version..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2004 04:46 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 14-10-2004 02:52 PM:

pihak berkuasa tengah carik tu..


:lol Lawak la korang nih... sekarang aku dah baik dah... parking pun gaya2 ayu ajer... Aku skang parking kat petak NO PARKING.... miahahahahahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2004 05:30 PM | Show all posts
Originally posted by matdue77 at 14-10-2004 04:46 PM:


:lol Lawak la korang nih... sekarang aku dah baik dah... parking pun gaya2 ayu ajer... Aku skang parking kat petak NO PARKING.... miahahahahahah

ehh.. kete ngko ker tu?? nasib baik ngko mengaku.. haku tak tau pong kete saper sebenarnyer.. heheheh :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2004 07:28 AM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 14-10-2004 03:25 PM:
proton saga iswara ralli version..



ni macam kat glenmarie shah alam kat pejabat PERT ker...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078378s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list