Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
113297
View
243
Reply

Proton SAGA dalam sejarah

[Copy link]

Author: Fast-N-Furious       Show all posts   Read mode

Post time 9-5-2007 05:11 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 9-5-2007 04:57 PM

err.. proton wira ader lagu ker??

camner lagu dier hah??


blah...blah..blah.... harum namamu di mata dunia.. :music:

hehehe yg tuh jer aku ingat.. eheks
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2007 05:21 PM | Show all posts
Originally posted by True-X at 9-5-2007 05:11 PM


blah...blah..blah.... harum namamu di mata dunia.. :music:

hehehe yg tuh jer aku ingat.. eheks

takde pitching lagu proton wira pong..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 05:24 PM | Show all posts
True yg reka sendiri



Originally posted by Fast-N-Furious at 9-5-2007 05:21 PM

takde pitching lagu proton wira pong..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 05:27 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 9-5-2007 05:21 PM

takde pitching lagu proton wira pong..


adelah.. tp aku tak ingat laaa



iklan nyer pon aku ingat lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 05:58 PM | Show all posts

Reply #104 True-X's post

ntah2 tu lagu iklan cikedis kot....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:00 PM | Show all posts
Lagu sekolah dia kot :hmm:


Originally posted by ryo_takahashi1 at 9-5-2007 05:58 PM
ntah2 tu lagu iklan cikedis kot....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:06 PM | Show all posts
  takkan lagu cikedis ader lirik "harum nama mu di mata dunia...":kant:

aalah lagu skolah aku pon  .. sepatah haremm pon aku tak ingat... camner nieh..:stp:

lawak laa korunk..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:10 PM | Show all posts

Reply #107 True-X's post

jgn ngko tak tahu... cikedis tu fofular la wehh....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:11 PM | Show all posts
Sebab dah 9 tahun tinggalkan sekolah tu


Originally posted by True-X at 9-5-2007 06:06 PM
  takkan lagu cikedis ader lirik "harum nama mu di mata dunia...":kant:

aalah lagu skolah aku pon  .. sepatah haremm pon aku tak ingat... camner nieh..:stp:

lawak laa korunk..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:17 PM | Show all posts
Originally posted by assaffah at 9-5-2007 06:11 PM
Sebab dah 9 tahun tinggalkan sekolah tu


aku sebaya ngan ko laaaa.. ko tak lahir lagi time proton saga kuar
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:18 PM | Show all posts
Ko dah tengok profile aku patutlah ko tau


Originally posted by True-X at 9-5-2007 06:17 PM


aku sebaya ngan ko laaaa.. ko tak lahir lagi time proton saga kuar
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:26 PM | Show all posts

Reply #111 assaffah's post

tua ngko sikit dari aku...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:28 PM | Show all posts
Betul adik ryo


Originally posted by ryo_takahashi1 at 9-5-2007 06:26 PM
tua ngko sikit dari aku...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:30 PM | Show all posts
Originally posted by assaffah at 9-5-2007 06:18 PM
Ko dah tengok profile aku patutlah ko tau


ahakkss..  i wish u r older than me ... but u r not :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:37 PM | Show all posts
Aku ni abang pada ko lah



Originally posted by True-X at 9-5-2007 06:30 PM


ahakkss..  i wish u r older than me ... but u r not :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2007 06:41 PM | Show all posts
yeahh leh jadi adik manja kat sini.. :pompom:

neeway aku benarnyer rase dah tak best sgt sbb semakin ari semakin aku tua kat board nieh,... :kat:

dulu time memula join ok lah gak ramai yg leh panggil abang kakak
Reply

Use magic Report

kotak_sabun This user has been deleted
Post time 9-5-2007 09:30 PM | Show all posts
saga the legend.....tabik hormat
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2007 08:03 AM | Show all posts
26 tahun tu masih muda lagi.
Masih cun melecun


Originally posted by True-X at 9-5-2007 06:41 PM
yeahh leh jadi adik manja kat sini.. :pompom:

neeway aku benarnyer rase dah tak best sgt sbb semakin ari semakin aku tua kat board nieh,... :kat:

dulu time memula join ok lah gak ramai yg l ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2007 08:08 AM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 9-5-2007 04:57 PM

err.. proton wira ader lagu ker??

camner lagu dier hah??


mana ada lagu... yg aku ingat iklan dia ada benda bulat mcm alien ship kuar dr lambang depan tuh pusing2 keta nak tunjuk keta tuh tak petak dr seblom nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2007 08:17 AM | Show all posts
Originally posted by rambutan at 10-5-2007 08:08 AM


mana ada lagu... yg aku ingat iklan dia ada benda bulat mcm alien ship kuar dr lambang depan tuh pusing2 keta nak tunjuk keta tuh tak petak dr seblom nih

setau haku pong takde lagu, tapi budak true tu kata ader.. tu yg haku nak edisi siasat nieh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.275565s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list