Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
167334
View
1684
Reply

Ex - USM Students ( ALUMNI )

[Copy link]

Author: medangmru       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-12-2004 11:13 AM | Show all posts
rasenyer nak wat therad kat missing person tu la....

tp kena taruk batch ngan course yang kita ambik....mesti dapat feedback balik!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2004 11:33 AM | Show all posts
Alah..tak yah susah2 tarul gambooo
just bgtau ler ko amik cpurse hapa
batch mana
dok desa dulu blok mana tahun bape
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2004 11:52 AM | Show all posts
katak_kiut,
ko grad 2004 ke 2003? aku rasa cam nak bekenalan plak dgn ko. hehe.
adakah dirimu aku kenali? isk.. ko dulu PALAPES ke???
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2004 07:38 PM | Show all posts
katak..sure kite kenal kan...:stp::stp:
tp ntahla..maybe nama taktau kot..tau rupa je...:hmm::hmm:

aku dl pya la liat nak gi silat...tp sekarang..rindu..rindu gile...rindu gile2...
sekarang srh aku dgr abang majid bg ceramah pun aku sudi..dl...boring nak mampus..heheh..:bgrin::bgrin:
siap aku kalau abg majid bc thread ni..lol:lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2004 02:24 PM | Show all posts
Originally posted by redapple at 2-12-2004 04:12 PM:
bebaru ni lalu dpn usm...
wargh...rindu gile..rs nak smbg blajar la plak..
jeles je tgk desa baru tu..tekun..saujana..restu ek..kalau tak silap..
tingin gile nak ddk sane plak...


kalo sesape yg smng master mmg ken dok tekun sekrg nih...
tp mhl la skit kalo sewa kat sana...
lebih kurang rm120 sebulan
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2004 09:28 AM | Show all posts
Originally posted by cik_azie at 2004-12-3 11:52 AM:
katak_kiut,
ko grad 2004 ke 2003? aku rasa cam nak bekenalan plak dgn ko. hehe.
adakah dirimu aku kenali? isk.. ko dulu PALAPES ke???


aku grad bulan 8, 2003 lepas extend satu semester hik hik hik
ko nak kenal ngan aku ker??
bleh bleh bleh
aku bukan dak PALAPES, tapi bakal 'owang umah' aku dak PALAPES
hehhehe
ko course hapa? Aku budak TI yang kiut!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2004 09:32 AM | Show all posts
Originally posted by redapple at 2004-12-3 07:38 PM:
katak..sure kite kenal kan...:stp::stp:
tp ntahla..maybe nama taktau kot..tau rupa je...:hmm::hmm:

aku dl pya la liat nak gi silat...tp sekarang..rindu..rindu gile...rindu gile2...
sekarang sr ...


aku rasa kalau aku reveal nama aku, ko kenai gak kut
sebab dulu aku pegang jawatan *******
hehehheheeee....
sure ko kenai gak aah
aku pon windu time prektis tetengah malam
kalau ujan lagik syiok
balik malam tuh cam hantu baru bangkit dari kuboq jeee
ada sekali tuh, sapa ntah dok pulun ajaq buah baru
sekali prakkkk
sluaq dia koyak daaaa
kah kah kah....aku gelak lam hati jek laaa, nak mampos kena penampoo kang!
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 05:32 AM | Show all posts
Originally posted by redapple at 2/12/2004 04:12 PM:
bebaru ni lalu dpn usm...
wargh...rindu gile..rs nak smbg blajar la plak..
jeles je tgk desa baru tu..tekun..saujana..restu ek..kalau tak silap..
tingin gile nak ddk sane plak...


mmg cantik.. tapi harga pun cantik... sehari rm4.50 tak silap aku.. banding dgn asrama biasa cuma lebih kurang rm2 jer...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2004 08:18 AM | Show all posts
Originally posted by Muntz at 8-12-2004 04:32 AM:


mmg cantik.. tapi harga pun cantik... sehari rm4.50 tak silap aku.. banding dgn asrama biasa cuma lebih kurang rm2 jer...


apa yang RM4.50 berbanding RM2.00 tu ???

Desasiswa boleh disewa ke...menarik nih???

More info please!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2004 08:19 AM | Show all posts
Mmg teringin sesangat nak pergi USM balik...hari tu pergi rasa tak puas sebab bulan posa....sampai dah nak dekat malam....tak leh nak round satu Pulau....

Ader saper2 ke yang nak buat convoy gi USM nih?????

Anyone???
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 11:12 AM | Show all posts
Originally posted by medangmru at 2004-12-8 08:18 AM:


apa yang RM4.50 berbanding RM2.00 tu ???

Desasiswa boleh disewa ke...menarik nih???

More info please!!!


Laaaa......memang lar kan kita ada rate sewa
Lain bilik, lain desa..lain ler kadar ratenya
Takkan sewa sume sama jek???
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 02:10 PM | Show all posts
jdnye..desa br tu..still kn bersaing ke nak msk..takpun just jd cam rmh sewa..
mahalnye sewa..rugile ek sape yg dpt desa tu...

tpkan..mmg mcm best je desa tu..maybe byk kemudahan...mahal pun berbaloi la kot...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 08:25 PM | Show all posts
Originally posted by medangmru at 15-10-2004 02:11 PM:


kira ko senior aku setahun lah...aku batch 93-94:clap:.......tapi aku suker makan nasi kandar kat sungai Dua depan kedai mamak u...kalau waktu:gila: petang ...dia punya beratur...macam nak beli ...



Syarif Nasi  Kandaq kaaa? Fuhh....chek masih terasa penangan nasi kandaq tu..  bukan dia kat Glogoq ke? hujan hujan pun tetap setia menunggu giliran...hehehehehehhehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 08:27 PM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 7-12-2004 09:32 AM:


aku rasa kalau aku reveal nama aku, ko kenai gak kut
sebab dulu aku pegang jawatan *******
hehehheheeee....
sure ko kenai gak aah
aku pon windu time prektis tetengah malam
kalau ujan lagik ...



agaknya yang bagi buah tu aku la tu kot.. hehe....  tempat jatuhlagikan dikenang, inikan pula tempat berguling dalamgelap... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 08:29 PM | Show all posts
Originally posted by redapple at 3-12-2004 07:38 PM:
katak..sure kite kenal kan...:stp::stp:
tp ntahla..maybe nama taktau kot..tau rupa je...:hmm::hmm:

aku dl pya la liat nak gi silat...tp sekarang..rindu..rindu gile...rindu gile2...
sekarang sr ...



haaaa... sapa cite pasal  abang majid ni? nanti aku repot kang...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2004 09:48 AM | Show all posts
uiksss....ko poon dak silat gak ker? batch bile nih?
Tahun bape grad?
Sape YDP time tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2004 06:18 PM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 9-12-2004 09:48 AM:
uiksss....ko poon dak silat gak ker? batch bile nih?
Tahun bape grad?
Sape YDP time tuh?



aku ni kira veretan la... korang semua sure tak kenal nya...  tapi jurulatih2 lama sure kenal... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2004 08:34 PM | Show all posts
Originally posted by mieraedoera at 9-12-2004 06:18 PM:

aku ni kira veretan la... korang semua sure tak kenal nya...  tapi jurulatih2 lama sure kenal... :bgrin:


ooo...kira veretan ye..lol..
emm..sape agaknye ye??

tp..mls aku nak pikir..aku cb igt2 yg mane satu katak pun tak dpt2 lg...:gantuk::gantuk:
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2004 04:08 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2004 09:16 AM | Show all posts
Originally posted by redapple at 2004-12-10 08:34 PM:


ooo...kira veretan ye..lol..
emm..sape agaknye ye??

tp..mls aku nak pikir..aku cb igt2 yg mane satu katak pun tak dpt2 lg...:gantuk::gantuk:


kih kih kih.....sile try lagik sekalik
aku rasa, kalau aku reveal nama....memang ko kenai aah
sebab time ko tuh, aku handle dianyee orientation programme lar
mandi itu mandi ini pon sure muka mandom aku ada jek
pastu tiap kali lepas satu2 pojek, kalau ko dgr owang dok marah2
haaa...sore aku lah tuh....hahhahaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083687s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list