JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
235032
View
737
Reply

Komik & Majalah Malaysia:Ujang,Gempak etc.

[Copy link]

Author: JUSTcircle       Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2004 03:08 PM | Show all posts
ntah le,lupe dah
bukan citer orang berlakon,kartun
sebab tu best..nanti kalu aku teringat aku bagitau ko okeh
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2004 03:18 PM | Show all posts
tumpang baca...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2004 04:25 PM | Show all posts
eh,aku rasa memang takdelah vcd nie
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2004 06:34 PM | Show all posts
ni yg x best nih.... aku nak tgk gak la...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2004 05:07 PM | Show all posts
:lol cian,ko tulis ler surat kat Pak Cik Din mintak anak2 buah dia keluarkan vcd
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2004 03:10 AM | Show all posts
nanti aku try..tu pun kalo aku rajinlah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2004 03:42 PM | Show all posts
ko malas pun buat2 rajin ler
kasik kipas besar skit pakcik din tu :lol
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2004 08:01 PM | Show all posts
hang lekuk..
best..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2004 10:51 AM | Show all posts
Originally posted by livingstone at 5-11-2004 08:01 PM:
hang lekuk..
best..


:setuju:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2004 03:11 PM | Show all posts
mmg best pun..lelagi tang kepala besi dier tuh!!! hang tuah yg slalu buli dia pun dah x leh lekuk kepala dia lagi....

bumper raya dah kuar!!!!! td aku baru beli.. heheheh!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2004 01:18 AM | Show all posts
dah lama aku x bace ujang
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2004 01:21 PM | Show all posts
aku pun lama dah tak beli ujang
tapi selalu baca,pinjam member nyer :lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-11-2004 06:00 PM | Show all posts
aku plak pembeli dan pembekal ujang kat ofis aku!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2005 04:11 PM | Show all posts
apa jadik dgn thread ni? memang takde penyokong komik mesia ke? hmmm...lama tak beli n x follow tapi wondering la...dulu aie ada komik dia sendiri, skang ni sapa tau mana mamat ni eh?
Reply

Use magic Report

kacangtanah This user has been deleted
Post time 5-6-2006 01:02 PM | Show all posts
dulu minatla...suka bc volkswagen,workshop,tok teh... tp skang kureng sketla..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2006 09:59 PM | Show all posts
ore tak beli pun... tak menarik minat sgt majalah2 dari m'sia nih... tak tahulah, mungkin sbb tema2 yg diutarakan kurang menarik minat ore...
Reply

Use magic Report

The~Sorrow This user has been deleted
Post time 7-6-2006 08:00 PM | Show all posts
aku dulu ada gak bli komik2 hampas ni,
skrg dah tua....kira tak minat sgt lah!!!
Reply

Use magic Report

pisces2202 This user has been deleted
Post time 10-6-2006 06:42 PM | Show all posts

halo..suma...

saya minat komik kartunis zint (gempak)...
ader ke dia kuarkan komik baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2006 12:31 PM | Show all posts
Originally posted by tr3e at 14-2-2005 04:11 PM
apa jadik dgn thread ni? memang takde penyokong komik mesia ke? hmmm...lama tak beli n x follow tapi wondering la...dulu aie ada komik dia sendiri, skang ni sapa tau mana mamat ni eh?


Brader Aie skang dah join ngan Gen-Y dia keje lukis kartun ntuk majalah G3 ngan komik ntuk magz Jom!...

Lagi satu saper yg minat komik Aku dan Sesuatu brader Aie nie...koleksi dia ada dijual bawah label Gen-Y Karangkraf skang...

Famous gak brader aie aritu kuar interview kat paper...haha..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2006 11:27 PM | Show all posts
Originally posted by Evilsmile at 15-6-2006 12:31 PM
Brader Aie skang dah join ngan Gen-Y dia keje lukis kartun ntuk majalah G3 ngan komik ntuk magz Jom!...


wah ni info baru ni..dah lama dok tunggu kesinambunagn citer tu..
apehal la si aie tu..mcm2 dia wat. last2 join mag lain plak! :geram:

okie lah evilsmile, thx for the info. walopon lambat aku dpt tau tapi akhirnya tau la jugak kan. tq. nanti leh pi cari mag jom tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057437s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list