JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
140272
View
636
Reply

Manga, Manhwa, Manhua & Comic Scan Download Direct Link

[Copy link]

Author: HangPC2       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2005 04:57 PM | Show all posts
Originally posted by HangPC2 at 25-3-2005 05:23 PM:
http://www.hochuuami.com/download.html

AISARERU KARADA

BOKURA NO UNSEI

CAPTURE THE PRINCE

DENKOU SEKKA BOYS


Bukan ker manga di Hochuuami tu semuanya boylove?? :hmm::hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2005 08:54 PM | Show all posts
hak ah..
ye ye je aku mendonlod.. skali... adeh la...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2005 10:54 PM | Show all posts
Originally posted by mambogurl at 5-4-2005 08:54 PM:
hak ah..
ye ye je aku mendonlod.. skali... adeh la...


:lol Kesian tul..... Susah jek eh download.... Lebih baik sesaper yg nak bagi link utk download manga tu, sertakan sekali genre crite tu.. Kot2 ada yg tak tau..... Kalo tak, nangis...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 12:36 PM | Show all posts
.........
www.dailymanga.org <----- banyak list manga....bley search lagi
www.manganews.net <---sespesis cam dailymanga....cume yg nih dier tunjuk yg      unlicense je...
www.narutofan.com, www.narutocenter.com, www.naruto-kun.com, www.narutochaos.com <---sume narutonye site
www.bleach7.com, www.bleachportal.net <----bleach nye
www.yanime.com <---ichigo ade skit skit....bace kat topic dier...dah kene license, d.gray-man, school rumble, Addicted to Curry, Gakuen Heaven, Gintama, KochiKame, Mai-HiME, Yuuto
www.timcanpi.net <---- d.grayman.com
kalu nak cari one piece baik begi download kat irc....server irc.irchighway.net channel null

ok....dah kot...nak lagi mintak je....ade banyak sangat nih...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 12:44 PM | Show all posts
lupe plak...satu lagi
sape minat death note bley download kat....jap yer...
http://deathnote.gamrdev.com/
http://fiwem.hollosite.com/deathnote.php#Index
http://thespectrum.net/manga.shtml
http://www.deathnote-fr.tk/
http://souhaku.free.fr/
http://www.slumpy.net/DeathNote/
http://any-otaku.com/manga_dea.php
http://www.symphonext.com/manga.php?title=deathnote

dah la yurp.....babai....erm...fma dah kene license so....ank download kene kat irc jer.. server same ngan kat atas...channel [evil_genius]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2005 02:44 PM | Show all posts
Originally posted by buDak_gaTaL at 5-4-2005 03:21 PM:
:clap: baguslah HangPC2,mod bagilah kredit....banyak link yang berguna dah dikongsi :clap:



aku letak link download sajer jer nak kongsi sama2... :ah:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2005 02:46 PM | Show all posts
http://www.mangafreak.tk/

INUGAMI

Volume 7 (Chapter 32)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2005 02:51 PM | Show all posts
Originally posted by Eastern at 5-4-2005 04:57 PM:


Bukan ker manga di Hochuuami tu semuanya boylove?? :hmm::hmm:


itu tak pastilah.. kene tanya saper yg biasa download shojou manga..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2005 09:04 PM | Show all posts
Originally posted by Eastern at 5-4-2005 10:54 PM:


:lol Kesian tul..... Susah jek eh download.... Lebih baik sesaper yg nak bagi link utk download manga tu, sertakan sekali genre crite tu.. Kot2 ada yg tak tau..... Kalo tak, nangis...


hik hik hik..
tu la...
alang2 meng'link'kan .. apa salahnya meng-intro-kan sket citer tuh... hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2005 12:51 AM | Show all posts
bukak cita tuh kan dah ada intro....so tak payah le....bagi aku je la kot...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2005 12:09 PM | Show all posts
Originally posted by merru at 7-4-2005 12:51 AM:
bukak cita tuh kan dah ada intro....so tak payah le....bagi aku je la kot...



:setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2005 09:31 PM | Show all posts
ada tak PRINCE OF TENNIS punya, yang dari episod satu punya sampai habis....ada tak... kalau tak da yang sampai setengah2 tak palah janji dari episod 1
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2005 10:21 PM | Show all posts
Dulu east ada download manga POT dari vol 1 sampai vol 4 kalo tak silap... lepas tu dah tak boleh sebab dilesenkan..... Sekarang nie kalo nak pon, mungkin bleh dapat dari bittorent, atau irc....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2005 10:21 PM | Show all posts
EVERYBODY, LET'S DISCUSS ABOUT OUR FIRST GATHERING HERE. YOUR SUGGESTIONS AND PARTICIPATIONS ARE WELCOMED!!

MARILAH KITA SAMA2 MERIAHKAN GATHERING INI ^O^
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2005 10:37 AM | Show all posts
Originally posted by Eastern at 8-4-2005 10:21 PM:
Dulu east ada download manga POT dari vol 1 sampai vol 4 kalo tak silap... lepas tu dah tak boleh sebab dilesenkan..... Sekarang nie kalo nak pon, mungkin bleh dapat dari bittorent, atau irc....


ye ke.....terima kasih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2005 11:12 AM | Show all posts
Originally posted by Eastern at 8-4-2005 10:21 PM:
Dulu east ada download manga POT dari vol 1 sampai vol 4 kalo tak silap... lepas tu dah tak boleh sebab dilesenkan..... Sekarang nie kalo nak pon, mungkin bleh dapat dari bittorent, atau irc....


betul tu kalau direct punya susah nak cari....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2005 08:34 PM | Show all posts
ya laa...sbb dah kene license..
kalu ade pon...cuma kat irc @ torrent...tuh pon torrent lagi susah nak cari dari irc....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2005 06:16 PM | Show all posts
Originally posted by merru at 9-4-2005 08:34 PM:
ya laa...sbb dah kene license..
kalu ade pon...cuma kat irc @ torrent...tuh pon torrent lagi susah nak cari dari irc....


nak download manga yg dah di lesenkan pakai irc bagus..:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2005 07:03 PM | Show all posts
betul...:setuju:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2005 11:45 AM | Show all posts
http://www.e-n-m.net/projects/

DRAGON QUEST - EMBLEM OF ROTO

Volume 1 - Volume 4


NEEDLESS

Volume 1 (Chapter 1- 2)


IRIYA NO SORA, UFO NO NATSU

Ipcoming Release...


HARELUYA

Chapter 1 - Chapter 2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2005 05:50 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2005 07:17 PM | Show all posts
erm...erm....bace la D.Gray-Man....
www.timcanpi.net
www.yanime.com
...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2005 03:00 AM | Show all posts
Originally posted by merru at 19-4-2005 07:17 PM:
erm...erm....bace la D.Gray-Man....
www.timcanpi.net
www.yanime.com
...


timcanpi.net tak leh masuk...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2005 03:15 AM | Show all posts
Originally posted by HangPC2 at 21-4-2005 03:00 AM:


timcanpi.net tak leh masuk...


uiks??...biar betul??....boleh laa...aku baru je masuk tadi...tekan tengah
"perkataan timcanpi"...untuk enter...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2005 06:04 PM | Show all posts
Originally posted by merru at 21-4-2005 03:15 AM:


uiks??...biar betul??....boleh laa...aku baru je masuk tadi...tekan tengah
"perkataan timcanpi"...untuk enter...



ooooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047700s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list