Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
244559
View
2212
Reply

[Merged] Kongsi cerita - Mary Kay

  [Copy link]

Author: tomel       Show all posts   Read mode

Post time 18-3-2005 08:46 AM | Show all posts
a ah cite tergantung....cerita la betul2......baru la org faham dan apa barang dia..kat mana...baru la org semua boleh nilaikan......
Reply

Use magic Report

poem_flower This user has been deleted
Post time 18-3-2005 09:14 AM | Show all posts
:hug:  Sorry for all. Memang saya beli & pakai produk Mary Kay. Tapi saya takde niat nak menjual sebab bukan saya yang menjualnya. Saya hanya membeli dan ingin berkongsi cerita. Muka saya memang takde problem tapi lepas pakai Mary Kay rasa bertambah lembut. BC tu cuma tunjuk contoh gambar dia sebelum guna & selepas guna Mary Kay.

Sebelum ni.. saya pernah juga pakai produk clarins, clinique, estee... tapi selalu dpt foundation colour yg tak match dgn kulit saya. Kalau pakai skincare dia plak asik keluar rashes... Dah give-up tau. Sebab tu malas nak jaga skin lagi.. Tapi dah member suggest Mary Kay, so cubalah. So far, saya rasa comfortable dgn produk Mary Kay. Sebab utama saya berminat nak cuba Mary Kay sebab boleh tukar produk lain kalau ianya tak sesuai dgn kulit kita.

Salah ke cara saya ni..... :nyorok:
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2005 09:17 AM | Show all posts
urrmm...ooo..mary kay
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2005 09:19 AM | Show all posts
Originally posted by poem_flower at 18-3-2005 09:14 AM:
:hug:  Sorry for all. Memang saya beli & pakai produk Mary Kay. Tapi saya takde niat nak menjual sebab bukan saya yang menjualnya. Saya hanya membeli dan ingin berkongsi cerita. Muka saya meman ...



poem...jgn le sedih....:hug:...

tak salah pun ...cuma poem tak cerita dari awal....apa dia.....product apa...base on your experience tu..tak kisah....janji boleh share dgn others ... product yg good for u and maybe good for others too.....

cuma poem untung sebab muka tak ada masalah2 macam jerawat teruk2 tu..

smile ok...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2005 09:22 AM | Show all posts
ala poem...bagus la share ngan kiteorg..:hug:
Reply

Use magic Report

aturcara This user has been deleted
Post time 18-3-2005 10:13 AM | Show all posts
Janganla merajuk plak ek hehe....kadang-kadang skincare ni susah nak cari yang sesuai dengan kulit kita...once dah jumpa tu kira ok la kan...mcam kita samala tak de sangat problem ngan Skin...tapi bila umur dah meningkat ni... kena jaga la jugak kulit muka
Reply

Use magic Report

poem_flower This user has been deleted
Post time 18-3-2005 12:29 PM | Show all posts
Originally posted by -NZ- at 18-3-2005 09:19 AM:

poem...jgn le sedih....:hug:...
cuma poem untung sebab muka tak ada masalah2 macam jerawat teruk2 tu..


Alhamdulillah lar... muka saya takde problem. Tapi produk Mary Kay tu... ok juga what... coz BC tu ada tunjukkan gambar muka dia before dia pakai Mary Kay.. memang jerawat teruk. Tapi masa dia jumpa saya... cuma ada sebiji dua je kat muka dia. Dia kata, dia baru pakai hampir 4 bln. Kalau ada yang nak mencuba apa salahnya kan... free je. Apa jua jenis skin pun ada.
Reply

Use magic Report

poem_flower This user has been deleted
Post time 18-3-2005 12:41 PM | Show all posts
Originally posted by aturcara at 18-3-2005 10:13 AM:
...mcam kita samala tak de sangat problem ngan Skin...tapi bila umur dah meningkat ni... kena jaga la jugak kulit muka


untuk yang dah berumur pun ada jugak skincare dia. Mak mertua poem baru je beli Ahad lepas set Skincare + eye cream utk org yg dah berumur. Seperti mana yang BC tu citer kat mak mertua poem, eye cream tu produk yg terhangat di Mary Kay, sebab dia boleh hilangkan garis halus, eye-bag & segarkan mata. So far, mak mertua poem kata, ok lerrr... coz baru pakai beberapa hari je...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2005 02:00 PM | Show all posts
Originally posted by poem_flower at 01-03-2005 12:41:


untuk yang dah berumur pun ada jugak skincare dia. Mak mertua poem baru je beli Ahad lepas set Skincare + eye cream utk org yg dah berumur. Seperti mana yang BC tu citer kat mak mertua poem, ey ...


produk mary kay ni bape hinggit satu set poem.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2005 01:36 PM | Show all posts
Originally posted by budak_comei at 22-3-2005 02:00 PM:


produk mary kay ni bape hinggit satu set poem.....

bagus, comei dah tolong tanyakan :clap::clap:
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2005 02:47 PM | Show all posts
akak owner dlu guna MK ni....
tp dh stop kot...br ajer stop..x sure psl aper...
tp..maybe la..seingt owner..psl susah nk dpt brg kot...stok xder jerk...ermm..dealer nye susah akak owner nk jmpe...dia guna skincare+cosmetic skali...lgpn muke akak owner xde le brpob sgt....
dlu..mase die tgh guna MK ni...ade gak die promo kt owner...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2005 03:01 PM | Show all posts
Dlm satu set ada berapa jenis brg yek. Semua kulit sesuai ke? Macam ashtar ni, kulit takde masalah. Cuma tertarik pasal money back garenti jek.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2005 03:13 PM | Show all posts
poem ....u tinggal mana.Kalau berminat boleh ambil dari u ker? Boleh paste kan muka u pakai produk ni tak
Reply

Use magic Report

sutera76 This user has been deleted
Post time 24-3-2005 05:55 PM | Show all posts
:bodek:  Rupanya ramai jugak yg kat sini pakai product Mary Kay. Anything nak tau detail tentang Mary Kay Products, boleh PM saya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2005 07:36 PM | Show all posts
missy, julie pun nak jugak...........
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2005 07:53 PM | Show all posts
Originally posted by julie at 24-3-2005 07:36 PM:
missy, julie pun nak jugak...........


huish..dah lame dah missy bg kat tomel tu..missy pon dah buang contact num tu..but u're lucky..cube tanye sutera76 tu..rasenye die mary kay's BC gak
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2005 08:33 PM | Show all posts
oh ya ke missy, tak tgk lak tarikh posting tu......... anyway thanks ........
Reply

Use magic Report

sutera76 This user has been deleted
Post time 28-3-2005 10:34 AM | Show all posts
Julie,

I dah reply PM you... Sorry sbb lewat reply sbb tak berkesempatan nak surf internet.

Everybody yg nak TRY... TEST produk Mary Kay ni... leh PM saya. FREE je...
Reply

Use magic Report

sutera76 This user has been deleted
Post time 28-3-2005 12:40 PM | Show all posts
Ramai yg sibuk menjaga kecantikan kulit wajah mereka saja tapi tak terfikir tentang kecantikan mata mereka. Padahal... mata adalah segala2nya... Kalu tak... takkan ada pepatah mengatakan "DARI MATA TURUN KE HATI". Orang juga boleh judge usia kita dari MATA kita.

Sape ada pakai eye cream utk menjaga kecantikan mata?



TimeWise
Reply

Use magic Report

sutera76 This user has been deleted
Post time 28-3-2005 12:52 PM | Show all posts

BIBIR MERAH MEKAR BAK DELIMA

Produk yg I tunjukkan kat bawah ni dpt menggebukan & memerahkan semula bibir kita. Kesannya dapat dilihat dlm masa 10 min (bergantung pd jenis masalah bibir).



Satin Lips
Reply

Use magic Report

Hilda^arissa This user has been deleted
Post time 28-3-2005 12:58 PM | Show all posts
ni promote utk jual barang ke (melalui test ikut beaty consl) atau apa?

i think kurangkan sikit ayat "nak try pm saya"..better cakap pasal pro and contra this produk..betul tak cik ice_Q?..

u just explain and if forumer minat dia akan cari u..
ada testimoni lagi bagus...
Reply

Use magic Report

Hilda^arissa This user has been deleted
Post time 28-3-2005 01:05 PM | Show all posts
ff: i mmg tak pernah dgr nama mary kay..
so psl produk mmg tak tahu..maybe ikut kesesuaian sikit..so sape yg nak cuba just go for free sample ok?

but...i nak complaint skit boleh tak..
minta maaf yer..:tq:

baru2 ni ada laa sorang dealer (beaty consult.) ni call i promote mary kay (sblm ni i guna nick name lain)..i think dia dpt phone no i dari forum ni..apa yg buat i boring tiap2 hari nak call i tanya nak test produk..i tengah keje..tengah meeting..:stp:
i mmg tak cuba coz skrg i tgh pakai skincare lain..maybe next time i akan cuba....
tp i think mcm memaksa lak beuty consult. tu..
tu yg tak kenal tp kalau kita pegi minta sample tak ke dia call kite hari2 missylees suruh beli?:geram:

so u all kena bijak buat pilihan ok..yg penting sesuai dgn kulit..i amik jap kata2 ice_Q..don't go for brand but go for the ingredients..

TQ
Reply

Use magic Report

sutera76 This user has been deleted
Post time 28-3-2005 01:30 PM | Show all posts
sorry for misunderstanding...

segala penerangan produk... I dah sertakan bersama gambar. Maybe produk Mary Kay ni... U tak kenal tapi di luar sana ramai yg kenal coz dia dah wujud over 40 years dan dah berada di 30 buah negara.

Maybe BC Mary Kay yg ari2 call you utk try produk MK tu... tak sepatutnya buat camtu... sbb kami diajar agar tidak memaksa orang lain.
Pertanyaan "Adakah BC Mary Kay ni still contact U lagi?" Hari-hari dia call you tu... utk jangka masa yg brapa lama?"

Jika ada pembaca forum cari.com ingin mencuba produk Mary Kay & ingin mengetahui keterangan lanjut tentang Produk-produk & apa sajalah mengenai MARY KAY... boleh klik link di bawah ini:  

http://www.marykay.com

Dgn ini... keraguan tentang produk ini akan terjawab.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2005 01:30 PM | Show all posts
Originally posted by Hilda^arissa at 2005-3-28 12:58 PM:
ni promote utk jual barang ke (melalui test ikut beaty consl) atau apa?

i think kurangkan sikit ayat "nak try pm saya"..better cakap pasal pro and contra this produk..betul tak cik ice ...


Exactly..cerita jer pasal products and your experience..Just be sincere..Kalau org berminat, dia akan cari you..
Reply

Use magic Report

Hilda^arissa This user has been deleted
Post time 28-3-2005 02:33 PM | Show all posts
yes cik moderator ice_Q,i agree wit u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046926s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list