Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46403
View
224
Reply

Kedai Kad Kahwin

[Copy link]

Author: redmh    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2013 11:12 AM | Show all posts
Assalam...
Nak bertanya... saya amat berminat dengan design n cetakan ni, saya pun ada memulakan bisnes kecil-kecilan je, tapi x balik modal lah, plus pulak saya punya mesin cetak biasa ni toner dia sgt mahal... so saya terpaksa tinggikan harga kad kawen cetakan saya...

Jadi, saya mohon nasihat dr segi jenis mesin yang bagus, atau cara running bisnes yg baik... Saya nk design n print sendiri... Mcm mn nk dapatkan supplier untuk cetakan dengan harga yang rendah? Rata2 semua harga agak tinggi...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2013 11:15 AM | Show all posts
cameo posted on 19-4-2008 04:46 PM
saya pun ada buat kad kawen... design smpi la print... murah2.. don't worry..design memang boleh lai ...

Terima x kalau nak printing sahaja? Saya design...n company awak print?
rata2 yang konsep u design we print ni pun, harga agak mahal.... Kalaulah awak leh bagi tawaran harga printing yang rendah?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2013 11:23 AM | Show all posts
Assalam... Nak bertanya, berkenaan dengan soalan n isu yang awak ada ty dalam forum CARI tu... Dah jumpa ke printer yang OK n jimat? Boleh kongsi x? n cara2 bisnes yg betul jugak? Saya ada buat bisnes kecik2 je, tp x balik modal sebb x pandai run bisnes n printer yg salah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2014 04:32 PM | Show all posts
Duk tgh pikir jgak nk buat bisnes ni sambil sambilan..
Kalau buat secara part time ok x? Skng ni tgh kaji pasal 3 syarikat kad kahwin ni..
tgk diorg buat marketing dan cara diorg dapatkan pelanggan..
masing2 ade trademark yang tersendiri

1. kad lawo
2. kad kahwin kanda dinda
3. kad kahwin online

sbb saya ade survey2..ade cara boleh buat bisnes kad kahwin tanpa beli mesin printing..
modal yang nk kne keluar pun x besar..boleh la kalo nk cube..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana sinar nie ekk??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.963855s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list