Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
163559
View
1799
Reply

BIODATA PORUMERS OVERSEAS

 Close [Copy link]

Author: NadiaMurad75       Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2005 01:54 AM | Show all posts
Originally posted by Banana at 11-6-2005 07:18 PM:

ahai emmer pi Bahrain dgn Qatar je ker Oman tak mai ker :cak:



So far, tak kena gi situ lagi.  Bahrain & Qatar ni pun dah cukup memenatkan layan kerenah Arab.  Kalau kena sambung buat here pun rasa macam nak menolak pula. But the money is good, that's why i'm here hahahahahha.  Are you in Oman Banana?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2005 02:56 AM | Show all posts
Originally posted by emmer_A at 12-6-2005 01:54 AM:



So far, tak kena gi situ lagi.  Bahrain & Qatar ni pun dah cukup memenatkan layan kerenah Arab.  Kalau kena sambung buat here pun rasa macam nak menolak pula. But the money is good, that' ...

Ya betullll if the money is good why not sabo jelah :cak:
I skrg kat Muscat Oman so far so good ;)
Insya Allah I'll be here until 2010 :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2005 03:43 AM | Show all posts
what?kak nana????sampai 2010?
lama giler....igtkan kejap sini kejap sana,nomad cam kami:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2005 03:45 AM | Show all posts
Originally posted by emmer_A at 27-10-2004 04:38 PM:
Every 2nd & 4th week of the month, aku ada di Bahrain or Qatar, working trip.  Kalau ada forumner yang di sekitar situ, boleh la jumpa sekali sekala.  Assignment aku ni rasa rasanya sampai next ...

oooo...igtkan kene posting sana:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2005 03:03 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 12-6-2005 03:43 AM:
what?kak nana????sampai 2010?
lama giler....igtkan kejap sini kejap sana,nomad cam kami:bgrin:

Dah rezeki kami di sini alhamdulillah :pray:
Dok pindah randah jerk every 2 years lotih den :kant:
Kali ni nak stay lama sket kira2nya dlm 6 thn lorrrr pastu pindah tempat lainlah pulak :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2005 07:00 PM | Show all posts
oooooooo
akan pindah jua akhirnya ekkk...
alhamdulillah:pray:
bestnyer buleh pipih duk baper lama:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2005 09:10 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 12-6-2005 07:00 PM:
oooooooo
akan pindah jua akhirnya ekkk...
alhamdulillah:pray:
bestnyer buleh pipih duk baper lama:clap:

Kerja kontrak mmg camni ler mrs ;)i asalnya kontak cuma 2 thn jer tapi depa suruh renew lagik 4 years jadik ler 6 years :bgrin:
Rasanya 6 years tu just nice lebih dr tu bosanlah pulak :cak:
Lepas tu carik tempat lainlah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2005 01:20 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 12-6-2005 03:45 AM:

oooo...igtkan kene posting sana:bgrin:



Sepatutnya memang kena posting kat Manama, but since projek sini masih under my supervision, so kenalah berulang alik, until projek fully operational. In a meantime, seronok juga this job, byk varieties  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2005 03:50 PM | Show all posts
Originally posted by emmer_A at 18-6-2005 06:20:



Sepatutnya memang kena posting kat Manama, but since projek sini masih under my supervision, so kenalah berulang alik, until projek fully operational. In a meantime, seronok juga this job, by ...


Poket pun lebat ya dik...:bodek:
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2005 02:31 AM | Show all posts
Originally posted by emmer_A at 27-10-2004 01:20 PM:



Sepatutnya memang kena posting kat Manama, but since projek sini masih under my supervision, so kenalah berulang alik, until projek fully operational. In a meantime, seronok juga this job, by ...

hah bila posting manama jadik la ahli permanent bod ni ye
tak ramai yg nak nk borak2 kat sini
agaknya derang ingt bod ni semata2 utk yg dok oversea kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2005 02:33 AM | Show all posts
Originally posted by Banana at 27-10-2004 09:10 PM:

Kerja kontrak mmg camni ler mrs ;)i asalnya kontak cuma 2 thn jer tapi depa suruh renew lagik 4 years jadik ler 6 years :bgrin:
Rasanya 6 years tu just nice lebih dr tu bosanlah pulak :cak:
Lep ...

tu rejeki tu namanya:bgrin:
tp best la gak...bleh gi mkn angin kat dubai
soping moping:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2005 08:11 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 19-6-2005 02:33 AM:

tu rejeki tu namanya:bgrin:
tp best la gak...bleh gi mkn angin kat dubai
soping moping:clap:

Amboi cik adik sorang ni dok ingat shopping jer :cak:
Mehlah pi sopping make up, jom.... :clap: Ahkak tukang teman jelah sebab ahkak tak pandai make up
:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2005 09:52 PM | Show all posts
Originally posted by Banana at 27-10-2004 08:11 PM:

Amboi cik adik sorang ni dok ingat shopping jer :cak:
Mehlah pi sopping make up, jom.... :clap: Ahkak tukang teman jelah sebab ahkak tak pandai make up
:clap:

shopping ngan pompuan xdpt dipisahkan...
bagai irama dan lagu
byk ke makeup kat sana?:cak:
akak tak yah makeup,akak kan natural beauty :love:
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2005 05:53 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 18-6-2005 03:50 PM:


Poket pun lebat ya dik...:bodek:



tengah kumpul duit nak beli rumah sendiri lah kak !!  Lebat lebat pun surut gak kadang kadang hahahahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2005 06:07 PM | Show all posts
Originally posted by emmer_A at 21-6-2005 10:53 AM:



tengah kumpul duit nak beli rumah sendiri lah kak !!  Lebat lebat pun surut gak kadang kadang hahahahahha


Hang ni lelaki ke pompuan ek:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2005 04:07 AM | Show all posts
la kak nad...
tgk ler abatar dia tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2005 10:41 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 12-6-2005 03:43 AM:
what?kak nana????sampai 2010?
lama giler....igtkan kejap sini kejap sana,nomad cam kami:bgrin:



Kak Nana kamu tu dah jadi warganegara sana....tak moo balik kampong dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2005 10:48 PM | Show all posts
Originally posted by Banana at 19-6-2005 08:11 PM:

Amboi cik adik sorang ni dok ingat shopping jer :cak:
Mehlah pi sopping make up, jom.... :clap: Ahkak tukang teman jelah sebab ahkak tak pandai make up
:clap:



Nana ni dok kata kat orang...hari tu nampak kat Dubai shopping sakan :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2005 10:51 PM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 21-6-2005 06:07 PM:


Hang ni lelaki ke pompuan ek:stp:



hahahaha...

Itu soalan petama dari anak polis pencen.....:cak:


jangan marah nadia.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2005 11:57 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 23-6-2005 03:51 PM:



hahahaha...

Itu soalan petama dari anak polis pencen.....:cak:


jangan marah nadia.....


Hehehehe nak marah amendanya ... biasalah sesekali tanya soalan ya dak:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 02:18 PM | Show all posts
Nadia...

Kat sana dah musim panas dah nak jadi luar biasa ya....ada depa tayang kat TV
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2005 03:12 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 24-6-2005 07:18 AM:
Nadia...

Kat sana dah musim panas dah nak jadi luar biasa ya....ada depa tayang kat TV


Dah summer dah abey man ... panas gila ... dlm rumah tak tertahan betapa panasnya ... semalam sib baik hujan ... hujan air batu lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 07:13 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 23-6-2005 10:41 PM:



Kak Nana kamu tu dah jadi warganegara sana....tak moo balik kampong dah

Dah rezeki kami kat sini nak buat mcm mana abe man wei :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 07:16 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 23-6-2005 10:48 PM:



Nana ni dok kata kat orang...hari tu nampak kat Dubai shopping sakan :bgrin:

Sesekali bolehlah abe Man wei kalau selalu bankruplah :lol
Hotel kat Dubai mahal mana leh gi selalu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 11:17 PM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 24-6-2005 03:12 PM:


Dah summer dah abey man ... panas gila ... dlm rumah tak tertahan betapa panasnya ... semalam sib baik hujan ... hujan air batu lagi tu



Ingatkan jadi Ikan Duyong...berendam dalam bath tub jer.....:bgrin:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.786548s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list