Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
163472
View
1799
Reply

BIODATA PORUMERS OVERSEAS

 Close [Copy link]

Author: NadiaMurad75       Show all posts   Read mode

Post time 2-7-2005 08:15 PM | Show all posts
The last time saya check, saya ni perempuan :ah:

Pulau ni. banyak kawasan valcano. Bila travel, tu ada kalanya bosan tengok lava and moose, grey and boring. Disebabkan sejuk selalu, tak banyak pokok pokok, rumput pun hijau bulan june.

Paling cantik, saya rasa ialah Westman Island. Belum pergi lagi.

Yg paling best ialah... time wild berries masak and bila musim luruh.

and. geothermal energy.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2005 03:21 AM | Show all posts
Originally posted by Tillingtan at 2-7-2005 01:15 PM:
The last time saya check, saya ni perempuan :ah:

Pulau ni. banyak kawasan valcano. Bila travel, tu ada kalanya bosan tengok lava and moose, grey and boring. Disebabkan sejuk selalu, tak banyak p ...


Kelako tul .. anyway hi there
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2005 05:30 PM | Show all posts
Location: Los Angeles, CA, USA
Occupation: Full time student (undergrad)
Status: Single
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2005 06:56 PM | Show all posts
hi beandiesel
selalu2 lah jenguk forum ni...sama2 meriahkan bod ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2005 06:58 PM | Show all posts
Originally posted by Tillingtan at 27-10-2004 07:42 AM:
tak pandai nak paste gambar. maaflah ya, tapi boleh visit the web site below.


http://www.iww.is
kat sana ada banyak gambar.

of all the population kan sini , ada 9 org rakyat M ...

wah...ada gambar...thanks for sharing
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2005 09:13 PM | Show all posts
Originally posted by dunia at 25-6-2005 08:42 AM

Kalau Nad nak tahu, kat bathroom dunia ni penuh toys Julian sebab mandi dengan dia sekali, tu yang kadangkala emak dia lupa diri tu, jadi cam budak gak:lol kalau terleka main itik dalam tub tu, a ...


Kak Dar,

Posting dugong ni tak boleh delete ke? Or memang dah sah
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2005 10:24 PM | Show all posts
oh perkenalkan diri kat sini ya.

Location: Tokyo, Japan
Occupation: Full time student - PhD
Status: Single Malay Female

konnichiwa! ::tq::
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2005 10:25 PM | Show all posts
la achik kan dah jadi  inactive member tu...so dia tak leh buat apa dah lee..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2005 10:33 PM | Show all posts
Originally posted by alahai at 19-8-2005 10:25 PM
la achik kan dah jadi  inactive member tu...so dia tak leh buat apa dah lee..


Lor koknya mana ku tauk donggg ... inactive tu done by moderator ke?  Daku ingatkan inactive tapi bila dia online, jadi active balik ... oh alangkah inesennya diriku ini:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2005 10:33 PM | Show all posts
inactive member maknanya dia dah tak boleh buat posting ke Alahai?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2005 10:37 PM | Show all posts
aha laaa...mak ketam dan anak ketamm aaii...lol
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2005 10:41 PM | Show all posts
aku ni kan inesen Alahai..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2005 10:54 PM | Show all posts
Originally posted by alahai at 19-8-2005 10:37 PM
aha laaa...mak ketam dan anak ketamm aaii...lol


Chait ... eden ni ratu ketam tau wakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2005 11:01 PM | Show all posts
oit, tak pasal-pasal aku jadi anak ketam..anak ketam tak banyak isi, nak makan pun tak sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2005 03:32 AM | Show all posts
Originally posted by dunia at 25-6-2005 08:42 AM

Kalau Nad nak tahu, kat bathroom dunia ni penuh toys Julian sebab mandi dengan dia sekali, tu yang kadangkala emak dia lupa diri tu, jadi cam budak gak:lol kalau terleka main itik dalam tub tu, a ...


i would say she did have a rather creative imagination...
which is not a bad thing if you channel it in the right direction such as
in art and design, for example. Tapi kalau imagination digunakan untuk
melakukan menipuan, tu dah kira cam sempoi & poyo...:kant:

ehhh eden belek-belek thread ni ternampak lak posting eden maso memula masuk sini..:cak:
cam bagus jer...cam sopan gitu, malu-malu kucing..
bahasa kan diri pun guna 'saya'... haha :lol
sekarang ni dah di influenced kan ngan bebudak sini,
habih semua words , sempoi, poyo, hampeh, dan sebagainyer eden guno... :kerek::bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2005 03:56 AM | Show all posts
Originally posted by Nessa_fornow at 20-8-2005 03:32 AM


i would say she did have a rather creative imagination...
which is not a bad thing if you channel it in the right direction such as
in art and design, for example. Tapi kalau imagination digunakan untuk
melakukan menipuan, tu dah kira cam sempoi & poyo...

ehhh eden belek-belek thread ni ternampak lak posting eden maso memula masuk sini..
cam bagus jer...cam sopan gitu, malu-malu kucing..
bahasa kan diri pun guna 'saya'... haha  
sekarang ni dah di influenced kan ngan bebudak sini,
habih semua words , sempoi, poyo, hampeh, dan sebagainyer eden guno...   


Hamba teramatlah setuju dgn pendapat tuan hamba tu ... kalau dia pegi kat channel writer ke orait gak buat cerpen pasal kehidupan Dunia, Julian dan Papa ... ini tidak, dikelepetnya kita hidup hidup cisssssnf:

Tak sangka ya ada gak mak anak ompek yg inesen mcm tuan hamba :cak:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2005 03:57 AM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 19-8-2005 11:01 PM
oit, tak pasal-pasal aku jadi anak ketam..anak ketam tak banyak isi, nak makan pun tak sedap...


Amboi amboi montang montang lah eden ni tengah kombang sokarang, ekau kato eden banyak isi yo .. meh sini piat telinga sikit :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2005 12:02 PM | Show all posts
kalu forumers yg duk kat msia nie bley ker post kat sini?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2005 12:10 AM | Show all posts
Originally posted by zue_af at 22-8-2005 12:02 PM
kalu forumers yg duk kat msia nie bley ker post kat sini?


zue_af...you meant kat this specific thread ker or kat board oversea ni..?
kalau kat thread ni.. kena tanya tuan rumah dia, who happens to be Nadia..
kalau kat board oversea ni ..I think sesaper jer boleh post...not necessarily
yang duk oversea.. But that's my humble opinion jer :bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2005 05:46 AM | Show all posts
Pendapat i, tak kiralah duk msia ke overseas ke tapi kalau kaki sembang permanent kat board nih, buleh ler letak biodata so that at least forumers buleh kenal sedikit sebanyak about each other ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2005 09:27 PM | Show all posts
Lamanya tak menjenguk kat sini, macam-macam cerita adaaa...

Location:Antwerpen, Belgium
Occupation:surirumah bertangga + pt student
status:married
Reply

Use magic Report

pintujamban This user has been deleted
Post time 24-8-2005 12:14 AM | Show all posts
Location :  Bawah pokok ketapang, Malaysia
Occupation :  Rahsia
Status : rahsia
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2005 03:02 AM | Show all posts
Originally posted by mrsjanssens at 23-8-2005 09:27 PM
Lamanya tak menjenguk kat sini, macam-macam cerita adaaa...

Location:Antwerpen, Belgium
Occupation:surirumah bertangga + pt student
status:married

hi mrsjanssens

welcome.. meh la berborak kat sini...
Anak dah berapa?
dah lama kat belgium?
study apa kat sana? :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2005 03:22 AM | Show all posts
oho ada thread camni rupanya..

-USA
-student
-single but not looking

hmmm meriah betul sejak seminggu tak singgah forum ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2005 03:29 AM | Show all posts
hai kakashi...dah habis mkan angin ke? kat mana ni?
paste la gambo makan angin tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045927s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list